Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 13, 18:21)
Vis norėjau apie kordisepsą parašyti, bet buvau pamiršau ką ten vartojau biggrin.gif bet kai parašei apie Feniksą, tai prisiminiau smile.gif tie platintojai "Fohow" dar ir arbatą su kordisepsu parduoda, nupirkau mamai, tai jai alergija prasidėjo nuo jos, kai paskambinom jų atstovui, tai prieštaravo visokiais būdais, kad neįmanomas dalykas, tada ji ilgai nebegėrė jos, paskui vėl pradėjo, na ir vėl tas pats  doh.gif Tada aš ją pasiėmiau, sakau negi toks geras stebuklingas daiktas prapuls blush2.gif man tai iš vis nežinau kas nuo jos darėsi, širdis net kalatojosi blink.gif  Gal ten kuri kita sudedamoji dalis jos netiko, bet man net baisu skaityti, kaip tą kordisepsą kūdikiams siūlote. Vien jo atsiradimo kelias turėtų šiek tiek atbaidyti ax.gif

Cia apie sita arbata kalbat? Jos sudetyje yra daug visko, ne tik kordisepsas, gal kazkas is kitu medziagu netiko ir alergizavo?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 13, 19:00)
Cia apie sita arbata kalbat? Jos sudetyje yra daug visko, ne tik kordisepsas, gal kazkas is kitu medziagu netiko ir alergizavo?

Taip, šita, tai ir parašiau, kad gal kas kitas alergizavo, bet ten taip buvo užakcentuotas kordisepsas, tai apie jį blogai ir galvoju cool.gif gal grynas ir visai gerai, nesiginčysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 13, 17:21)
Vis norėjau apie kordisepsą parašyti, bet buvau pamiršau ką ten vartojau biggrin.gif bet kai parašei apie Feniksą, tai prisiminiau smile.gif tie platintojai "Fohow" dar ir arbatą su kordisepsu parduoda, nupirkau mamai, tai jai alergija prasidėjo nuo jos, kai paskambinom jų atstovui, tai prieštaravo visokiais būdais, kad neįmanomas dalykas, tada ji ilgai nebegėrė jos, paskui vėl pradėjo, na ir vėl tas pats  doh.gif Tada aš ją pasiėmiau, sakau negi toks geras stebuklingas daiktas prapuls blush2.gif man tai iš vis nežinau kas nuo jos darėsi, širdis net kalatojosi blink.gif  Gal ten kuri kita sudedamoji dalis jos netiko, bet man net baisu skaityti, kaip tą kordisepsą kūdikiams siūlote. Vien jo atsiradimo kelias turėtų šiek tiek atbaidyti ax.gif

Dazniausiai papildai nerekomenduojami kudikiams, o del kordisepso yra net dozavimas, tai jau sis tas. As savo alergiukui duodavau ji butent imuniteto reguliavimui. Tuo laiku jam geriau buvo, bet alergija kiekvienam gali nuo labai skirtingu medziagu pasireiksti.
Atsakyti
neplanavau pirkti, tačiau gavau žinutę, kad atsirado in stock laukiamas purškalas nuo alergijos - ir ką tu darysi doh.gif krepšelis
tiesa, pastebėjau, kad po to kai įsigalioja naujos nuolaidos / akcijos - kurį laiką dar galioja senos akcijos. Muiliukus nubian, ką tik nupirkau dar su -20 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 13, 14:41)
Source Naturals Raw Female

Šį gal visoms ne pro šalį pavartot (ypač kai PMS rauna stogą) hihihi.gif
Atsakyti
Man taip patiko acure duso zele su araganu (uzsisakius buvau meginuka) kad uzsisakiau pilna versija.
O ta pasta su cinamonu man sualergizavo visa smakra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 13 balandžio 2016 - 23:45

Sveikos iherbininkės smile.gif

Visai ne į temą klausimėlis, bet gal pagelbėsite-niu niekur SM nerandu kur parduoda kvepalus mažais kiekiais (atomizer'iais ar kaip jie ten vadinasi smile.gif ) poster_offtopic.gif Gal kuri nuorodėlę atsiųstumėte, ačiū 4u.gif
Papildyta:
PRIMINKIT, PRAŠAU, KĄ PAVARTOTI, KAI HERPES PUOLA help.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 13, 23:44)
Man taip patiko acure duso zele su araganu (uzsisakius buvau meginuka) kad uzsisakiau pilna versija.
O ta pasta su cinamonu man sualergizavo visa smakra  doh.gif

Gal galite nuorodėlę įmest?

Su ta cinamonine ir man bėda buvo doh.gif -teko MB sunaudoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 04 14, 00:54)
Sveikos iherbininkės smile.gif

Visai ne į temą klausimėlis, bet gal pagelbėsite-niu niekur SM nerandu kur parduoda kvepalus mažais kiekiais (atomizer'iais ar kaip jie ten vadinasi smile.gifposter_offtopic.gif Gal kuri nuorodėlę atsiųstumėte, ačiū 4u.gif
Papildyta:
PRIMINKIT, PRAŠAU, KĄ PAVARTOTI, KAI HERPES PUOLA help.gif
Gal galite nuorodėlę įmest?

Su ta  cinamonine ir man bėda buvo  doh.gif -teko MB sunaudoti hihihi.gif

Čia http://www.supermama...hp?showforum=68 ieškojai kvepealų?
Nuo herpes lysine perka tabletemis ir tepaliukas yra http://eu.iherb.com/...-18-oz-5-g/6714
Tą mėginėlį http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/63669 ir aš turiu, kol kas tik rankas nusiploviau, kvapas patiko. Pilna pakuotė http://eu.iherb.com/...oz-235-ml/47619

Pagaliau dienos prekę normalią davė smile.gif reikia krepšį krautis, o ir dažai baiginėjasi rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas bandete akcijini druskos ir pipiru rinkinuka? kaina nebloga, o prie ju dar raso : Earn €0.55 Loyalty Credit 4u.gif
Akcija si karta tik maziems ipokavimams, gerai, kad praeita akcija prigriebiau dideli ipokavima savo megstamo cinamono 4u.gif
o, naujiena, dabar prie visu prekiu raso, kiek galima loyalty credit uzsidirbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 14 balandžio 2016 - 08:10
QUOTE(pal_mė @ 2016 04 13, 23:22)
Šį gal visoms ne pro šalį pavartot (ypač kai PMS rauna stogą) hihihi.gif

taip, tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 10:39)
taip, tikrai taip smile.gif

Cia apie sita?
http://eu.iherb.com/...-Capsules/10783

O kas cia per daiktas? smile.gif Prasom papasakoti ir man rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 14 balandžio 2016 - 09:49
Pribrendo krepselis, kas dazo plaukus sitais dazais, jums neatrodo, kad kiek geltonesne spalva dabar gaunasi?
Atsakyti