Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(raar @ 2016 04 29, 10:25)
Ar jūs kokių dovanėlių begaunat? Aš jau mėnesių mėnesiais nieko sad.gif

Liniuotę trumpą. Ai geriau nedėtų nieko, retai pritaikomos jų dovanos. Dažnai perdovanoju blush2.gif thumbup.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 29, 10:55)
Kokį kremą suskilusiems kulnams perkat? Vasarą jei basa pavaikštau tai baisūs kulnai pasidaro. Praeitą vasarą pieštuką pirkau,geras buvo labai wub.gif dabar neberandu jau g.gif

Man kulnams tinka populiarus rankų kremas iš Iherb. Arba su šlapalu ir Urea iš mūsų vaistinių labai geras CCS. 175ml pakuotė ir kaina nedidelė - ilgam užtenka. Šiuos du pakaitom naudoju, taip pat neaštrią pemzą ir kūno šveitiklį. To pakanka švelnioms pėdutėms palaikyti. Jokių ten aparatų ir pedikiūro meistrės neprisileidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 29, 12:05)
Man kulnams tinka populiarus rankų kremas iš Iherb. Arba su šlapalu ir Urea iš mūsų vaistinių labai geras CCS. 175ml pakuotė ir kaina nedidelė - ilgam užtenka. Šiuos du pakaitom naudoju, taip pat neaštrią pemzą ir kūno šveitiklį. To pakanka švelnioms pėdutėms palaikyti. Jokių ten aparatų ir pedikiūro meistrės neprisileidžiu biggrin.gif

Tikriausiai šitas http://www.manovaist...os-kremas-175ml ?

Išbandžiau iš trialų Desert rankų ir kūno losjoną bet jau kvapas koks stiprus ir kaip ilgai laikosi blink.gif darbe tik rankas pasitepiau pabandymui, jaučiau kad kvepia, bet paskui nebejaučiau, o kolege jau į darbo pabaigą paklausė, kuo čia visą dieną kabinete taip kvepia bigsmile.gif Na jei kūną juo išsitepti, tai jokių kvepalų nebereikės doh.gif cool.gif

Dar Acure šampunui ir kondic. http://www.iherb.com...oz-235-ml/64417 ir http://www.iherb.com...oz-235-ml/64418 nuolaidą 40 proc. taiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 29 balandžio 2016 - 12:13
QUOTE(raar @ 2016 04 26, 15:48)
Nieko sau laišką gavau ohmy.gif

Ką jau sugalvojo, kad lojalumo nuolaida nebemažina prekės vertės? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

"Informuojame, kad internetinės parduotuvės taiko tam tikras atlygio (rewards) programas, kurių esmė yra ta, kad parduotuvės suteikia savo pirkėjams papildomus taškus (rewards, bonus), kaip priemonę, skatinančią naudotis parduotuvės paslaugomis, ir atlygį už pirkėjų lojalumą (tam tikrais atvejais nustatytą procentą nuo apsipirkimo sumos arba proginius taškus, promotional rewards). Internetinių parduotuvių taikomas atlygis, suteiktų taškų ir kitų virtualių pinigų forma nelaikomi nuolaida, traktuojama kaip dalinio ar (kai kuriais atvejais) pilno apmokėjimo už prekes forma, todėl parduodamų eksportui į Bendrijos muitų teritoriją prekių muitinė vertė ir PVM apmokestinamoji vertė šia suma nėra mažinamos. "
Jei būtų nekomercinės, tada ribą ne 22€ taikytų, o 175Lt buvo ar pan, tai ir eurais didesnė.

QUOTE(raar @ 2016 04 29, 09:10)
Ateinu pasidžiaugti, kad po to laiško iš pa što, jog lo yal ty ir re wa rds nuolaidos nesiskaičiuoja, mu it inė visgi nuolaidą įskaičiavo ir siuntinio neapmo kestino  thumbup.gif Aišku, čia skirtingos institucijos, bet man jau nebe taip drąsu :/

QUOTE(raar @ 2016 04 29, 09:25)
Nevermind smile.gif Kol kas pa što viena nuomonė, mu iti nės kita, būtų gerai, kad antrieji neužsikrėstų pirmųjų idėja smile.gif

Man apmokestino muitinė. 15 eur turėsiu susimokėti..

