Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(raar @ 2016 04 22, 16:48)
Man irgi taip būna nutinka. Prisikabina, kai kas nors aukščiau įdeda nuorodą naudodamas RU kalbą iherbe , tada ir tolesni puslapiai pradeda darinėtis rusiškai (o kaip tik aukščiau ir buvo nuoroda rusų kalba, tai greičiausiai todėl).

Man hieroglifais kartais atsidaro doh.gif . Kažin ar kas iš čia bendraujančių naudoja rusų kalbą g.gif
Atsakyti
Dabar iš viso išsitampęs kažkoks puslapis, nukirstas galas doh.gif ... Ir dažnai Belgiją paskirties šalį meta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 balandžio 2016 - 17:25
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 22, 17:22)
Dabar iš viso išsitampęs kažkoks puslapis, nukirstas galas doh.gif ... Ir dažnai Belgiją paskirties šalį meta ax.gif

tai lengvai pasikeicia salis kalba valiuta

premium siuntimas pabrango doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 22, 09:59)
Neturiu, bet ačiū už info blush2.gif Anksčiau šiuo iherb neprekiavo ir būdavo abydna. Būtų gal vienam geram pažįstamam dėdei padėję, o daabr jau išpjautas... Linkiu sėkmės kažkaip susiveikti 4u.gif
Papildyta:

tik Everyday Minerals imkit tada, nebent pagal kainą ir kokybę vėl kažko naujo atsirado, bet kažin g.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 22, 14:10)

Kokį supernaudingą aliejų kepimui iš ihėrb patarsite?

Dar be ghi tinka kokosu ir palmiu aliejai, bet nesakyciau, kad is Iherb apsimoka jas siustis. Dar ryziu gali buti, bet ten jau didesnus kiekis nestibiliu polinesociuju riebalu.http://eu.iherb.com/...fl-oz-376-ml/30

QUOTE(siluetas @ 2016 04 22, 16:31)
Gal kas turit patirties: gavau siuntinį. Jame buvo keli plastmasiniai buteliukai, iš jų vienas - visiškai tuščias (turėjo būti su skysčiu-putomis).
Kaip galiu įrodyti, kad tokį gavau? Ar galiu tikėtis kokios kompensacijos?
dėžė sausa.

Susisiekite onlain, issiuskite nuotrauka ir grazins pinigus.

I trials naujus mini sepetukus idejo uz 0.9ct http://eu.iherb.com/...ni-brush-set/67
Atsakyti
merginos o kaip tas Amritos kokosų aliejus? kosmetinis jis ar tinka ir maistui gamint? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 22, 10:31)
supikau ir aš, susikroviau krepšelį ir netaiko, nors mateme, kad buvo paskelbta  blink.gif
stebuklingai atsirabo BB ir CC cremai , bet nuolaidos neduoda  schmoll.gif

Ir aš labai supykau bash.gif Norėjau BB ar CC kremo, ir še tau kad nori - špyga ir dar netaukuota biggrin.gif

QUOTE(raar @ 2016 04 22, 13:00)
Čia iš patirties, kad tiap grietai ateina? Nes kai buvo tokia pačia kaina pabandymui, tai man ėjo taip pat 3 savaite skaip standartiškai.

Kai rugsėjį buvo galimas tik registruotas siuntimas, tai mano siuntiniai ėjo 15-16 d. + užlaikymas muitinėj.
O štai neregistruoti labai įvairiai atkeliauja: 2 siuntinių esu laukusi beveik mėnesį, o kiti atėjo per 15-19 d. Va, vakar gavau 9 d. neregistruotą bigsmile.gif

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 04 22, 19:21)
premium siuntimas pabrango  doh.gif

Aha, berods, nuo pirmadienio.

QUOTE(Saulutė @ 2016 04 23, 09:38)
o kaip tas Amritos kokosų aliejus? kosmetinis jis ar tinka ir maistui gamint?  doh.gif

Aš naudoju. Kažkada anksčiau merginos temoj rašė, kad tinka ir kepimui. Tai tikiu jomis smile.gif Nors dabar, kai buvo akcijų, prisipirkau jau specialiai kepimui skirto.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 04 23, 11:20)
Aš naudoju. Kažkada anksčiau merginos temoj rašė, kad tinka ir kepimui. Tai tikiu jomis smile.gif Nors dabar, kai buvo akcijų, prisipirkau jau specialiai kepimui skirto.

as sita ir turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 04 23, 09:38)
merginos o kaip tas Amritos kokosų aliejus? kosmetinis jis ar tinka ir maistui gamint?  doh.gif

Aš niekaip nesuprantu, kaip gali būti skirtingi kokosų aliejai maistui ir kosmetikai? Jei jis ekologiškas, nerafinuotas, šalto spaudimo, tai ką jie padaro jam kitaip, kad vienas tinka tik maistui, o kitas tik kosmetikai?
Aš turiu tą kosmetinį, naudoju jį viskam, net ir kepimui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 04 23, 12:09)
as sita ir turiu  mirksiukas.gif

Tas mėlynas neseniai prekybcentriuose su akcija atsirado. Lig tol naudojau tokį smile.gif
http://ekopirk.lt/ek...aliejus-amrita/

QUOTE(Pasaulė @ 2016 04 23, 11:15)
Aš niekaip nesuprantu, kaip gali būti skirtingi kokosų aliejai maistui ir kosmetikai?

Nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 04 23, 11:15)
Aš niekaip nesuprantu, kaip gali būti skirtingi kokosų aliejai maistui ir kosmetikai? Jei jis ekologiškas, nerafinuotas, šalto spaudimo, tai ką jie padaro jam kitaip, kad vienas tinka tik maistui, o kitas tik kosmetikai?
Aš turiu tą kosmetinį, naudoju jį viskam, net ir kepimui. biggrin.gif

Talpos, kuriose gabenamas, gaminamas aliejus gali būti neskirtos maisto produktams - pvz. toj pačioj talpykloj vežė kokią chemiją, paskui išplovė ir pripylė kokosų aliejaus. O realiai ar taip yra - nežinau, gal tik kokio sertifikato negavo.
Atsakyti
QUOTE(Sonhar @ 2016 04 23, 12:58)
Talpos, kuriose gabenamas, gaminamas aliejus gali būti neskirtos maisto produktams - pvz. toj pačioj talpykloj vežė kokią chemiją, paskui išplovė ir pripylė kokosų aliejaus. O realiai ar taip yra - nežinau, gal tik kokio sertifikato negavo.

drinks_cheers.gif Nebutinai chemija veza, bet talpos gali skirtis. Maistiniam produktam reikalavimai didesni ir higienos normos kitos. Tai pvz maistini alieju turi gamint stainless steel talpose, o nemaistini carbon steel talpose gali daryt. Na nebutina, kad food grade butu visos detales sistemoje (kad ir kokia zarnele silikonine jau turi but food grade, jei maistui skirtas gaminys). Be to gali skirtis chemikalai, kuriais talpas plauna ar net kada plauna. Pvz mazas jogurta gaminantis fabrikas plauna talpas po kiekvieno process cycle, t.y. kazkur karta i para, bet jei bus didesnis fabrikas su keliais skoniais, tai jie gali plaut ir dazniau (po kiekvieno skonio praleidimo). Bet nemaistinius produktus gaminant gali daug reciau plaut ar isvis neplaut kazko.
Atsakyti