QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:12)
Rastafarinas, pataikei
o as vis galvojau is kur pas ji tiek daug to tokio slavisko chic'o. Galvojau gal rusai gerai perka, tai pataikauja ju skoniui, o cia pasirodo pas ji pati saknys slaviskos
Kažkaip kai sportą paminėjai, pagalvojau apie "polo" ir...
Ir apie kaklaraiščius kažkas dar sukosi galvoj.
Ir apie kaklaraiščius kažkas dar sukosi galvoj.
QUOTE(enura @ 2016 04 02, 18:15)
o as vis galvojau is kur pas ji tiek daug to tokio slavisko chic'o. Galvojau gal rusai gerai perka, tai pataikauja ju skoniui, o cia pasirodo pas ji pati saknys slaviskos
Saknys tai zydiskos, abu tevai zydai Bet tevai is Tarybu Sajungos, gal tai ir turejo itakos
O as kazkaip nepasakyciau, kad tas chic'as pas ji slaviskas Chic ir yra chic
Man jo stilius patinka Joks kitas dizaineris taip neuzkabino, turiu omenyje is tu iperkamu dizaineriu. Matyt, ta jo slavisko chic'o koncepcija tinka
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:22)
Saknys tai zydiskos, abu tevai zydai Bet tevai is Tarybu Sajungos, gal tai ir turejo itakos
na taip, ta prasme, vis tiek turi rysiu su TSRS arba Rusija Na ne viskas zinoma, yra labai graziu ir chic modeliu, bet kartais tai labai matau, kad grynai slaviskam skoniui
O del Steve Madden. Tai filmas buvo paremtas tikra istorija, tai ir veikejai bei ju istorijos kaip suprantu tikri. To filmo pagrindinio herojaus (Di Caprio) bendrazygio Donio vaikystes draugas buvo Steve Madden. Taip jie ji ir ikalbejo pradet manipuliuot jo firmos akcijom. Viskas baigesi, kad Steve Madden buvo apkaltintas financinem machinacijom ir gavo 41 menesi kalejimo. Taip pat buvo priverstas uzleisti savo prekes zenklo imones vadovo pareigas irdabar yra tik kurybos direktorius
O man RL tai ne slaviškas. Man jis otks elegantiškas, labiau gal net britiškas - tie tratan'ai, ruda, balta, tamsiai mėlyna, tie akcentai, kur jojikas įkiša batą balne (ant batų pvz). Va, Dolce ir Gabbana - taip, manao akiai slaviška
---
Na ką, jau aišku, must see šį vakar bus tas filmas
---
QUOTE(enura @ 2016 04 02, 18:39)
na taip, ta prasme, vis tiek turi rysiu su TSRS arba Rusija Na ne viskas zinoma, yra labai graziu ir chic modeliu, bet kartais tai labai matau, kad grynai slaviskam skoniui
O del Steve Madden. Tai filmas buvo paremtas tikra istorija, tai ir veikejai bei ju istorijos kaip suprantu tikri. To filmo pagrindinio herojaus (Di Caprio) bendrazygio Donio vaikystes draugas buvo Steve Madden. Taip jie ji ir ikalbejo pradet manipuliuot jo firmos akcijom. Viskas baigesi, kad Steve Madden buvo apkaltintas financinem machinacijom ir gavo 41 menesi kalejimo. Taip pat buvo priverstas uzleisti savo prekes zenklo imones vadovo pareigas irdabar yra tik kurybos direktorius
Matai, kaip buvo Tai sakai, verti demesio Steve'o batai
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:50)
Dabar kaip tik deal'ai nerealūs yra ten kažkokie Nors aš tai SM nieko neturiu, net nežinau. Bet įtariu, geri batai.
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 18:50)
O man RL tai ne slaviškas. Man jis otks elegantiškas, labiau gal net britiškas - tie tratan'ai, ruda, balta, tamsiai mėlyna, tie akcentai, kur jojikas įkiša batą balne (ant batų pvz). Va, Dolce ir Gabbana - taip, manao akiai slaviška
---
---
Taip, man irgi labiau britiskas jo stilius Man jis priimtinesnis, negu pvz skandinaviskas minimalizmas. Nors ir grynai slaviskos pompastikos as nemegstu. Bet pas RL kas kita.
Papasakosi kaip patiko filmas As neistveriau iki galo
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 17:50)
---
---
tai visko ten pas ji yra nesakau kad TIK slaviskas bet as tai nesuprantu ko cia visi taip svaigsta del RL yra geru dalyku, bet yra ir nelabai... Tik kai nuolaidos geros apsimoka pirkti
turbut per vidury jau noresis isjungti, bet verta paziuret iki galo
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:50)
batai tai ne stebuklas turiu vienus aulinukus ir vienus batelius. Kokybe nebloga. As prie boho rubu randu pas ji sau batu
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:55)
Taip, man irgi labiau britiskas jo stilius Man jis priimtinesnis, negu pvz skandinaviskas minimalizmas.
na va, o man geriau skandinaviskas minimalizmas o pas RL buna man per daug detaliu
o del D&G, tai man rodos ten pas juos buvo kelios labiau slaviskos kolekcijos, bet ne pastoviai man gal Versace labiau i ta puse nei D&G. O ir siaip D&G kitas kalibras nei RL bet nenukrypstam i lankas
Taip taip, enura, nenukrypstam
Prašom kokią mįslelę, kad ir kaip apie tą 'alkogolička' - įsiminė ji man. Tokia socialiai angažuota, beveik politizuota Patiko .
Prašom kokią mįslelę, kad ir kaip apie tą 'alkogolička' - įsiminė ji man. Tokia socialiai angažuota, beveik politizuota Patiko .