Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(ivetacom @ 2016 04 28, 12:10)
Nu baikit, zinote, kad su mano mityba papildu nereikia, arba tik retkaeciais. O mano  artimiems zmonems reikia ir renkuosi geriausius. Modifikuotas krakmolas tikrai mane maziau baugina, negu didelis kiekis paprasto, del jo dazniausiai ir prireikia daugumos papildu. O jei nepykstate, tai ir gerai, dziaugiuosi, kad turite gera nuotaika, kaip ir as.

Tai nesirinkit modifikuotų savo artimiausiems smile.gif Jei norite konkrečiai, tai vienas jaunas žmogus valgė dažnai jogurtus, kurie šiaip jau tie prie geresnių skaitomi, tik to neva nekalto modifikuoto krakmolo pridėta ir želatinos dar berods. Žinote kas jam nutiko? Ėmė kauptis labai sunkiai nuryjamos, gličios seilės, dvokti iš burnos/skrandžio ir pan. Metus tuos jogurtus, viskas palaipsniui susitvarkė. Ir tai tik vieno žmogaus patirtis, manau, kad kitiems būtų gal dar kitaip, kai net nesugebėtų atkapstyti kas ir nuo ko darosi
Atsakyti
gal ne visai į tema, bet paklausiu čia :
ar kas nusimano dėl sudėties, ar čia viskas labai blogai, ar kaip ir nieko baisaus? Čia valymo priemonė
Sudetis: 15% – 30%: alifatiniai angliavandeniliai,
<5%: nejonines paviršinio
aktyvumo medžiagos, fosfatai, EDTA,
kvapiklis (limonenas, heksilcinamalas,
geraniolas, benzilsalicilatas, linalolis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 28, 13:07)
Ėmė kauptis labai sunkiai nuryjamos, gličios seilės, dvokti iš burnos/skrandžio ir pan. Metus tuos jogurtus, viskas palaipsniui susitvarkė.

Nesigincysiu del sio konkretaus atvejo, bet siaip tokias seiles, t.y. sunkesni rijima, sukelia pieno produktai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 28, 13:22)
Nesigincysiu del sio konkretaus atvejo, bet siaip tokias seiles, t.y. sunkesni rijima, sukelia pieno produktai.

Bet tas žmogus naudodavo daug pieno produktų ir taip nebuvo iki tų jogurtų. Nustojus jogurtus naudoti, o palikus pieno produktus kaip ir anksčiau, viskas palengva liovėsi. Vadinasi ne patys pieno produktai kalti.
Atsakyti
Turbūt jau čia kalbėta apie muitinės pokyčius, bet kiek vartau, nerandu. Gal kas nors galit tiesiog atsakyt ar pakibs pagal naują tvarką mano siuntiniai muitinėje 4u.gif Pirkau balandžio 16 d ir balandžio 24 d, be abejo su siuntimo kaina gerokai viršija 22 eu sad.gif
Atsakyti
tikrai nebloga dienos preke http://www.iherb.com...90-Tablets/1714 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 04 28, 23:17)
Turbūt jau čia kalbėta apie muitinės pokyčius, bet kiek vartau, nerandu. Gal kas nors galit tiesiog atsakyt ar pakibs pagal naują tvarką mano siuntiniai muitinėje  4u.gif Pirkau balandžio 16 d ir balandžio 24 d, be abejo su siuntimo kaina gerokai viršija 22 eu sad.gif

Neturėtų ax.gif

QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 29, 08:30)

Kažin ar kam plaukams padėjo tie vitaminai? Kiek kas pirko iš pažįstamų, sakė poveikio plaukams nepajuto. Nagams tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 04 28, 23:17)
Turbūt jau čia kalbėta apie muitinės pokyčius, bet kiek vartau, nerandu. Gal kas nors galit tiesiog atsakyt ar pakibs pagal naują tvarką mano siuntiniai muitinėje  4u.gif Pirkau balandžio 16 d ir balandžio 24 d, be abejo su siuntimo kaina gerokai viršija 22 eu sad.gif

Niekas mums nepasikeitė. Keičiasi importo muito mokesčio skaičiavimas, o jis skaičiuojamas jei prekių vertė didesnė už 150 EUR. Mes, jei viršydavom 22 eurus mokėdavom 21 proc. PVM nuo prekių vertės ir transporto išlaidų, tai čia niekas nepasikeitė.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 29, 08:36)
Kažin ar kam plaukams padėjo tie vitaminai? Kiek kas pirko iš pažįstamų, sakė poveikio plaukams nepajuto. Nagams tik ax.gif

Man nustojo slinkti smile.gif

Ar kas nors dar pirkote joninį dantų šepetėlį? Ar pas jus užsidega ta raudona lemputė? Kartais sumirksi, kartais visai nesumirksi g.gif rašo kad nuo šviesos pasikrauna, palikau dabar ant saulės degintis bigsmile.gif kiek ten jam laiko pasikrauti reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 29 balandžio 2016 - 07:40
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 29, 08:36)
Neturėtų ax.gif

atsiliepimai geri, imsiu ir bandysiu
dar trial dave nereali tonerio kaina 0,89 ct http://www.iherb.com...oz-355-ml/55683 ten du vnt su rožem ir hamameliu . Ar geras, kas žino?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 29, 08:55)
atsiliepimai geri, imsiu ir bandysiu
dar trial dave nereali tonerio kaina 0,89 ct http://www.iherb.com...oz-355-ml/55683 ten du vnt su rožem ir hamameliu . Ar geras, kas žino?

Tą pastebėjau, bet dar tarp trialų yra vaikiška dantų pasta už 9 ct ax.gif . Gal kas bandėt? Jei ne, už tokią kainą pabandyt verta biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 29, 09:05)
Tą pastebėjau, bet dar tarp trialų yra vaikiška dantų pasta už 9 ct ax.gif . Gal kas bandėt? Jei ne, už tokią kainą pabandyt verta biggrin.gif .

Ot gaila, kad daugiau nei 2 akciinės prekes neduoda įsidėti smile.gif bučiau vien trialų nupirkus biggrin.gif

dar gal kam aktualu -25 proc visai Azelique produkcijai , kaina nurodyta jau su nuolaida 4u.gif Produktas skirtas subrendusiai odai , nuo pigmentų, raukšlių, turi gialurono rugšt.
Atsakyti
Aš tiek prisikaičiau visur, kad galva susisuko.
Suprantu, kad iki 22 eur mes nemokam pvm, bet lyg supratau, kad dabar jau siuntimas įsiskaitys į tuos 22 eur ? wub.gif

Atsakyti