Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2016 04 22, 09:33)
Nieko nesuprantu...O tai Physician's Formula prekėms jau netaiko nuolaidos?  g.gif

Jo, kaip apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad tušas atsirado. Įsimetu į krepšą- nuolaidos nėra. Ot gudručiai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 04 22, 12:10)
kaip tik Maca neseniai išmečiau verysad.gif kažkas darydavosi man nuo jos (o ir padovanot ar siūlyt kažkaip vaistų net artimiesiems nesdrįstu).

as turejau ciklo pareguliavimui,tai taip isreguliavo,kad atidaviau teciui..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 21, 18:06)
Užsakinėkit registruotu siuntimu, kažkur per 7-10 dienų atkeliauja.

Čia iš patirties, kad tiap grietai ateina? Nes kai buvo tokia pačia kaina pabandymui, tai man ėjo taip pat 3 savaite skaip standartiškai.

Gal dar kas bandėte registruotą? Tikrai ir jums taip greitai ateina bigsmile.gif

QUOTE(pal_mė @ 2016 04 22, 10:10)
kaip tik Maca neseniai išmečiau verysad.gif kažkas darydavosi man nuo jos (o ir padovanot ar siūlyt kažkaip vaistų net artimiesiems nesdrįstu).

QUOTE(pokahonta @ 2016 04 22, 11:50)

Va va, aš ir pati kažkada pirkus buvau, neišnaudojau (gyd. pasakė, kad ji geriau vyrams, vietoj via gr os biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) suėjo terminas, išmečiau, tai tikėjausi, kad gal irgi bus tokių susigundžiusių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 22, 13:00)
Čia iš patirties, kad tiap grietai ateina? Nes kai buvo tokia pačia kaina pabandymui, tai man ėjo taip pat 3 savaite skaip standartiškai.

9d. registruotus siuntė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 22, 14:30)

Gal dar kas bandėte registruotą? Tikrai ir jums taip greitai ateina  bigsmile.gif
Va va, aš ir pati kažkada pirkus buvau, neišnaudojau (gyd. pasakė, kad ji geriau vyrams, vietoj via gr os biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) suėjo terminas, išmečiau, tai tikėjausi, kad gal irgi bus tokių susigundžiusių biggrin.gif

Po to, kai dingo viena siunta, siunčiuosi tik registruotu. Ateina gal per kokias 10 dienų, kažkurią siuntą po geros savaitės atnešė.
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 04 22, 11:50)

O kaip vartojote, nes kiek jieskojau niekur nera tikslios informacijos, tik vienoj vietoj sake, kad maca galima naudoti tik 4-5 dienas po mm?
Atsakyti
Sveiki, gal kuri naudojo ir gali pasakyti savo atsiliepima apie :
http://ru.iherb.com/...oz-118-ml/22496

http://ru.iherb.com/...-6-oz-170-g/778
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 22 balandžio 2016 - 14:15
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 21, 22:37)
kai siunčiau sau, tai irgi beveik vienas ir tilpo į krepši,  siučiau šitą http://eu.iherb.com/...-oz-474-ml/5302 patiko, veikia kaip priklauso

Neskanus ir jei kur patenka viską dažo žaliai. Po savaitės vartojimo nieko nejaučiu, tik kad atidėlioju gėrimą ir sunkiai prisiverčiu.

QUOTE(raar @ 2016 04 22, 13:00)

Taip, tikrai greitai. Praeitą savaitę užsakiau, o šią pasiėmiau.

Kokį supernaudingą aliejų kepimui iš ihėrb patarsite?

Aš kažkaip greit išlaižiau dygminų. Galvoju gal kartoti vėl tą patį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2016 04 22, 15:00)

man tai puikus daiktas, skaistina odą
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 22, 15:10)
Kokį supernaudingą aliejų kepimui iš ihėrb patarsite?

Ghe sviestas gerai tinka kepimui http://www.iherb.com...h?kw=ghee

Kažkodėl rusiškas puslapis prsakibino su kokiais tai heroglifais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 22 balandžio 2016 - 14:43
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 22, 14:42)
Kažkodėl rusiškas puslapis prsakibino su kokiais tai heroglifais doh.gif

Man irgi taip būna nutinka. Prisikabina, kai kas nors aukščiau įdeda nuorodą naudodamas RU kalbą iherbe , tada ir tolesni puslapiai pradeda darinėtis rusiškai (o kaip tik aukščiau ir buvo nuoroda rusų kalba, tai greičiausiai todėl).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 22 balandžio 2016 - 15:49
Gal kas turit patirties: gavau siuntinį. Jame buvo keli plastmasiniai buteliukai, iš jų vienas - visiškai tuščias (turėjo būti su skysčiu-putomis).
Kaip galiu įrodyti, kad tokį gavau? Ar galiu tikėtis kokios kompensacijos?
dėžė sausa.
Atsakyti