Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

man atrodo su stilium ir mada tie zodziai kazkaip turi buti susije ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 13:50)
man atrodo su stilium ir mada tie zodziai kazkaip turi buti susije ... g.gif

Ne tiesiogiai, bet taip ax.gif
Atsakyti
gerai bandau: chelovek umneishevo vyshevo abshestvenovo kruga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 13:54)
gerai bandau: chelovek umneishevo vyshevo abshestvenovo kruga  biggrin.gif

Geras lotuliukas.gif Bet ne, ne tas. Trecias zodis geras, tik forma kita vysokaja.

Antra zodi jau rastafarinas atspejo ax.gif Liko dar du zodziai.

Pagalvokit kuo zavejosi stiliagos, is kokios salies stiliagos semesi ideju ax.gif
Atsakyti
chelovek uvazhajushyj vysokuju amerikanskuju ....kulturu?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 14:18)
chelovek uvazhajushyj vysokuju amerikanskuju ....kulturu?

Bravo first.gif Taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 03, 13:24)
Bravo first.gif Taip ir yra  biggrin.gif

geras, tikrai nezinojau - atspejau biggrin.gif bet turiu pasakyti dabartine reiksme (kuria dabar daugelis naudoja) laaaabai nutolusi nuo pirmines
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 14:38)
geras, tikrai nezinojau - atspejau  biggrin.gif bet turiu pasakyti dabartine reiksme (kuria dabar daugelis naudoja) laaaabai nutolusi nuo pirmines

Man rodos daug reiksmiu turi tas zodis, bet stiliagos ji butent taip issifruodavo ir ta reiksme naudodavo ax.gif
Man pasirode juokinga ta sifruote, nes as ta zodi kiek kitaip suprasdavau, kitokia reiksme. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 03, 13:53)
Man rodos daug reiksmiu turi tas zodis, bet stiliagos ji butent taip issifruodavo ir ta reiksme naudodavo ax.gif
Man pasirode juokinga ta sifruote, nes as ta zodi kiek kitaip suprasdavau, kitokia reiksme.  ax.gif  biggrin.gif

ai tai ne jie cia sugalvojo sita pati zodi? man jo reiksme = vaikinas, bachuras, tik tipo "kruciau" smile.gif tada gal ta sifra tiesiog stiliagos sugalvojo jau esamam zodziui ir sau prisitaike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 15:39)
ai tai ne jie cia sugalvojo sita pati zodi? man jo reiksme = vaikinas, bachuras, tik tipo "kruciau"  smile.gif tada  gal ta sifra tiesiog stiliagos sugalvojo jau esamam zodziui ir sau prisitaike  ax.gif

As irgi taip supratau drinks_cheers.gif Kad reiksme pirmine tokia ir jie pritaike sau ta zodi.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 03, 14:39)
ai tai ne jie cia sugalvojo sita pati zodi? man jo reiksme = vaikinas, bachuras, tik tipo "kruciau"  smile.gif tada  gal ta sifra tiesiog stiliagos sugalvojo jau esamam zodziui ir sau prisitaike  ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 04 03, 14:41)
As irgi taip supratau  drinks_cheers.gif Kad reiksme pirmine tokia ir jie pritaike sau ta zodi.

Ir aš tai manau.

Enura, VALIO!!!! thumbup.gif

Grižau iš lauko smile.gif

O "bachūras" žinot ką eiškia? Iš žydų kalbos, jei ką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 03, 17:32)
O "bachūras" žinot ką eiškia? Iš žydų kalbos, jei ką  rolleyes.gif

ne. klok. ar cia irgi spet reikia? rolleyes.gif
Atsakyti