Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Vai2lka @ 2016 03 23, 12:41)
As seseliu nenaudoju, man jie irgi nieko gero, naudoju ta kremines konsistencijos puse tai man super  wub.gif

aš irgi tik tą tamsiai rudą pusę naudoju wink.gif dabar užsakiau tušą, bandysiu laimę - priskaičiau atsiliepimų ax.gif tušas
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 03 23, 12:56)
Ką superinio žinote žarnynui? Kai labai pučia ir skauda? Medikai nieko labai blogo nerado.
Ką naudojat suaugusiems vyrams su atopiniu dermatitu?

Draugėi panašią problemą spręsti atsiunčiau World Organic, Liquid Chlorophyll, 100 mg, 16 fl oz (474 ml) jai patiko, paskaitinekite apie chlorophilą 4u.gif

o kas konkrečiai domina? tepri, purkšti, čiulpti? smile.gif)) turiu namie atopikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 23 kovo 2016 - 13:49
Atsiėmiau kovo 3 d. siuntinį, po ilgo laiko įdėjo dovanų - servetėlę akiniams valyti ax.gif

Kaip jūs sužinot tas ateinančias savaitės nuolaidas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 23, 12:05)
man sis kremukas patinka, as ji naudoju daugiau ziemos sezonu, o si vasaros, labai geras, sudetis gera 4u.gif

Aha, apia Acure jau girdėjau, kad geri produktai, atsisiunčiau kol kas kūnui mėginuką smile.gif
Ačiū už rekomendacijas, pasidomėsiu atidžiau.

O gal kas turite rosacea problemą? Man jau galva skauda domėtis kai oda ir jautri, ir raustanti ir dar sausa, tempia po žiemos, norisi kompleksinio gydymo / drėkinimo. Dabar prisiskaičiau apie žalios arbatos ekstrakto naudą, ieškau kokį čia kremą išsirinkus. Dar ir tabletes bandysiu gert, sako plius energijos priduoda smile.gif

O ką jūs darot jei produkto vertė didesnė nei 22eur? Tiesiog tada mokat muitą?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 23, 09:53)
... išsausėjusius plaukus gal  pavyks su šia priemone hobe-labs-3-protein-frizz-control-2-fl-oz-59-ml/57224 suvaldyti  g.gif

Būtų įdomūs atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2016 03 23, 15:27)
Aha, apia Acure jau girdėjau, kad geri produktai, atsisiunčiau kol kas kūnui mėginuką smile.gif
Ačiū už rekomendacijas, pasidomėsiu atidžiau.

O gal kas turite rosacea problemą? Man jau galva skauda domėtis kai oda ir jautri, ir raustanti ir dar sausa, tempia po žiemos, norisi kompleksinio gydymo / drėkinimo. Dabar prisiskaičiau apie žalios arbatos ekstrakto naudą, ieškau kokį čia kremą išsirinkus. Dar ir tabletes bandysiu gert, sako plius energijos priduoda smile.gif

O ką jūs darot jei produkto vertė didesnė nei 22eur? Tiesiog tada mokat muitą?

tada tik per tarpininkę , arba laukti akcijų
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 23, 11:56)
Ką superinio žinote žarnynui? Kai labai pučia ir skauda? Medikai nieko labai blogo nerado.

Tokius vartojam, turetu pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 23, 11:51)

O kaip jūs čia tikrinat?
Atsakyti
QUOTE(Smilte111 @ 2016 03 23, 15:40)
O kaip jūs čia tikrinat?

igredientus, kosmetikos sudeti, irasai tris pirmas raides ir gauni atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 22, 16:32)
Bet tai dienos akcijų nieko gero nebebūna  ax.gif , tas rankų kremas prie trials ar ne už 9 centus ilgiausiai kabojo g.gif

Pritariu, nieko gero, bet kremukas man kaip tik reikalingas buvo, o uz 9 centus kitas ir dabar yra, bet man jau jo neduoda. Man patinka abudu smile.gif

QUOTE(Malena @ 2016 03 23, 11:56)
Ką naudojat suaugusiems vyrams su atopiniu dermatitu?

Pucia, reiskia blogai virskina, vistosi ne ta flora, kuria mums reikalinga. Probiotikai pades, bet tik kol gersite, reikia auginti savo gera mikroflora, daugiau zalumynu, darzoviu, raugintu pieno produktu, jei jums tinka. Jei valgote daug krakmolingo maisto, nuo jo gali pusti, galima bandyti mazinti jo kieki, arba valgyti atskirai nuo baltymo.

Gavau 2 dienos siuntinuka, o vakaryksti tik dabr issiunte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 23 kovo 2016 - 15:44
Visiems sampunams 20% akcija, bus visa savaite 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom atsakiusiom 4u.gif 4u.gif

QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 23, 13:48)
o kas konkrečiai domina? tepri, purkšti, čiulpti? smile.gif)) turiu namie atopikų

Tepti. Nusikaso iki žaizdų. Nuo ko iš viso tas atopinis randasi?

Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 23, 15:10)

Nuo šių "cleanse" nepaliuosuos? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 23, 23:50)
Ačiū visom atsakiusiom 4u.gif  4u.gif
Tepti. Nusikaso iki žaizdų. Nuo ko iš viso tas atopinis randasi?

Kaž kas alergizuoja, geriausiai daryt testą nuejus pas alergologą. Dukrai daug nuo ko rodo ir žydėjimams ir dulkėms, pelesiui ir maistui... bent jau kai žinai nuo ko , tai vengi alergenų
gerai padeda dieta ir buvimas prie juros.
Tepam daug ką, jei visai visai blogai - hormonų, bent jau apgydit žaizdas. Bet dažniausiai įsisukame papraščiau. Jum gal verta bandyti aveeno serija, yra toks losjonas.
Aveeno, Active Naturals, Anti-Itch Concentrated Lotion, External Analgesic/Skin Protectant
Atsakyti