QUOTE(ivetacom @ 2016 03 23, 15:43)
Pritariu, nieko gero, bet kremukas man kaip tik reikalingas buvo, o uz 9 centus kitas ir dabar yra, bet man jau jo neduoda. Man patinka abudu
Pucia, reiskia blogai virskina, vistosi ne ta flora, kuria mums reikalinga. Probiotikai pades, bet tik kol gersite, reikia auginti savo gera mikroflora, daugiau zalumynu, darzoviu, raugintu pieno produktu, jei jums tinka. Jei valgote daug krakmolingo maisto, nuo jo gali pusti, galima bandyti mazinti jo kieki, arba valgyti atskirai nuo baltymo.
Gavau 2 dienos
siuntinuka, o vakaryksti tik dabr issiunte.
Pučia dar ir tada, kai kelia visą sukauptą
šūduvą į paviršių. Kai išsivalomas skrandis, tas pats maistas, pvz. pupelės, lęšiai - nebepučia
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 03 24, 10:29)
Gal kas ką patarsite.
Žmogui jau keli metai krenta svoris (po nedaug, bet vis krenta) Organizmas neisisavina maisto, per diena kokius 5 kartus tustinasi, skystai. Nespeja pavalgyti ir i tualeta. Sanariai traska (kadangi organizmas neisisavina maisto, toksinai keliauja i sanarius) Jei ilgiau pabuna nepavalges, ar is po nakties, labai stiprus acetono kvapas is burnos. Panasu kad bedos su kasa. Pries kelis metus daryti tyrimai nieko neparode.
Maista labai prisiziuri, propaguoja sveika gyvensena.
Suprantu kad diagnozes cia nenustatysime, bet kas galetu palengvinti padeti? Apie enzimus skaiciau, bet kad jie kaip suprantu kaip tik valo zarnyna, o jis ir taip is tualeto neiseina. Be to ir taip valgo daug vaisiu ir darzoviu. Probiotikai? Kas dar?
Sveika gyvensena gyvensenai nelygi. Kai kas po 18 val. nevalgo, o gula 23-24 val. ir mano, kad tai sveika
Ar ankštinius bent valgo?