Šnekėjau šiandien su muitinės pašto posto atstovu, jis man paaiškino, kad visi Rewards ir Loyalty credit nebus traktuojami kaip sumažinantys prekių vertę. Sakė, kad muitinė kreipėsi ir tarptautiniu lygiu į iherb.com parduotuvę, prašė paaiškinti, kas per sistema yra su tais kodais, kad pirkėjai gauna Rewardsus ir yra muitinėje išaiškinimas, kad Rewards yra tik "virtualūs pinigai", kurie pačios faktinės prekės vertės nesumažina, tai tik tam tikra bonusinė klientui, bet jiems tai nėra svarbu. Aš kadangi šįkart gavau nemažą Loyalty credit, ten gal 5$ ir Rewards'ų apie 7$ kažkas, muitinė visiškai į juos nežiūrėjo, žiūrėjo į pradinę prekių vertę.. Turiu banko išrašą, kur aiškiai nuskaityta nuo kotelės 21 eur laugh.gif Graudu...
Atsakyti
dar paleido nuolaidą žuvų taukams -59 proc http://www.iherb.com...oz-237-ml/68170
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 29, 13:05)

Bingo smile.gif

QUOTE(Tutia @ 2016 04 29, 17:34)
  Graudu...

Taip drinks_cheers.gif reiktų susivienyt Iherb klientėms ir parašyt bendrą prašymą Iherbui , kad savo rewards pakeistų į kokį loyalty discount pavyzdžiui ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 29, 20:00)
Bingo smile.gif
Taip drinks_cheers.gif  reiktų susivienyt Iherb klientėms ir parašyt bendrą prašymą Iherbui , kad savo rewards pakeistų į kokį loyalty discount pavyzdžiui ar panašiai.

Pritariu, bet jei tokia problema tik Lietuvoje, tai kažin ar ką pešime? iherb realiai gi turi turbūt vos ne milijonus klientų g.gif

O iš kitos pusės visvien nesupratu, jei pvz. Tutia savo faktinių pinigų sumokėjo viso tik 21 eur Amerikai, tai kokiu būdu ji ką nors viršijo pagal mūsų įstatymus, kurie liepia neviršyti 22 eur? Tutios vietoje paskambinčiau Seimo kontrolieriui, nes turbūt ne Vartotojų tarnybos čia prerogatyva g.gif
Koks muitinės reikalas tie visi iherb rewards, kai Tutia moka tik 21 eur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 balandžio 2016 - 19:21
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 29, 20:16)
Pritariu, bet jei tokia problema tik Lietuvoje, tai kažin ar ką pešime? iherb realiai gi turi turbūt vos ne milijonus klientų g.gif

O iš kitos pusės visvien nesupratu, jei pvz. Tutia savo faktinių pinigų sumokėjo viso tik 21 eur Amerikai, tai kokiu būdu ji ką nors viršijo pagal mūsų įstatymus, kurie liepia neviršyti 22 eur? Tutios vietoje paskambinčiau Seimo kontrolieriui, nes turbūt ne Vartotojų tarnybos čia prerogatyva g.gif

pritariu , o dar geriau kreiptis dėl sumos limito padidinimo, bent jau iki 30 Eur
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 29, 19:16)

dabar supratau, kame esmė.. pasiėmiau siuntinį, ant dėžės iš iherb pusės nurodyta Total value: 26,47$ ... aš nepasižiūrėjau į puslapio pradžią, kad rašys Subtotal sumą. Bet esmės tai nekeičia, iherb'as paliko sumą rodyti su Rewardais, tai kur logika iš jų pusės?

Sakau, pas man kaip niekad tų Rewards daug susikaupė, senai neužsakinėjau, plius Loyalty credit, va, prie Orders rašo:

Subtotal $26.47
Shipping $4.00
Tax $0.00
Reward ($7.40)
Order Total $23.07

Tai ar neturėtų pagal viską rašyti ant dėžės Ordar Total, o ne Subtotal?

Va, net išsnipinau
wacko.gif

user posted image

Kažkaip nu.. užknisa.
Papildyta:
Kažkaip turiu ir aš mintį eiti toliau.. Bet, vienok, sumokėjau muito (PVM+išmuitinimas) beveik tiek, kiek gavau nuolaidų iherbe, tai, optimistiškai žiūrint, tas ant to gavosi biggrin.gif

Monteverte, mato jie ant dėžės sumą, kuri viršyja ir viskas.. deklaruok tu nedeklaravęs, kiek tu ten visko gavai, neįdomu jiems.
Atsakyti
Sveikutės, negaunu siuntinio 03,25 d. ar dar yra kas taip ilgai negaunančių? unsure.gif siunčiausi paprastu paštu.
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2016 04 30, 18:07)
Sveikutės, negaunu siuntinio 03,25 d. ar dar yra kas taip ilgai negaunančių? unsure.gif siunčiausi paprastu paštu.

Net nezinau as jau 04.07 jau pries savaite gavusi 4u.gif Gal jusu uzkrites kur, manau kol kas neverta nerimauti, dar palaukite 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti