Praeitam amžiuj.
Hm. Turėtų būt susiję su odos išdirbimo technologijų atsieadimu veikiausiai?
Gal I-ojo pasaulinio karo metais? Kareiviams kokius tai reikalingus daiktus darė? (ale planšetkes tas odines)?
Labai labai arti tiesos sitas atsakymas neteisingas, bet jame yra labai daug teisingo atsakymo sudedamuju daliu, va taip pasakysiu
QUOTE(enura @ 2016 04 23, 22:58)
Labai labai arti tiesos sitas atsakymas neteisingas, bet jame yra labai daug teisingo atsakymo sudedamuju daliu, va taip pasakysiu
Geras. Taigi taigi. Tai ne kareiviams gal?
Nors su karo pramone sieti norisi vis tiek . O Kuri dalis neteisinga, iš tų teisingų?
Kazkam ziuriu sekmadieniais nesimiega susije su karo pramone bet reikia galvoti priesingai
QUOTE(enura @ 2016 04 24, 13:27)
Kazkam ziuriu sekmadieniais nesimiega susije su karo pramone bet reikia galvoti priesingai
As irgi pastebejau ta standartini ankstyvu laika
Karo pramonei, pvz. kareiviu batams, gal butu vis delto per prabangu importuoti krokodilu oda
Kai anksti švinta, ir aš su ta šviesa. Išgeriu ramiai sau kavą, forume sudalyvauju
Atvirkščiai sakai?
Na taip. Gerai sakai Aireda - taigi va iš to vargo žmogus Martensus pasisiuvo
Hm. Tai karo metu atsirado tokio šalutinio produkto, kaip oda, ir visi ėmė tą odą naudot? Jau nedugalvoju, kaip čia "priešingai" mąstyt
Atvirkščiai sakai?
Hm. Tai karo metu atsirado tokio šalutinio produkto, kaip oda, ir visi ėmė tą odą naudot? Jau nedugalvoju, kaip čia "priešingai" mąstyt
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 24, 16:55)
Kai anksti švinta, ir aš su ta šviesa. Išgeriu ramiai sau kavą, forume sudalyvauju
Atvirkščiai sakai?
Atvirkščiai sakai?
Karo metu oda buvo labai reikalinga butent karo pramonei Tai reikia galvoti priesingai, kodel pradejo naudoti reptiliju oda. Juk ne visuomet buvo taip, kaip dabar. Gal ta turejo omenyje enura Jau pati nezinau, kaip ten buvo
QUOTE(Aireda @ 2016 04 24, 17:52)
Karo metu oda buvo labai reikalinga butent karo pramonei Tai reikia galvoti priesingai, kodel pradejo naudoti reptiliju oda. Juk ne visuomet buvo taip, kaip dabar. Gal ta turejo omenyje enura Jau pati nezinau, kaip ten buvo
a Tu rimtai neatsimeni?
na jau puse klausimo abidvi ir atsaket, dabar reiktu tik apibendrinti
Papildyta:
QUOTE(slephip @ 2016 04 24, 18:44)
Sveikos merginos ! Esu antrakursė ir kreipiuosi į Jus su prašymu skirti šiek tiek laiko užpildyti anketą apie madą Užtruksite vos vieną minutę, ši anketa anonimiška, tat drąsiai išreiškite savo nuomonę. Ačiū labai!
Kur ir ka mokotes? neaktvi Jusu nuoroda, bent jau man
QUOTE(enura @ 2016 04 24, 19:00)
a Tu rimtai neatsimeni?
Hm. Nes valgė žmonės iš bado odą? Kad diržus valgė tai tikrai girdėjau. Nu jau samprotauju tai kaip sekmadienį
QUOTE(enura @ 2016 04 24, 20:02)
a Tu rimtai neatsimeni?
Papildyta:
Papildyta:
Enura, man ir dabar akyse stovi ta rankine is krokodilo odos Gal net is aligatoriaus
Bet jau gal paaiskink kaip ten kas
Nuoroda tikrai neaktyvi
Slephip, Jus gal atsakykit i musu klausima apie reptiliju oda, o mes tada jau i Jusu atsakysim
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 24, 19:04)
Hm. Nes valgė žmonės iš bado odą? Kad diržus valgė tai tikrai girdėjau. Nu jau samprotauju tai kaip sekmadienį
na Tarybu Sajungoj tai gal ir valge ... bet pvz Prancuzijoj moterys norejo buti grazios, net per kara dar duodu paskutini sansa speti
QUOTE(enura @ 2016 04 24, 19:57)
na Tarybu Sajungoj tai gal ir valge ... bet pvz Prancuzijoj moterys norejo buti grazios, net per kara dar duodu paskutini sansa speti
Nes kitokia oda buvo uždrausta tokiems nerimtiems dalykams karo metu? O ši dar nebuvo "patentuota kaip tikra oda"?