Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 06, 11:29)
Gal kas pakomentuotumet ta straipsni, ar saltinis patikimas ar ne?  4u.gif

Tai paieškokit hydroquinone pašalinio poveikio, nes būtent dėl jo ir perspėjama kituose straipsniuose. Jei jus tenkina, tai naudojate toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 06 balandžio 2016 - 13:08
Merginos priminkit nuorodą dėl papildo sanariams, na niekaip nerandu - ten lyg kažkas su juros kriauklėmis, jeigu neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 06, 11:58)
Kaip jis veikia?  4u.gif Kodėl kelionėje nepamainomas? Kas kitaip vyksta kelionėje su dantų šepetėliu nei kad namie? Nesugalvoju skirtumo smile.gif

Prie aprašymo galima paskaityti prie prekes 4u.gif Liaudiškai tai jis dezinfekuoja ,
apsaugo šepetuką nuo visokių brudų, virusų, mikrobų. Net ir namie, jei tualetas kartu su vonia manyčiau ne pro šali uždėti , arba vienas iš šeimos nariu gripauja, kodėl neapsisaugojus kitų wink.gif O kelionėje gi ne visada viskas švaru ir taip kaip namie ar ne smile.gif asmeniškai man tai komforto elementas kelionėje. Jei nesugalvojat skirtumo, tai vadinasi Jums nereikia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2016 04 06, 13:16)
Merginos priminkit nuorodą dėl papildo sanariams,  na niekaip nerandu -  ten lyg kažkas su juros kriauklėmis, jeigu neklystu  4u.gif

berods sis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2016 04 06, 14:16)
Merginos priminkit nuorodą dėl papildo sanariams,  na niekaip nerandu -  ten lyg kažkas su juros kriauklėmis, jeigu neklystu  4u.gif

Šitie http://eu.iherb.com/sea-mussel ?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 06, 14:22)

Ačiū, gal ir šitie , jie gal pakavimą pakeitė- kažkaip neatpažinau smile.gif lyg atrodo kitokia pakuotė buvo
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 06, 13:18)
Jei nesugalvojat skirtumo, tai vadinasi Jums nereikia  4u.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Tikrai, man pakanka, kad jis stovi privačioj stiklinaitėj ir prie nieko nesiglaudžia.
Atsakyti
Krepselis, isbandysiu kramtoma guma smile.gif , tos kur norejau nera, teks paragaut su zaliaja arbata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 06, 10:43)
Jeigu teisingai skaiciuoju tai Now foods gaunasi vienoje kapsuleje 5mg alkaloidu, o Natures way vienoje kapsuleje 7mg + 160mg nekoncentruotos medziagos.
Man Now foods firma is esmes nepriimtina, ir abejotina kokybe, todel sitos firmos nieko neuzsakineju. Bet cia tik mano asmenine nuomone  4u.gif

Gal ir taip, bet sis preparatas toks nevienareiksmiskas, is vienos puses stiprina imuniteta, bet is kitos gali sustiprinti autoimuninius procesus. Raso kad saugi doze iki 350mg 8%, tai ir nesinori stipresnio.

http://www.lifeexten...atsclaw/page-01

Ot dienos preke dave, jau ilgai ta pati kaina trialsuose kabo http://eu.iherb.com/...oz-30-6-g/63677

Atsakyti
mažulytis krepšelis man ir draugei ax.gif
nerodo kažko g.gif

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 04 06, 19:55)
Krepselis, isbandysiu kramtoma guma  smile.gif , tos kur norejau nera, teks paragaut su zaliaja arbata 4u.gif

bet gumos tai daaaug tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 07 balandžio 2016 - 00:31
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(siluetas @ 2016 04 07, 00:16)
bet gumos tai daaaug  tongue.gif

kad nera mazesniu, atsiliepimai geri, viliuosi,kad patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 07 balandžio 2016 - 07:06
Laba ryta, žinau, kad buvo nekartą kalbėta, bet kai nereikėjo, neužfiksavau. Ką duodat vaikams nuo kirminų ir kokiom dozėm? Labai nebarkit, kad neišsisaugojau info...Black Walnuts tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurda: 07 balandžio 2016 - 08:46