Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

Ar ryžių pienas sveika?? smile.gif
Atsakyti
Dienos akcija patinka, Sierra Bees 4 lupu balzamai Red spalva 4u.gif , kaina 1.77eur, pastaruoju metu tik jais ir dazausi smile.gif grazi, pakankamai ryski spalva 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ką - ateinančios savaitės nuolaidos 4u.gif
Nubian Heritage
Earth Mama Angel Baby
Mamma Chia
Sprout Living
FutureBiotics
Madhava Natural Sweeteners
krepšelyje nuolaidos jau pritaiko , tai iki vakaro taikom dviejų savaičių nuolaidas 4u.gif
Ką gero pirksit?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 05, 17:05)
Ar ryžių pienas sveika?? smile.gif

Nieko gero jame nera.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 04 05, 16:22)
Dėkui dėl cats claw. Kažkada kaip tik buvau paėmus tą now foods:D tai reiškiasi neapsirikau smile.gif
Bet žiūriu prie now foods rašo 1,5% alkaloids, o prie Natures way - 4%, tai šis kaip ir stipresnis išeina?

Bet jame 334mg ekstrakto, o kur 4% tik 175ml ir neraso kokios koncentracijos ir dar paprastos zieves prideta.

Ginkgo biloba nedaug, bet papigiai http://eu.iherb.com/...60-capsules/261
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 06, 08:38)
Labas rytas, na ką - ateinančios savaitės nuolaidos  4u.gif
Ką gero pirksit?

Tai kad nepasiūlo to ko laukiu ir vis kartojasi tos pačios akcijos ax.gif ... Klevų sirupų dar tebelaukiu. Galėtų eterinių aliejų ar gražinimosi priemonių pasiūlyt ax.gif . Ko gero nepirksiu nieko ir taip beveik kas savaitė perku. Dabar trijų laukiu, ir mėnuo kai nesulaukiu vieno siuntinio. Niekad dar nebuvo dingęs siuntinys, tai dabar nesisakysiu kol sulauksiu bent to paklydėlio ax.gif
Atsakyti
krepšelis http://www.iherb.com...mp;rcode=KAJ529

grebiu kol pasirode pardavime Bonfit America Inc., Steripod, Clip-On Toothbrush Protector, 2 Pack sanitaizeris, su savim į kelionę nepamainomas dalykas

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 06, 10:13)
Tai kad nepasiūlo to ko laukiu ir vis kartojasi tos pačios akcijos ax.gif ... Klevų sirupų dar tebelaukiu. Galėtų eterinių aliejų ar gražinimosi priemonių pasiūlyt ax.gif . Ko gero nepirksiu nieko ir taip beveik kas savaitė perku. Dabar trijų laukiu, ir mėnuo kai nesulaukiu vieno siuntinio. Niekad dar nebuvo dingęs siuntinys, tai dabar nesisakysiu kol sulauksiu bent to paklydėlio ax.gif

taip kartojasi deja, bet ir muilo vel ir vel reikia smile.gif))))
man irgi buvo panašiai, bet sulaukiau galu galiausiai, nepraraskite vilties. Dar verta pačiai į pašta užsukti, gal jus pranešimo negavote
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 04 06, 09:49)
Nieko gero jame nera.

Jūsų šiame komentare irgi. Spamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 06, 09:57)
Jūsų šiame komentare irgi. Spamas  schmoll.gif

O ka dar galima parasyti, ryziai, tai tuscios kalorijos, pienas is ryziu, tai pakaitalas tiems, kas alergiskas karves pienui, bet tada jau geriau kokosu, ar migdolu riesutu koki. mano maziukas gere ryziu piena, bet tik todel, kad jokio kito negalejo, o gere nakti.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 05, 12:47)
Many animal-based studies show that the herb could lead to birth defects and possible death when taken during pregnancy. Therefore, Pau d’arco extracts should be strictly avoided by pregnant women and breastfeeding mothers.
http://www.vitaminse...cts-and-dosage/

Gal kas pakomentuotumet ta straipsni, ar saltinis patikimas ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 04 06, 10:12)
Bet jame 334mg ekstrakto, o kur 4% tik 175ml ir neraso kokios koncentracijos ir dar paprastos zieves prideta.

Ginkgo biloba nedaug, bet papigiai http://eu.iherb.com/...60-capsules/261

Jeigu teisingai skaiciuoju tai Now foods gaunasi vienoje kapsuleje 5mg alkaloidu, o Natures way vienoje kapsuleje 7mg + 160mg nekoncentruotos medziagos.
Man Now foods firma is esmes nepriimtina, ir abejotina kokybe, todel sitos firmos nieko neuzsakineju. Bet cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 04 06, 09:12)
/natural-factors-ginkgo...60-capsules/261[/url]

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 06, 10:43)
Jeigu teisingai skaiciuoju tai Now foods gaunasi vienoje kapsuleje 5mg alkaloidu, o Natures way vienoje kapsuleje 7mg + 160mg nekoncentruotos medziagos.

Aš irgi taip pat suskaičiuoju NowF 5mg alkaloidų, NaturesW 7 mg.
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 06, 09:22)
sanitaizeris, su savim į kelionę nepamainomas dalykas

Kaip jis veikia? 4u.gif Kodėl kelionėje nepamainomas? Kas kitaip vyksta kelionėje su dantų šepetėliu nei kad namie? Nesugalvoju skirtumo smile.gif
Atsakyti