Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

QUOTE(enura @ 2016 04 04, 15:51)
apie Oscar de la Renta gal ten diskutuojat?

Bet siaip tai ne Chanel ispopuliarino LBD?  g.gif

Gal reikejo ivardinti ta dizaineri kaip viena is isradeju juodos sukneles. Nors skaiciau straipsni apie ji kaip apie isradeja.
Kitur Chanel ivardyta kaip isradeja, o jis kaip pasekejas, jeigu taip galima sakyti ax.gif

Apie kvepalus galvokit mirksiukas.gif Man jis daugiau kvepalu kurejas. Dideles skrybeles.

Tai prancuzu dizaineris mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2016 - 15:09
QUOTE(Aireda @ 2016 04 04, 15:08)
Gal reikejo ivardinti ta dizaineri kaip viena is isradeju juodos sukneles. Nors skaiciau straipsni apie ji kaip apie isradeja.
Kitur Chanel ivardyta kaip isradeja, o jis kaip pasekejas, jeigu taip galima sakyti ax.gif

Apie kvepalus galvokit  mirksiukas.gif Man jis daugiau kvepalu kurejas. Dideles skrybeles.

Tai prancuzu dizaineris mirksiukas.gif

GIVENCHY?

http://www.sephora.f...rinc_medium.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 balandžio 2016 - 15:16
Enura 4u.gif Kaip atspejai ? bigsmile.gif

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2016 - 15:22
nugi pagal kvepalus biggrin.gif kaip ir sakei

user posted image

ir pagal Audry Hepburn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 balandžio 2016 - 15:29
QUOTE(enura @ 2016 04 04, 16:27)
nugi pagal kvepalus  biggrin.gif  kaip ir sakei

user posted image

ir pagal Audry Hepburn  4u.gif

Kvepalai tai juk Guerlain biggrin.gif
Atsakyti
Enciklopedijoje parasyta vis delto, kad Chanel sukure maza juoda suknele, o Givenchy ispopuliarino ja, padare labiau jaunatviska ax.gif Nors kitur raso, kad butent jis buvo isradejas.
Ikeliau kita juoda suknele is filmo, ten buvo dvi, kita buvo tikrai maza juoda, bet neradau foto.
O ta ilgesne yra laikoma brangiausiai parduotu aukcione rubu is filmo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 04, 16:33)

Tikrai, net nepastebejau biggrin.gif

Daug kas populiarino ta little black dress 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 04, 15:33)

Bet jie LBD tongue.gif nezinau man tokia asociacija kilo, o tada priejau ir prie Givenchy
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 04, 16:37)
Bet jie LBD  tongue.gif nezinau man tokia asociacija kilo, o tada priejau ir prie Givenchy

Logiska drinks_cheers.gif
Atsakyti
LBD Givanchy.
O štai mano knygela rašo, kad ponia Keneddy savo vvieninteliy asmeniniu dizaneriu pasirinkusi Olegą Cassini. O G. mėgusi lb. Židžiu, štai iš kur tos mano raidės
O Halston tai skrybėlės:).
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 04, 16:49)
LBD Givanchy.
O štai mano knygela rašo, kad ponia Keneddy savo vvieninteliy asmeniniu dizaneriu pasirinkusi Olegą Cassini. O G. mėgusi lb. Židžiu, štai iš kur tos mano raidės
O Halston tai skrybėlės:).

O as nepazistu Halston, net nesu girdejusi doh.gif
Atsakyti
Sorry kiek klaidų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 04, 15:49)

va ka radau, bet nezinau kiek tame tiesos ax.gif biggrin.gif

ji netgi turėjo asmeninį dizainerį, kuris, tiesą sakant, dažniau it koks paprastas siuvėjas įgyvendindavo pirmosios šalies ponios eskizus, o ne pats jai kurdavo. Taip, tai tas pats žymusis Olegas Cassini, apie kurį pasaulis nė nebūtų sužinojęs, jei ne Jaukie. Nors ši žavi ir rafinuota moteris dievino prancūzų mados kūrėjus, tačiau puritoniška Amerika reiškė viešą nepasitenkinimą – JAV pirmoji dama turi būti patriotiška! Tik tarp mūsų: sklido gandai, jog svetima pavarde Jacqueline Kennedy atkeliaudavo siuntiniai iš „Givenchy“ mados namų, tačiau ji nuardydavo jų etiketes, o iki tol niekam nežinomas Olegas Cassini... prisiūdavo savąsias.
Atsakyti