Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 23, 10:05)

man sis kremukas patinka, as ji naudoju daugiau ziemos sezonu, o si vasaros, labai geras, sudetis gera 4u.gif

O kokia pas jus oda? Tas Devita tikrai toks geras? Sužavėjo aprašymas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 23, 22:50)

Tepti. Nusikaso iki žaizdų. Nuo ko iš viso tas atopinis randasi?

Buna, kad tyrimai nieko nerodo, o AD paastreja nuo sauso oro, nuo turimu parazitu, daznai nuo gliuteno netoleravimo. Galima bandyti kuri laika nevalgyti nieko su gliuteno, ir stebeti, ar gereja. Nuo niezulio geriausiai gelbeja salti kompresai, net isejimas i lauka saltesniu oru, kai vaikui buvo blogai, nakti isnesdavau i lauka, greit nusiramindavo. Aveeno kremai su mentoliu labai pasiteisino http://www.kvepalusa...menthol--Aveeno, o sitas kazkiek nuramina ir apgydo raudonas demes Nukasytoms vietoms gerai tinka Uriage su variu ir cinku, Benu vaistineje dabar 30
% jam si menesi.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 03 24, 08:56)
Buna, kad tyrimai nieko nerodo, o AD paastreja nuo sauso oro, nuo turimu parazitu, daznai nuo gliuteno netoleravimo. Galima bandyti kuri laika nevalgyti nieko su gliuteno, ir stebeti, ar gereja.

Oj ne tik, laaaabai nuo daug ko gali buti, ir nerviniu pagrindu gali buti. Ir nuo maisto visokio gali buti
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 03 24, 08:00)
Oj ne tik, laaaabai nuo daug ko gali buti, ir nerviniu pagrindu gali buti. Ir nuo maisto visokio gali buti

Na taip, nerasiau gi, kad tik nuo mano isvardintu dalyku.
Atsakyti
merginos, kaip ta loyalty credit atrodo deklaracijoje ant siuntos? minusuoja ar kaip rewards?
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2016 03 24, 09:26)
merginos, kaip ta loyalty credit atrodo deklaracijoje ant siuntos? minusuoja ar kaip rewards?

Minusuoja 4u.gif

Dar 20 proc. nuolaidą duoda šioms kuno priežiūros prekėms
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 24, 11:19)
Minusuoja 4u.gif

Dar 20 proc. nuolaidą duoda

aciu uz atsakyma smile.gif
o kodo man nereikia siulyti smile.gif
Atsakyti
Gal kas ką patarsite.

Žmogui jau keli metai krenta svoris (po nedaug, bet vis krenta) Organizmas neisisavina maisto, per diena kokius 5 kartus tustinasi, skystai. Nespeja pavalgyti ir i tualeta. Sanariai traska (kadangi organizmas neisisavina maisto, toksinai keliauja i sanarius) Jei ilgiau pabuna nepavalges, ar is po nakties, labai stiprus acetono kvapas is burnos. Panasu kad bedos su kasa. Pries kelis metus daryti tyrimai nieko neparode.
Maista labai prisiziuri, propaguoja sveika gyvensena.
Suprantu kad diagnozes cia nenustatysime, bet kas galetu palengvinti padeti? Apie enzimus skaiciau, bet kad jie kaip suprantu kaip tik valo zarnyna, o jis ir taip is tualeto neiseina. Be to ir taip valgo daug vaisiu ir darzoviu. Probiotikai? Kas dar?
Atsakyti
Sveikos, saulute vis kaitresne, tad ieskau kremo veidui su spf, ar kas galit kazka pasiulyt misriai odai? Sudomino ir minetas Devita kremas, atsiliepimai lb geri! Kitas klausimas ar siunciates kremus nuo saules? Ruosiuosi atostogoms, ir ieskau naturalesnio kremo, tik mano oda labai linkusi pigmentuotis, tad reikia stiprios apsaugos su dideliu spf. Aklai nesinori pirkt, tad ir buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 03 24, 10:29)
Gal kas ką patarsite.

Žmogui jau keli metai krenta svoris (po nedaug, bet vis krenta) Organizmas neisisavina maisto, per diena kokius 5 kartus tustinasi, skystai. Nespeja pavalgyti ir i tualeta. Sanariai traska (kadangi organizmas neisisavina maisto, toksinai keliauja i sanarius) Jei ilgiau pabuna nepavalges, ar is po nakties, labai stiprus acetono kvapas is burnos. Panasu kad bedos su kasa. Pries kelis metus daryti tyrimai nieko neparode.
Suprantu kad diagnozes cia nenustatysime, bet kas galetu palengvinti padeti? Apie enzimus skaiciau, bet kad jie kaip suprantu kaip tik valo zarnyna, o jis ir taip is tualeto neiseina. Be to ir taip valgo daug vaisiu ir darzoviu. Probiotikai? Kas dar?

^Vakarė^ sunku tokiais rimtais atvejajs ka patarti, svarbu, kad tik nepakenkti. Manau zinote kur jieskoti pagalbos, speju, kad tai labai ryski katabolinio disbalanso pasekme.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 03 23, 15:43)
Pritariu, nieko gero, bet kremukas man kaip tik reikalingas buvo, o uz 9 centus kitas ir dabar yra, bet man jau jo neduoda. Man patinka abudu smile.gif
Pucia, reiskia blogai virskina, vistosi ne ta flora, kuria mums reikalinga. Probiotikai pades, bet tik kol gersite, reikia auginti savo gera mikroflora, daugiau zalumynu, darzoviu, raugintu pieno produktu, jei jums tinka. Jei valgote daug krakmolingo maisto, nuo jo gali pusti, galima bandyti mazinti jo kieki, arba valgyti atskirai nuo baltymo.

Gavau 2 dienos siuntinuka, o vakaryksti tik dabr issiunte.

Pučia dar ir tada, kai kelia visą sukauptą šūduvą į paviršių. Kai išsivalomas skrandis, tas pats maistas, pvz. pupelės, lęšiai - nebepučia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 03 24, 10:29)
Gal kas ką patarsite.

Sveika gyvensena gyvensenai nelygi. Kai kas po 18 val. nevalgo, o gula 23-24 val. ir mano, kad tai sveika biggrin.gif
Ar ankštinius bent valgo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 24, 13:06)
Pučia dar ir tada, kai kelia visą sukauptą šūduvą į paviršių. Kai išsivalomas skrandis, tas pats maistas, pvz. pupelės, lęšiai - nebepučia cool.gif
Papildyta:

Sveika gyvensena gyvensenai nelygi. Kai kas po 18 val. nevalgo, o gula 23-24 val. ir mano, kad tai sveika biggrin.gif
Ar ankštinius bent valgo?

Musu seima siek tiek kitaip isivaizduoja sveika gyvensena. Bet cia nesiplesiu apie tai smile.gif
Valgo 4u.gif
Atsakyti