Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

Aš taip pat pasiėmiau kovo 5 dienos siuntuką.

Labiausiai patiko dantų pasta- švelniai valanti ir malonaus skonio ir vonios putos- aš kai pasinešus ant vonios kvapų, tai šis labai fainas kvapas, tik kaina didoka, kaip už tokį kiekį.

Dabar dėl makiažo priemonių, dėl kurių žadėjau atsiliepimus. Po pirmo pabandymo ir kai nesu makiažo virtuozė, visiškai nesupratau antakių šešelių unsure.gif man regis su paprastais šešeliais ar netgi pieštuku man geriau ir gražiau gaunasi antakius paryškint...
Taipogi gavau ir išbandžiau Elf paakių mask.priemonę. Conceaaleris man neblogai maskuoja, tik nežinau kam tas highlighteris ir kada ji naudoti blush2.gif Gavau visokiom dėmelėm maskuoti neutrogeną pieštuką, tai maskuoja neblogai visokius paraudimus, spėju jį galima ir paakiam naudoti g.gif bent man būtų patogiau negu anas mandras daiktas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 22 kovo 2016 - 20:33
Sveiki, norejau paklaust reikia ziureti , kad nevirsyt (22euru) subtotal sumos ,ar ne?smile.gif nes order history suma: 29,71 euro, isskleidus uzsakyma subtotal suma: 21,63eurai, siuntimas 3,59euro, ar viskas cia gerai?smile.gif ar reiktu atsaukti uzsakyma...? dekui jei kas atsakys...nes dabar neramu siek tiek... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyriuke: 22 kovo 2016 - 20:43
[quote=safyriuke,2016 03 22, 20:38]Sveiki,  norejau paklaust reikia ziureti , kad nevirsyt (22euru) subtotal sumos ,ar ne?smile.gif nes order history suma: 29,71 euro, isskleidus uzsakyma subtotal suma: 21,63eurai, siuntimas 3,59euro, ar viskas cia gerai?smile.gif ar reiktu atsaukti uzsakyma...? dekui jei kas atsakys...nes dabar neramu siek tiek...

viskas gerai, reikia ziureti subtotal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 kovo 2016 - 21:16
Aš irgi susikroviau krepšelį , hialurono šio dar nesu bandžius, labai gerai į krepšelį susidėliojo, perku, nes akcija dar galioja ax.gif . Vyru irgi pasirūpinau, nes baiginėja vyriškus paildus ax.gif . O kas keisčiausia, kad probiotikus iš trials antrą kart leidžia pirkti už 90 ct., net persitikrinau senus krepšelius, tikrai jau buvau pirkus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 kovo 2016 - 23:16
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 22, 21:32)
Aš taip pat pasiėmiau kovo 5 dienos siuntuką.

.....Dabar dėl makiažo priemonių, dėl kurių žadėjau atsiliepimus. Po pirmo pabandymo ir kai nesu makiažo virtuozė, visiškai nesupratau antakių šešelių  unsure.gif man regis su paprastais šešeliais ar netgi pieštuku man geriau ir gražiau gaunasi antakius paryškint...

kai pabandžiau pirmą kartą, irgi nesupratau to produkto biggrin.gif , po kelių kartų labai patiko blush2.gif
o vat perliukai E.L.F. Cosmetics, Mineral Pearls, Skin Balancing nepatiko niekaip. Blizgiai jau labai matomi, tokie pigus, dideli....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 22 kovo 2016 - 23:21
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 22, 21:32)
Dabar dėl makiažo priemonių, dėl kurių žadėjau atsiliepimus. Po pirmo pabandymo ir kai nesu makiažo virtuozė, visiškai nesupratau antakių šešelių  unsure.gif man regis su paprastais šešeliais ar netgi pieštuku man geriau ir gražiau gaunasi antakius paryškint...

Gerai, kad ir nesusigundžiau, ačiū už atsiliepimą, neteko kažko gero iš šio brendo gaut, užtat labai abejojau ax.gif , nenorėjau dar kartą ant to pačio grėblio užlipt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 kovo 2016 - 23:21
Sveikos,

Norėjau pasiteiraut gal ką rekomenduotumėt iš Iherb veido drėkinimui po žiemos? Niekaip neatsigauna, tempia odą burnos srity. Norėčiau haliurono produktą kokį išbandyt, nužiūrėjau gryną: Haliuronic Acid Serum

Gal turėtumėt ką parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Ateinančios savaitės akcijos - 20 proc 4u.gif
Hobe Labs
Crystal Star
Wholesome Sweeteners
Crazy Rumors
Jack n' Jill
Way Out Wax
Plum Organics

bent jau dabar krepšelyje duoda pritaikyti dviejų savaičių akcijas thumbup.gif Ką jamam?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 23, 08:27)
Ką jamam?

Reikia raw Agavos sirupa pabandyti 4u.gif ir išsausėjusius plaukus gal pavyks su šia priemone hobe-labs-3-protein-frizz-control-2-fl-oz-59-ml/57224 suvaldyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 23, 08:53)
išsausėjusius plaukus gal  pavyks su šia priemone suvaldyti  g.gif

Other Ingredients
Cyclomethicone, phenyltrimethicone, trimethylsilylamo dimethicone, dimethicone (and) trimethylsiloxy silicate. Tiesiog klaiki sudetis. neabejoju kad pavyks suvaldyti, bet labai trumpam. biggrin.gif 4u.gif

Is Hobe labs nebent migdolu alieju pabandyciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2016 03 23, 00:50)
Gal turėtumėt ką parekomenduoti?  4u.gif

man sis kremukas patinka, as ji naudoju daugiau ziemos sezonu, o si vasaros, labai geras, sudetis gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 23 kovo 2016 - 09:55
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 22, 23:17)
kai pabandžiau pirmą kartą, irgi nesupratau to produkto  biggrin.gif , po kelių kartų labai patiko  blush2.gif

daviau antrą šansą ir šįryt pasidažiau...lieku prie ankstesnė nuomonės, nepatinka man šitie antakių šešeliai...

ELF paakių maskuotojas gerai pamaskavo tamsumus po akim ir nuo 6 ryto, kai pasidažiau, vaizdas nepakito, tikrai užskaitau šį pirkinį smile.gif šiandien dar ir šviesintoją išbandžiau, neblogai atrodo bendras vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 23, 10:05)
Other Ingredients
Cyclomethicone, phenyltrimethicone, trimethylsilylamo dimethicone, dimethicone (and) trimethylsiloxy silicate. Tiesiog klaiki sudetis. neabejoju kad pavyks suvaldyti, bet labai trumpam. biggrin.gif  4u.gif

Ir kuris čia tau toks klaikus pasirodė g.gif ? tikrinau čia http://www.ewg.org/skindeep/ , nieko blogo neradau.
Atsakyti