Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Tutia @ 2016 04 26, 12:55)
Tai viskas okey, neturėjau tiesiog minutės įlįsti į duombazę ir pasiskaityti, pagalvojau, kad greičiau čia paklausiu. Bet kaip normaliai paklausiau, taip normalaus atsakymo ir tikėjausi, bet ne, gi reikia dar pasidūrinti. Nors net nežinau, ką tie "balti" reiškia.. Ne "balta", tai čia kaip suprast, juodaodė, azijietė? O čia kas, dar rasių diskriminacija? Lai būna tai retoriniai klausimai, o Monteverte tikiuosi veido labai smarkiai nesusidaužė.

ačiū, Temide, už normalų, žmogišką atsakymą.

Jei užsakinėjot eurais, įrodysit kad ir susvyravus kursui 4u.gif . Nekreipkit dėmesio į piktus komentatorius 4u.gif , o geriausias būdas tokius ignoruot 4u.gif Aš tai nematau Montevertės ir ramu bigsmile.gif
Atsakyti
Bent jau as tai Montevertes atsakyme matau pasipiktinima muitines skaiciavimu, o ne Jusu klausimu.
QUOTE(Tutia @ 2016 04 26, 11:55)
Tai viskas okey, neturėjau tiesiog minutės įlįsti į duombazę ir pasiskaityti, pagalvojau, kad greičiau čia paklausiu. Bet kaip normaliai paklausiau, taip normalaus atsakymo ir tikėjausi, bet ne, gi reikia dar pasidūrinti. Nors net nežinau, ką tie "balti" reiškia.. Ne "balta", tai čia kaip suprast, juodaodė, azijietė? O čia kas, dar rasių diskriminacija? Lai būna tai retoriniai klausimai, o Monteverte tikiuosi veido labai smarkiai nesusidaužė.

Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2016 04 26, 14:28)
Bent jau as tai Montevertes atsakyme matau pasipiktinima muitines skaiciavimu, o ne Jusu klausimu.

Aš tiesą sakant irgi taip supratau ir galvoju dėl ko čia pasipiktinimas g.gif O dėl "kaip ne balti žmonės ", tai čia toks posakis, reiškiantis, kad ale ne kaip visi žmonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 26 balandžio 2016 - 12:34
QUOTE(*Martina* @ 2016 04 26, 13:28)

Nu ir man pirma mintis tokia buvo, bet jau kai išvartė čia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2016 04 26, 13:28)

As irgi
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2016 04 26, 12:31)
O Jezau, atsiprašau, kad paklausiau. Gerai, kad jūs labai protinga ir viską žinote, ačiū jums už atsakymą! Tiesiog nematau logikos, kai man kreditinė kortelė nuskaito sumą su užsakymo metu esančiu kursų, todėl faktinė sumokėta suma yra mažesnė, negu gavimo dieną.

Nesupratau jūsų unsure.gif Aš gi ne jus apvadinau, o muitinę, kurios įstatymai bent jau man debiliški, kaip ne pas baltus žmones (pagal posakį) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 26, 13:21)
Jei užsakinėjot eurais, įrodysit kad ir susvyravus kursui 4u.gif . Nekreipkit dėmesio į piktus komentatorius 4u.gif , o geriausias būdas tokius ignoruot 4u.gif Aš tai nematau Montevertės  ir ramu bigsmile.gif

eik tu nematytoja, tylėtum geriau cool.gif žiūrėk į save, kai ant kitų varai cool.gif
Atsakyti
Geras nesusipratimas hihihi.gif

net pamiršau prisiskaičius, ko atėjau paklausti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai pasisakysi uta proga ir aš smile.gif

Galvoju, kad visiškai mūsų neliečia tas naujas "nutarimas", nes

1) ten minima nekomercinė siunta, o pa smus juk komercinės.

" nebelieka pašto siunta siunčiamoms nekomercinio pobūdžio
prekėms buvusios išimties"

2) kalbama ne apie prekės vertės nustatymą, o apie tai nuo kokios sumos skaičiuojamas bus importo PVM

"pašto mokesčiai ..... įskaitomi į šių prekių muitinę vertę. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 26 balandžio 2016 - 14:51
QUOTE(Tutia @ 2016 04 26, 12:31)
O Jezau, atsiprašau, kad paklausiau. Gerai, kad jūs labai protinga ir viską žinote, ačiū jums už atsakymą! Tiesiog nematau logikos, kai man kreditinė kortelė nuskaito sumą su užsakymo metu esančiu kursų, todėl faktinė sumokėta suma yra mažesnė, negu gavimo dieną.

Kokia nuotaika pati budama perskaitete, taip ir supratote lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 26, 15:46)
Galvoju, kad visiškai mūsų neliečia tas naujas "nutarimas", nes

1) ten minima nekomercinė siunta, o pa smus juk komercinės.

" nebelieka  pašto  siunta  siunčiamoms  nekomercinio  pobūdžio
prekėms buvusios išimties"

2) kalbama ne apie prekės vertės nustatymą, o apie tai nuo kokios sumos skaičiuojamas bus importo PVM

"pašto mokesčiai ..... įskaitomi į šių prekių muitinę vertę. "

Pas mus siuntos nekomercinės .
Siunta yra nekomercinė, jei siunčiama nereguliariai ir skirta asmeniniam ar jo šeimos asmeniniam vartojimui.
Tik prekių muitinė vertė ne tas pats kas prekių vertė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 26 balandžio 2016 - 15:23
tiesa slypi kažkur anapus smile.gif pamenu, kai skambinau į muitinį prisiskaičius dėl papuošalų siuntimosi, nes jau bijojau pirktiskokią pvz. grandinėlę, tai taip jau saldžiai kalbėjo, kad niekas nieko iš jų pusės nesakytų, nedarytų, nesikabintų ir pan. ir viską suvertė ant pašto, kad visi baisūs įstatymai yra pašto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2016 04 26, 05:55)

Aš tai supratau, kad Montevertė piktinasi muitinės darbu, kad skaičiuoja gavimo dieną, o ne pirkimo ir juos vadina, kad elgiasi kaip ne balti žmonės ir jūsų Tutia tas posakys visai neliečia. Montavertė atsakė jums taip pat normaliai. Ar aš nebemoku skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 26, 15:00)
Kokia nuotaika pati budama perskaitete, taip ir supratote  lotuliukas.gif  doh.gif

jūs visiškai teisi..

atsiprašau už kipišą, net nepagalvojau, kad ne į mano pusę gali būti, paskaičiau dar kartą Monteverte postą, supratau mintį. biggrin.gif kai nuo ryto važiuoja ant tavęs, tai ir įskaitai viską negatyvu. Sorry sorry sorry dar kartą victory.gif

Nusiunčiau deklaravimui, pagal balandžio kursą įsipaišau, pagal gegužės viršyju kelis centus doh.gif Žiūrėsim. Biškiuką užknisa tas iherbas (nu kaip čia pasakyt, kartu ir neužknisa, kai nuolaidos geros susisumuoja biggrin.gif ), ir Loyalty credit ir Rewardsų nemaža suma, susimakaluoja man ten viskas darant užsakymą..
Atsakyti