Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 25, 08:39)
Tos pačios firmos yra 150 ml kiekis http://www.iherb.com...oz-150-ml/64533

Nėra ir šito verysad.gif . Valau su beacetoniu LT pirktu, bet vargstu kol nuvalau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 25, 09:10)
Nėra ir šito verysad.gif . Valau su beacetoniu LT pirktu, bet vargstu kol nuvalau ax.gif .

kai atidarinejau, atrodo dar rodė g.gif bet šitas dar turėtų atsirasti, nes galima Notify me pasižymėti.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 04 23, 08:38)
merginos o kaip tas Amritos kokosų aliejus? kosmetinis jis ar tinka ir maistui gamint?  doh.gif

tą patį ką ivetacom norėjau papeistinti, kad žaliava ta pati, tik kitaip sufazuota biggrin.gif o dar žemiau ten rašė, kad pradžioje ir bar kodus buvo vienodus sudėję...
Atsakyti
kol dar yra akcija žuvų taukams krepšelis ax.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta pasinaudojau sierra bees ranku kremu http://eu.iherb.com/...-5-oz-71-g/5228, turejau jau viena toki pries kokius dvejus metus, ten buvo kremas, o cia vanduo teka. Gerai, kad namie buvau, net emulsija negalima jo pavadinti, tiesiog baltas vandenukas, visas kelnes aptaske, kai atidariau. Uz pilna kaina vargu, ar verta siustis.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 04 25, 14:44)
, tiesiog baltas vandenukas, visas kelnes aptaske, kai atidariau. U

Man taip su aubrey sampunais buna sad.gif ta pati imu, ir vis konsistencija kita ir spalva - tai vandenukas, tai normalus.... Del spalvos tai jie patys ispeja, kad is naturaliu, tai gali kisti, ok, bet skystumas ai nesmagu....

Kai tas kremas madre buvo, bandymukinis, pora emiau, tai ok buvo (pati nenaudojau, atidaviau).
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 25, 08:39)

Šis mano norų sąraše jau ilgai.Bet kaip morališkai nusiteikti pirkti valiklį už tokią kainą? Dabar naudoju BŪK citrininį jau ne pirmą ir patinka. Ypač kvapas neerzina. Ir kaina/talpa.

QUOTE(Maja Di @ 2016 04 25, 09:10)

Rodo In Stock bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 24, 19:04)
Ne is Iherb, bet Zoya nagu lako baliklis man labai patinka. Gana skalsus, kaina nera didele, o svarbiausia gerai ir greitai atlieka savo darba (net su blizguciais lakus gerai nuvalo).

Gerai skamba.

QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 25, 01:39)

Tik, jei kas pirks, tai su juo reikia šiek tiek kantrybės. Nuvalo gerai, bet reikia palaikyti minutę dvi ir tada jau valo. Kas skuba, netiks. Man jo sudėtis geresnė nei įprastų ir nėra aštraus kvapo. Ms.Blondės aprašytas geriau skamba.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 04 25, 08:59)

Man irgi rodo, kad jo yra.
Atsakyti
I nagu lako valikliu tema, tai is Iherb kazkada Honeybee Gardens turejau - ziauriai nepatiko. Lyg sunkokai vale, palikdavo lyg apriebinta naga, tai iskart lakuot neidavo, o ir valant jausmas nemalonus (na zinot kai buna pvz kreida per lenta braukiant ar kas vata liest nemegsta ir pan, nu toks kratantis jausmas juo valantis - pries 4 metus turejau, o net dabar pagalvojus nemalonu).

QUOTE(ivetacom @ 2016 04 25, 15:44)
Siandien pirma karta pasinaudojau sierra bees ranku kremu http://eu.iherb.com/...-5-oz-71-g/5228, turejau jau viena toki pries kokius dvejus metus, ten buvo kremas, o cia vanduo teka. Gerai, kad namie buvau, net emulsija negalima jo pavadinti, tiesiog baltas vandenukas, visas kelnes aptaske, kai atidariau. Uz pilna kaina vargu, ar verta siustis.

Gal tiesiog atskiskyre ir suplakt gerai reiketu pries naudojant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 25, 15:59)
Šis mano norų sąraše jau ilgai.Bet kaip morališkai nusiteikti pirkti valiklį už tokią kainą? Dabar naudoju BŪK citrininį jau ne pirmą ir patinka. Ypač kvapas neerzina. Ir kaina/talpa.

QUOTE(Sauramo @ 2016 04 25, 16:12)

Man irgi rodo, kad jo yra.

tai gal man vienai tik rodo Out of Stock biggrin.gif . Nors iš tikrųjų kaina tai doh.gif . Aš BUK irgi naudoju tik ne citrininį, tai sunkiai man MF laką valo. Reiks citrininį gal pabandyt ax.gif . O jis su acetonu?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 25, 15:27)
I nagu lako valikliu tema, tai is Iherb kazkada Honeybee Gardens turejau - ziauriai nepatiko. Lyg sunkokai vale, palikdavo lyg apriebinta naga, tai iskart lakuot neidavo, o ir valant jausmas nemalonus (na zinot kai buna pvz kreida per lenta braukiant ar kas vata liest nemegsta ir pan, nu toks kratantis jausmas juo valantis - pries 4 metus turejau, o net dabar pagalvojus nemalonu).
Gal tiesiog atskiskyre ir suplakt gerai reiketu pries naudojant? g.gif

Bandziau, nieko nepasikeite, net garsas viduje, kaip kazko labai skysto. Greiciausiai supyle likucius i tubele ir akcija padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 25, 16:38)
tai gal man vienai tik rodo Out of Stock biggrin.gif . Nors iš tikrųjų kaina tai doh.gif . Aš BUK irgi naudoju tik ne citrininį, tai sunkiai man MF laką valo. Reiks citrininį gal pabandyt ax.gif . O jis su acetonu?

Rašo tai tipo be, bet smirda tai su biggrin.gif Aš teturiu 4 lakus, visi Orly, visus valo. Tiesa, kai turėjau Haute Red, klasikinį raudoną, tai jo 100proc nenuvalydavo. Dabar visus 20 nagų nusilakavus Dare to Bare, tai šį pašalinti nuo nagų sekundžių reikalas.
Atsakyti