Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Auruma @ 2016 04 26, 21:29)
Aš tai niekaip nesuprantu, kodėl nuolaida prekei yra tiesiog nuolaida, o nuolaida krepšeliui ( rewards, loyalty credits) jau yra atlygis, kuris turi būti įskaičiuojamas į prekės vertę.

Nu, tai VMI dar gali sugalvoti, pvz., apmokestinti mūsų gaunamas premijas į Maximos ar Rimi korteles... umn.gif
Atsakyti
Sunerimus jau, negaunu 2 d. ir 8d. siuntinuku (neregistruoti) Vln., Pasilaiciai. O jums kaip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grevilia @ 2016 04 27, 00:42)
Sunerimus jau, negaunu 2 d. ir 8d. siuntinuku (neregistruoti) Vln., Pasilaiciai. O jums kaip?  verysad.gif

Pirmadienį gavau balandžio 1 dienos siuntinį (neregistruotą).
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos - 20 % (iki vakaro galioja dviejų sąvaičių nuolaidos) 4u.gif
BPI Sports
Healthy Times Special
Raw Revolution
Palmers Special
McCann's Irish Oatmeal
Yogi Tea
Atsakyti
info dėl pasikeitimų
https://www.facebook...h...e=3
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 27, 10:48)

tai ką, viskas? praktiškai nelabai apsimokės pirkti, tik būtiniausius dalykus, be kurių mirsime? g.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, mums seniau taikydavo importo PVM, bet taip išeina, kad jį skaičiuojant siuntimo išlaidų neturėjo pridėti ir pridėdavo neteisėtai?
Atsakyti
priminkit, iherb deda kažkokią faktūrą su visomis prekių kainomis ir pritaikytomis nuolaidomis dabar į pačią siuntinio dėžę ar nebededa dėl to muitinė ir reikalauja visko? Kadangi daug ką iš daug kur siunčiuosi, jau nebeatsimenu kaip būtent iherb daro
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 27, 12:16)
priminkit, iherb deda kažkokią faktūrą su visomis prekių kainomis ir pritaikytomis nuolaidomis dabar į pačią siuntinio dėžę ar nebededa dėl to muitinė ir reikalauja visko? Kadangi daug ką iš daug kur siunčiuosi, jau nebeatsimenu kaip būtent iherb daro

iHerbas nebededa jau turbūt pora metų lydraščio į vidų. Taupo popierių.
Atsakyti
Gal žinote, kur gauti ispaniško lakišiaus papildų? (Spanish needles kitaip picao preto)

Kažkas mėgote C guminukus, tai dabar su nuolaida wink.gif (ateina vasara, šilti orai, tuoj tuoj jų nebesiųs)

Buvau ir aš parsiuntus, na tikrai laaabai skanūs saldainiai doh.gif, vaikai niekada nepamiršdavo vieno per dieną paimti biggrin.gif Kaulindavo ir daugiau biggrin.gif

**
Radau neuždarytą krepšelį iš anos savaitės o gal net užpraeitos biggrin.gif nuolaidų, tai ta proga dalinuosi: https://secure.iherb...77709_CLF-92015
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 27 balandžio 2016 - 14:41
QUOTE(raar @ 2016 04 27, 15:37)
Kažkas mėgote C guminukus, tai dabar su nuolaida wink.gif (ateina vasara, šilti orai, tuoj tuoj jų nebesiųs)

Buvau ir aš parsiuntus, na tikrai laaabai skanūs saldainiai doh.gif, vaikai niekada nepamiršdavo vieno per dieną paimti biggrin.gif Kaulindavo ir daugiau biggrin.gif

Tai kad jie tarp specials būna, ne vienus esu parsiuntus vaikui vietoj saldainių biggrin.gif . Skanūs biggrin.gif . Prisiminiau vaikystę, kai kartą c vitamino žirniukų visą buteliuką ant vietos patvarkiau biggrin.gif .
O trialuose yra populiarusis muilas thumbup.gif . Įtariu vakare jis bus paskelbtas dienos preke bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 27, 16:08)
Tai kad jie tarp specials būna, ne vienus esu parsiuntus vaikui vietoj saldainių biggrin.gif . Skanūs biggrin.gif . Prisiminiau vaikystę, kai kartą c vitamino žirniukų visą buteliuką ant vietos patvarkiau biggrin.gif .
O trialuose yra populiarusis muilas thumbup.gif . Įtariu vakare jis bus paskelbtas dienos preke bigsmile.gif .

muilas nuo vakar kabo už tokia kaina, matysim

dar gal kas nemate neblogas pasiulymas http://www.iherb.com...Brush-Set/67919
Atsakyti