Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

QUOTE(Aireda @ 2016 03 27, 14:40)
Su Sv.Velykomis 4u.gif

MMM  biggrin.gif Dabar supratau, is kur mano asociacijos su rusais  biggrin.gif

O iš kur? smile.gif g.gif

- Su Šv. Velykomis 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 27, 21:28)
O iš kur?  smile.gif  g.gif

- Su Šv. Velykomis  4u.gif user posted image

Gal del to, kad buvo kazkada tokia skandalinga istorija su rusu MMM banku g.gif biggrin.gif Galliano gi irgi skandalistas ax.gif
Gal del to, kad sekiau kazkada viena blog'a kazachu rusu kilmes merginos, kuri su susizavejimu pasakodado kai pavyko nukauti koki MMM brand'o daikta biggrin.gif

Zodziu, painiava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 27, 20:44)
Gal del to, kad buvo kazkada tokia skandalinga istorija su rusu MMM banku g.gif  biggrin.gif Galliano gi irgi skandalistas  ax.gif
Gal del to, kad sekiau kazkada viena blog'a kazachu rusu kilmes merginos, kuri su susizavejimu pasakodado kai pavyko nukauti koki MMM brand'o daikta biggrin.gif

Zodziu, painiava biggrin.gif

Supratau smile.gif .
Tai žinok, tuose "MMM", tai ir "podskazkė" glūdi smile.gif Bet tiesioginė, ne su skandalais kaip nors susijusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 27, 21:46)
Supratau  smile.gif .
Tai žinok, tuose "MMM", tai ir "podskazkė" glūdi smile.gif Bet tiesioginė, ne su skandalais kaip nors susijusi  biggrin.gif

Nelabai supratau, ka norejai pasakyti biggrin.gif
Bet, prisipazistu, paskaiciau ax.gif Man tas MMM kazkoks mistinis brand'as, ne veltui jie ir toki ivaizdi sukuria. Galianno jiems labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 27, 20:56)
Nelabai supratau, ka norejai pasakyti biggrin.gif
Bet, prisipazistu, paskaiciau ax.gif Man tas MMM kazkoks mistinis brand'as, ne veltui jie ir toki ivaizdi sukuria. Galianno jiems labai tinka biggrin.gif

lotuliukas.gif Oj tai čia aš apie MMM banką, Rusiją pagalvojau lotuliukas.gif Jezus doh.gif biggrin.gif
- first.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 27, 23:27)
lotuliukas.gif Oj tai čia aš apie MMM banką, Rusiją pagalvojau  lotuliukas.gif Jezus  doh.gif  biggrin.gif
first.gif

Gerai pagalvojai mirksiukas.gif Bet kitur jau rasiau apie Galliano darboviete biggrin.gif

Rasiau sifruotai, kad ir kiti pagalvotu kas tas MMM, kur dirba Galliano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 28, 10:53)
Gerai pagalvojai mirksiukas.gif Bet kitur jau rasiau apie Galliano darboviete biggrin.gif

Rasiau sifruotai, kad ir kiti pagalvotu kas tas MMM, kur dirba Galliano biggrin.gif

Aš supratau, pati kažkaip susipainiojau.

Na o nori dar vieną? Tokia intriguojanti rolleyes.gif biggrin.gif - tikiuosi nieko, kad šnd dar antra velykų diena, begėdiška labai... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 28, 17:39)
Aš supratau, pati kažkaip susipainiojau.

Na o nori dar vieną? Tokia intriguojanti  rolleyes.gif  biggrin.gif  - tikiuosi nieko, kad šnd dar antra velykų diena, begėdiška labai...  blush2.gif  biggrin.gif

Trauk tą savo mislę į dienos šviesą biggrin.gif
Atsakyti
Tai kur ta intriguojanti? mirksiukas.gif

Paklausiu paprasta: kuris dizaineris ispopuliarino "capsule wardrobe" (kapsulini garderoba), o dar tiksliau 7 easy pieces koncepcija, kai visi garderobo drabuziai dera tarpusavyje.
Norejau rasyti sugalvojo, bet sugalvojo kitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 28, 19:09)
Paklausiu paprasta: kuris dizaineris ispopuliarino "capsule wardrobe" (kapsulini garderoba), o dar tiksliau 7 easy pieces koncepcija, kai visi garderobo drabuziai dera tarpusavyje.
Norejau rasyti sugalvojo, bet sugalvojo kitas  ax.gif

bet tai Jus cia ir apsisvietusios mados srity bigsmile.gif as tai perskaitau ir pamirstu viska doh.gif

speju del to capsule - gal Jenna is crew? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 28, 20:30)
bet tai Jus cia ir apsisvietusios mados srity  bigsmile.gif as tai perskaitau ir pamirstu viska  doh.gif

speju del to capsule - gal Jenna is crew?  smile.gif

Kad ir as pamirstu doh.gif

Sakai jcrew propaguoja kapsulini garderoba g.gif Nepastebejau. O gal pamirsau biggrin.gif

Bet atspejai, kad tai dizainere, moteris biggrin.gif biggrin.gif Ji garsesne dizainere ir kiek pamenu jau nebevadovauja savo mados namams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 28, 19:09)
Tai kur ta intriguojanti? mirksiukas.gif

Norejau rasyti sugalvojo, bet sugalvojo kitas  ax.gif

Svarbiausia suintriguoti lotuliukas.gif - Reikalai truputį "užpuolė", bet užduosiu, užduooosiu nono.gif biggrin.gif !

--
Čia turbūt kokiam 9-tam dešimtmety, JAV? Jei gerai menu, paauglystėj kažką galbūt skaičiau.
- Hm hmmm. Gera mįslė drinks_cheers.gif
[man kžkodėl su žurnalu Burda Moden asocijuojasi smile.gif g.gif ) - Tikrai tikrai skaičiau, berašant atsiminiau, bet vardo nepamenu. Gal kokiam Švytury... panelej?... - Ot užkabinai čia laiko klodus !
Atsakyti