Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Malena @ 2016 04 18, 14:11)
Mano pagrindinė problema su kištukais, tai, kad kai jie išsiskleidžia man nuo jų skauda. Per dideli ar ką. Ir ne visi padeda.
Apskritai, norint gerai išsimiegoti, svarbu su kokiu knarkliu nesusidėti lotuliukas.gif

Aš irgi negaliu naudoti, jaučiu spaudimą ausyje, nepatogu, gal vaikiškų būna lotuliukas.gif
Atsakyti
help.gif Kas galėtų padėti kelti leukocitus? 4u.gif

Po 5 antibiotikų ligoninėje per 3 sav (niekas nepadėjo, T laikosi ~39 sad.gif ) leukocitai nukrito iki 1. (autoimuninių neustatė procesų, erkių ligų, grybų ne, jokie kiti tyrimai nieko nerodo). Ką dar galima ieškoti, kodėl taip laikosi T (tuo pačiu ir l. silpna)?
Visos crazy idėjos welcome! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 18 balandžio 2016 - 13:58
QUOTE(raar @ 2016 04 18, 13:55)
help.gif Kas galėtų padėti kelti leukocitus?  4u.gif

Po 5 antibiotikų ligoninėje per 3 sav (niekas nepadėjo, T laikosi ~39 sad.gif ) leukocitai nukrito iki 1. (autoimuninių neustatė procesų, erkių ligų, grybų ne, jokie kiti tyrimai nieko nerodo). Ką dar galima ieškoti, kodėl taip laikosi T (tuo pačiu ir l. silpna)?
Visos crazy idėjos welcome!  4u.gif

Apie eziuole raso:
Ežiuolė – imuninį deficitą koreguoja augaliniai imunomoduliatoriai, skatinantys interferono (baltymas, saugantis ląsteles nuo virusų įsiskverbimo) gamybą, slopina uždegimus kvėpavimo ligų atvejais, didina leukocitų skaičių kraujyje.
Bet kitur perspeja, kad:
Ežiuolės riektų vengti žmonėns sergantiems autoimuninėmis ligomis, pavyzdžiui išsėtine skleroze, taip pat žmonėms serganties ŽIV, taip pat prieš vartojimą reiktų pasitarti su savo gydytoju besilaukiančioms ar bandančioms pastoti moterims ir žmonėms vartojantiems kitus vaistus.

Atsakyti
Mano pagrindinė problema su kištukais, tai, kad kai jie išsiskleidžia man nuo jų skauda. Per dideli ar ką. Ir ne visi padeda.
Apskritai, norint gerai išsimiegoti, svarbu su kokiu knarkliu nesusidėti lotuliukas.gif

Kiek laiko naudojate? Man gera savaiite skaudejo, paskui ausys apsiprato.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 18, 14:55)

cinko, seleno trūkumai? Seleno labai trūksta Pabaltyjyje apskritai, idealiais cinko lygiais dau žmonių irgi nepasižymi. Kaip sako: trūksta cinkelio, žmonės apatiški, neryžtingi, mėmės tokie smile.gif
Papildyta:

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

Jei T 39 , tai kažkokie uždegimai yra, limfmazgiai padidėję? Gali padėti ir nepakenkti kitų ligų atveju Sistemiai enzimai :
malšina uždegimo simptomus,
greitina medžiagų apykaitą uždegimo židi­niuose,
trumpina uždegimo laiką,
didina vartojamų antibiotikų veiksmingumą,
stimuliuoja imuninę sistemą.
Sisteminiai enzimai veikia praktiškai be kenksmingų pašalinių poveikių. Visi jų vartotojai pajunta visą eilę pozityvių pokyčių, įskaitant padidėjusią energiją.
Lietuvoje pirkti yra Wobenzym. http://enzimuterapij...5-poveikiai-186
Atsakyti
Dėkui už idėjas!

QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 18, 14:35)

Kraujas nerodo didelio uždegimo crb 48, 4 antibai + 1 rezerviniai jo nepakeite. Limfmazgiai nepadideje.
Jokie tyrimai nerodo, kur galetu buti uzdgimas, echospopijos visu organu, tomografijos...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 18, 14:18)
Aš irgi negaliu naudoti, jaučiu spaudimą ausyje, nepatogu, gal vaikiškų būna lotuliukas.gif

Būna, bet dar reikia ir laikytis.

QUOTE(linamog @ 2016 04 18, 15:26)
Kiek laiko naudojate? Man gera savaiite skaudejo, paskui ausys apsiprato.

Konkrečiai šių nesu bandžiusi. Lietuvoje parduodami tokie dėžutėje ratuku išdėlioti išvis aš baisuma - pusvalandžio neišbūnu, skauda. Kitokie mažiau skauda, bet nėra malonūs naudoti. Miegant būna pametu, o gal miegodama išsitraukiu. Gal aš tiesiog neatradus savo kamštukų. Duokit du pabandyt, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 18, 21:56)
Gal aš tiesiog neatradus savo kamštukų. Duokit du pabandyt, a? biggrin.gif

Tai be problemu, galiu atsiust pastu. Rimtai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 18, 22:17)
Tai be problemu, galiu atsiust pastu. Rimtai.

Ruoškit sąskaitą - einu ažiuko rašyti bigsmile.gif
Atsakyti

As tokiu atveju isbandyciau dar ir netradicine medicina. Pvz IMAGO diagnostika, turetu uzvesti ant kelio. Galima susitarti kad ir i vieta atvaziuotu, pvz koki savaitgalio vakara.

P.S. Bet tai ka jus visos darot su tais kistukais ausu? Kiek daug jusu cia juos naudoja, miegat su jais? Del ko? Vyrai knarkia? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 19 balandžio 2016 - 07:54
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 19, 07:52)
As tokiu atveju isbandyciau dar ir netradicine medicina. Pvz IMAGO diagnostika, turetu uzvesti ant kelio. Galima susitarti kad ir i vieta atvaziuotu, pvz koki savaitgalio vakara.
P.S. Bet tai ka jus visos darot su tais kistukais ausu? Kiek daug jusu cia juos naudoja, miegat su jais? Del ko? Vyrai knarkia?  blink.gif

Imago - tai čia biorezonansinė diagnostika, kur prie aparato ir ausines uždeda/ Mhm, man irgi norisi netradicinę išmėginti. Jei turi gyd. kontaktus, kur pasitiki, gali až parašyti?

Kaištukai pvz., kelionėje viešbutyje kad nesigirdėtų garsių knarkiančių kaimynų; kelionėje autobusu, kai norisi pamiegoti; ligoninėje pamiegoti; kai reikia mokytis, ar knygą paskaityti, o vaikai garsiai dūksta smile.gif laikant egzą; kai darbe kolegos garsiai įsidiskutuoja... smile.gif
Atsakyti