Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(raar @ 2016 04 12, 14:59)
Kokius proteinus kokteiliams iš iherbo esate radę, kad sudėtis gera būtų? Ne sportininkams, o nedavalgantiems?

Visai neišmanau, kas vertinga tokiuose papilduose doh.gif

sojos, žirnių, ryžių
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos - 20 % (iki vakaro galioja dviejų sąvaičių nuolaidos) 4u.gif
Paradise Herbs
Salba Smart Natural Products
Sunwarrior
Primaforce
Frontier Natural Products
Four Sigma Foods prekes su cordycepsu 4u.gif
Herbatint (Antica Herbavita) plaukų dažai
Original Sprout Inc

Deja negaliu patikrinti, ar jau dabar taiko nuolaidas, labai streikuoja puslapis unsure.gif

Taiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 13 balandžio 2016 - 08:22
eet man tai nieko gero blush2.gif na nieko,pinigine saugesne,lauksim kitos sav biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 04 13, 13:27)
eet man tai nieko gero  blush2.gif  na nieko,pinigine saugesne,lauksim kitos sav biggrin.gif

analogiškai smile.gif
Atsakyti
O aš bandysiu grybukų kavą biggrin.gif. Kažkada pažįstama išgyrė, mokėjus kažkokius nerealius pinigus, kad ji tiesiog stebuklus daro biggrin.gif . Tuo pačiu muilų iš besibaigiančios savaitės akcijų užsipirksiu. Niežti nagai jau dvi savaites nepirkus biggrin.gif , tuo labiau, kad gavau daugiau kaip mėnesį laiko kažkur užkliuvėlį siuntinį ax.gif . Krepšelis.
Atsakyti
Paradise herbs - puiki firma, jei reikalingi būtent tokie papildai, žolės, kuriuos jie turi. Pažiūrėkit kaip švariai daro, neprideda nesąmonių
Atsakyti
Merginai 22m per daug testosterono. Yra kas nors konkrečiai šiam hormonui ar tik bendri kur tvarko vyr/mot hormonus?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 13, 14:30)
Merginai 22m per daug testosterono. Yra kas nors konkrečiai šiam hormonui ar tik bendri kur tvarko vyr/mot hormonus?

Source Naturals Raw Female
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 13, 14:41)
Source Naturals Raw Female

4u.gif
Atsakyti

Tai gal kordicepsas, nes ji Santariskese net neisnesiotukams rekomendavo, mes toki vartojame http://eu.iherb.com/...-g-powder/50609
[/quote]

O kiek duot kudikiui?
Atsakyti
[quote=kryziuke,2016 04 13, 15:21]
Tai gal kordicepsas, nes ji Santariskese net neisnesiotukams rekomendavo, mes toki vartojame http://eu.iherb.com/...-g-powder/50609
[/quote]

O kiek duot kudikiui?
[/quote]

1,5 metu vaikui duodavau puse samtelio ryte.
Apie skysta raso:
[QUOTE] Kordicepsas vaikams
Eliksyrą “Feniksą” galima duoti vos gimusiam kūdikiui. Šis eliksyras skiriamas vaikams profilaktikai, gydymui gali būti skiriami ir kiti preparatai, bet būtinai pasitarus su gydytoju. Sergant peršalimo ar virusinėmis ligomis vaikui drąsiai galima duoti gerokai didesnes “Fenikso” dozes, net iki 30 ml per dieną ir daugiau.
Profilaktinės dozės vaikams: naujagimiams galima duoti vieną preparato lašą per dieną. Dviejų mėnesių kūdikiui – 2 lašus ir taip kiekvieną mėnesį pridedant po lašą.
Vyresnio amžiaus vaikams skiriami tokie preparato kiekiai:
1-2 metų – 1-1,5 ml per dieną,
2-3 metų – 1,5-2 ml per dieną,
3-5 metų – 2-2,5 ml per dieną,
5-7 metų – 2,5-3 ml per dieną,
7-10 metų – 3-3,5 ml per dieną,
10-12 metų – 3,5-4 ml per dieną,
12-14 metų – 4- 4,5 ml per dieną,
14-16 metų – 4,5- 5 ml per dieną
[/QUOTE]

[QUOTE]Klausimas. Vienas kudikis pusantro men. ir vyresnelis pusantru metu sloguoja ir koseja, maziukas nesulaukes nei men. gulejo ligonineje del persalimo, gavo antibiotiku, bet sloga ir limpancios akys vargina trecia savaite po apsilankymo ligoninej. Maitinu pati, kartais ir paciai pasireiskia persalimo simptomai. Ka ir po kiek patartumet vartoti? Gyvenam Anglijoje tad gydytojai pataria gerti tik paracetamoli nuo visu ligu..
Atsakymas. Eliksyrą Feniksas. Sergant pirmas tris dienas vaikams duoti kas valandą, dar tris dienas kas 2 val., po to - tik ryte ir vakare prieš valgį. Mažajam duoti po 0,5 ml, vyresniam po 1 ml, Jums gerti po 5 m.
____________________________________________________________________________[/QUOTE]

Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 04 13, 18:01)
Eliksyrą “Feniksą” galima duoti vos gimusiam kūdikiui.

Vis norėjau apie kordisepsą parašyti, bet buvau pamiršau ką ten vartojau biggrin.gif bet kai parašei apie Feniksą, tai prisiminiau smile.gif tie platintojai "Fohow" dar ir arbatą su kordisepsu parduoda, nupirkau mamai, tai jai alergija prasidėjo nuo jos, kai paskambinom jų atstovui, tai prieštaravo visokiais būdais, kad neįmanomas dalykas, tada ji ilgai nebegėrė jos, paskui vėl pradėjo, na ir vėl tas pats doh.gif Tada aš ją pasiėmiau, sakau negi toks geras stebuklingas daiktas prapuls blush2.gif man tai iš vis nežinau kas nuo jos darėsi, širdis net kalatojosi blink.gif Gal ten kuri kita sudedamoji dalis jos netiko, bet man net baisu skaityti, kaip tą kordisepsą kūdikiams siūlote. Vien jo atsiradimo kelias turėtų šiek tiek atbaidyti ax.gif
Atsakyti