Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 balandžio 2016 - 17:19
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 17:45)

Ralph Lauren?

Rastafarinas, pataikei biggrin.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:12)
Rastafarinas, pataikei  biggrin.gif  4u.gif

o as vis galvojau is kur pas ji tiek daug to tokio slavisko chic'o. Galvojau gal rusai gerai perka, tai pataikauja ju skoniui, o cia pasirodo pas ji pati saknys slaviskos
Atsakyti
Kažkaip kai sportą paminėjai, pagalvojau apie "polo" ir... biggrin.gif drinks_cheers.gif
Ir apie kaklaraiščius kažkas dar sukosi galvoj. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 balandžio 2016 - 17:18
QUOTE(enura @ 2016 04 02, 18:15)
o as vis galvojau is kur pas ji tiek daug to tokio slavisko chic'o. Galvojau gal rusai gerai perka, tai pataikauja ju skoniui, o cia pasirodo pas ji pati saknys slaviskos

Saknys tai zydiskos, abu tevai zydai ax.gif Bet tevai is Tarybu Sajungos, gal tai ir turejo itakos ax.gif

O as kazkaip nepasakyciau, kad tas chic'as pas ji slaviskas biggrin.gif Chic ir yra chic biggrin.gif

Man jo stilius patinka ax.gif Joks kitas dizaineris taip neuzkabino, turiu omenyje is tu iperkamu dizaineriu. Matyt, ta jo slavisko chic'o koncepcija tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 02 balandžio 2016 - 17:25
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:22)
Saknys tai zydiskos, abu tevai zydai  ax.gif Bet tevai is Tarybu Sajungos, gal tai ir turejo itakos ax.gif

O as kazkaip nepasakyciau, kad tas chic'as pas ji  slaviskas biggrin.gif Chic ir yra chic  biggrin.gif

na taip, ta prasme, vis tiek turi rysiu su TSRS arba Rusija smile.gif Na ne viskas zinoma, yra labai graziu ir chic modeliu, bet kartais tai labai matau, kad grynai slaviskam skoniui blush2.gif

O del Steve Madden. Tai filmas buvo paremtas tikra istorija, tai ir veikejai bei ju istorijos kaip suprantu tikri. To filmo pagrindinio herojaus (Di Caprio) bendrazygio Donio vaikystes draugas buvo Steve Madden. Taip jie ji ir ikalbejo pradet manipuliuot jo firmos akcijom. Viskas baigesi, kad Steve Madden buvo apkaltintas financinem machinacijom ir gavo 41 menesi kalejimo. Taip pat buvo priverstas uzleisti savo prekes zenklo imones vadovo pareigas irdabar yra tik kurybos direktorius 4u.gif
Atsakyti
O man RL tai ne slaviškas. Man jis otks elegantiškas, labiau gal net britiškas - tie tratan'ai, ruda, balta, tamsiai mėlyna, tie akcentai, kur jojikas įkiša batą balne (ant batų pvz). Va, Dolce ir Gabbana - taip, manao akiai slaviška smile.gif
---
Na ką, jau aišku, must see šį vakar bus tas filmas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 02, 18:39)
na taip, ta prasme, vis tiek turi rysiu su TSRS arba Rusija  smile.gif Na ne viskas zinoma, yra labai graziu ir chic modeliu, bet kartais tai labai matau, kad grynai slaviskam skoniui  blush2.gif

O del Steve Madden. Tai filmas buvo paremtas tikra istorija, tai ir veikejai bei ju istorijos kaip suprantu tikri. To filmo pagrindinio herojaus (Di Caprio) bendrazygio Donio vaikystes draugas buvo Steve Madden. Taip jie ji ir ikalbejo pradet manipuliuot jo firmos akcijom. Viskas baigesi, kad Steve Madden buvo apkaltintas financinem machinacijom ir gavo 41 menesi kalejimo. Taip pat buvo priverstas  uzleisti savo prekes zenklo imones vadovo pareigas irdabar yra tik kurybos direktorius  4u.gif

Matai, kaip buvo g.gif Tai sakai, verti demesio Steve'o batai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:50)
Matai, kaip buvo g.gif Tai sakai, verti demesio Steve'o batai  biggrin.gif

Dabar kaip tik deal'ai nerealūs yra ten kažkokie drinks_cheers.gif Nors aš tai SM nieko neturiu, net nežinau. Bet įtariu, geri batai.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 18:50)
O man RL tai ne slaviškas. Man jis otks elegantiškas, labiau gal net britiškas - tie tratan'ai, ruda, balta, tamsiai mėlyna, tie akcentai, kur jojikas įkiša batą balne (ant batų pvz). Va, Dolce ir Gabbana - taip, manao akiai slaviška  smile.gif
---
Na ką, jau aišku, must see šį vakar bus tas filmas  biggrin.gif  thumbup.gif

Taip, man irgi labiau britiskas jo stilius drinks_cheers.gif Man jis priimtinesnis, negu pvz skandinaviskas minimalizmas. Nors ir grynai slaviskos pompastikos as nemegstu. Bet pas RL kas kita.

Papasakosi kaip patiko filmas mirksiukas.gif As neistveriau iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 17:50)
O man RL tai ne slaviškas. Man jis otks elegantiškas, labiau gal net britiškas - tie tratan'ai, ruda, balta, tamsiai mėlyna, tie akcentai, kur jojikas įkiša batą balne (ant batų pvz). Va, Dolce ir Gabbana - taip, manao akiai slaviška  smile.gif
---
Na ką, jau aišku, must see šį vakar bus tas filmas  biggrin.gif  thumbup.gif

tai visko ten pas ji yra drinks_cheers.gif nesakau kad TIK slaviskas biggrin.gif bet as tai nesuprantu ko cia visi taip svaigsta del RL blush2.gif yra geru dalyku, bet yra ir nelabai... Tik kai nuolaidos geros apsimoka pirkti ax.gif

turbut per vidury jau noresis isjungti, bet verta paziuret iki galo mirksiukas.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:50)
Matai, kaip buvo g.gif Tai sakai, verti demesio Steve'o batai  biggrin.gif

batai tai ne stebuklas biggrin.gif turiu vienus aulinukus ir vienus batelius. Kokybe nebloga. As prie boho rubu randu pas ji sau batu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2016 04 02, 17:55)
Taip, man irgi labiau britiskas jo stilius  drinks_cheers.gif Man jis priimtinesnis, negu pvz skandinaviskas minimalizmas.

na va, o man geriau skandinaviskas minimalizmas biggrin.gif o pas RL buna man per daug detaliu biggrin.gif

o del D&G, tai man rodos ten pas juos buvo kelios labiau slaviskos kolekcijos, bet ne pastoviai ax.gif man gal Versace labiau i ta puse nei D&G. O ir siaip D&G kitas kalibras nei RL smile.gif bet nenukrypstam i lankas 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, enura, nenukrypstam smile.gif
Prašom kokią mįslelę, kad ir kaip apie tą 'alkogolička' thumbup.gif - įsiminė ji man. Tokia socialiai angažuota, beveik politizuota thumbup.gif Patiko smile.gif.
Atsakyti