QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 01, 14:51)
Siūlau pasidomėti raudėnėlio aliejumi, jis žudo net stafilokoko bakteriją. Iherb-e oregan vadinasi
http://eu.iherb.com/oregano-oil .
Ilgalaikis ir dideliais kiekiais Pau'darco vartojimas gali pažeisti kepenis , geriau kartais pakeisti papildus kitais
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 01, 15:32)
Ir jei kraujas prastai kreša negalima
http://www.livestron...o-side-effects/ man susidarė įspūdis, kad saujomis ją geriat
kaip kokią panacėją
Raudonėlį mačiau straipsnį, kad ir nuo astmos naudoja. Tik jis labai stiprus, reikia skiesti jei ant odos ar į vidų naudojsit. Dar nepirkau, nežinau kas geriau, nes atsiliepimuose ir apie bjaurų jo skonį rašo, gal geriau kapsulėm tada. Ir kažin kuo eterinis skiriasi nuo paprasto, bet atrodo abu naudoja
Vis tiek neparašėte iš kur tokia informacija, kad pau d'arco gali pažeisti kepenis? Mane tai labai sudomino, prašau nurodykite iš kur šita informacija.
Beje eteriniai aliejai iš vis labai pavojingas reikalas. Ir jei jau jūs net nežinote kuo skiriasi eterinis aliejus nuo paprasto, tai iš vis siūlau neeksperimentuoti kol šito neišsiaiškinsite ir nesusirasite pakankamai informacijos apie eterinius aliejus ir jų naudojimą. Aš asmeniškai bijočiau naudoti eterinį aliejų į vidų (neturiu pakankamai žinių kas laimėtų, teigiamas jo poveikis ar galimas šalutinis poveikis)
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 03, 10:40)
O kam sveikam gerti? Jei kalbet apie raudonelio alieju, tai didesne doze gali isdegint gleivine, kelis komentarus maciau, kad pilva paskui skauda.
Rekomenduoju susirasti daugiau informacijos apie eterinius aliejus, nes kitaip ne tik pilvą skaudės ir gerklę išdegins. O papildai , kaip ir rašė Monteverte, naudojami tokiomis dozėmis, žiūrint nuo ko juos geri. Pvz katės nagą galima gerti ir nuo slogos ir nuo visokių auglių, piktybinių darinių. Tai turbūt suvokiat kad dozės skirtingos bus? Arba spirulina, yra kas nori tik pastiprinti organizma po žiemos, tai užtenka kelių kapsulių, bet yra kas vartoja po operacijų ar kitokių procedūrų tai irgi kiekiai skirtingi. Pau d'arco duodu kartais vaikui po 1 kaps per dieną kokią savaitę jei sesutė serga. bet kai jis pats serga, buna kad duodu po 2 kaps kas 3 valandas. Jums dar daug skaityti apie naturalius papildus ir ju vartojima, o ypac apie eterini alieju