Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

Laba,

Nerandu ar šioje temoje, ar prieš šią buvusioje buvo paminėta dantų pasta problematiškoms dantenoms.
Prašau, jei kuri pamenat įdekit nuorodą, dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2016 04 01, 19:46)
Laba,

Nerandu ar šioje temoje, ar prieš šią buvusioje buvo paminėta dantų pasta problematiškoms dantenoms.
Prašau, jei kuri pamenat įdekit nuorodą, dėkoju. 4u.gif

pasidalinsiu ką naudoju aš, turiu parodontozę, dantenos kraujodavo per kiekvieną valymą. parsiunčiau šitą Manuka Health, Manuka & Propolis Toothpaste With Manuka Oil, 3.53 oz (100 g) po savaitės valymo nustojo kraujuoti. Jei yra uždegimas tai tiesiog patepiu dantena, ryte jau daug geriau.
dar turiu tokį koncentratą, sudetis gal ne blizga, bet veikia gerai - sustabdo uždegimą. Galima naudoti kaip skalavimo skystį, reikia tik praskiest Heritage Products, IPSAB Concentrate
Dar galvoju, kad labai padejo teisingas dantų valymas, pasirodo visai nemokėjau valyti savo dantų. Apsilankiau pas Jolanta "Odontalis" tai tiesioginė prasme mokino valyti dantys, ejome su šepetukų ir dantų pasta smile.gif))) po to daug pagerėjo viskas kartu!
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 04 01, 19:10)
pasidalinsiu ką naudoju aš, turiu parodontozę, dantenos kraujodavo per kiekvieną valymą. parsiunčiau šitą Manuka Health, Manuka & Propolis Toothpaste With Manuka Oil, 3.53 oz (100 g) po savaitės valymo nustojo kraujuoti. Jei yra uždegimas tai tiesiog patepiu dantena, ryte jau daug geriau.
dar turiu tokį koncentratą, sudetis gal ne blizga, bet veikia gerai - sustabdo uždegimą. Galima naudoti kaip skalavimo skystį, reikia tik praskiest Heritage Products, IPSAB Concentrate
Dar galvoju, kad labai padejo teisingas dantų valymas, pasirodo visai nemokėjau valyti savo dantų. Apsilankiau pas Jolanta "Odontalis" tai tiesioginė prasme mokino valyti dantys, ejome su šepetukų ir dantų pasta smile.gif))) po to daug pagerėjo viskas kartu!

Ačiū. Mano kiek kitokia situacija. Iš po karūnėlės lenda pulinukas, paspaudžiu išbega, paskalauju soda atrodo gerai. Po dienos vėl tas pats. Dantys suremonuoti ir gydytojas sake, jei nepraeis teks imti karunėlę. O aš taip nenoriu, pati procedūra į neviltį varo.
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2016 04 01, 20:30)
Ačiū. Mano kiek kitokia situacija. Iš po karūnėlės lenda pulinukas, paspaudžiu išbega, paskalauju soda atrodo gerai. Po dienos vėl tas pats. Dantys suremonuoti ir gydytojas sake, jei nepraeis teks imti karunėlę. O aš taip nenoriu, pati procedūra į neviltį varo.

Oj kaip aš Jus suprantu unsure.gif man užtenka ir uždegimų, ką sakyt apie pulius .... pasiskatykit apie tą ipsab, jis berods tokiom problemom ir yra

dar atsimenu man siule miltelius, irgi geras dalykas, bet pati nebandžiau Christopher's Original Formulas ten kaip tik atsiliepimas apie karuneles
Atsakyti

nepraeis, ir ne dantenos čia kaltos. Neišvalyta iki galo danties šaknis, ko pasekoje vystosi uždegimas, kaupiasi pūliai, kurie per dantenas išeina į paviršių. Kol nesutvarkys šaknies, tol problema niekur nedings. Tempti gumos nepatariu, nes uždegimas didės, gali pradėti gesti kaulas...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 04 01, 19:40)
nepraeis, ir ne dantenos čia kaltos. Neišvalyta iki galo danties šaknis, ko pasekoje vystosi uždegimas, kaupiasi pūliai, kurie per dantenas išeina į paviršių. Kol nesutvarkys šaknies, tol problema niekur nedings. Tempti gumos nepatariu, nes uždegimas didės, gali pradėti gesti kaulas...

Šiurpinat doh.gif , ar gali būti taip? Karunele dejo prieš kokius 5-6 metus. Ir dabar problemos.
Atsakyti

QUOTE(rytorasa @ 2016 04 01, 20:40)

drinks_cheers.gif nepagelbės jokie miltukai, jokios pastos. Arba jūsų paminėtas varijantas arba lužus šaknis. Man taip buvo, iš po karūnėlės pulinukas lindo. Kuriam laikui išgija, bet laikinas dalykas, gali tekt traukt dantį ax.gif . Net nuotrauka nelabai matė, nes nuvo kažkoks išilginis lūžis ax.gif .
Atsakyti
Dekoju už paprotinimus. fear.gif
Atsakyti
[quote=Elena_Elena,2016 04 01, 17:01]
[quote=ivetacom,2016 03 30, 19:01]
Tam tinka chlorofilas, tinka visai maziukams http://www.bionaturo...sis-kraujas.htm

Kaip įdomu! Straipsnyje rašo, kad ir maitinančioms ir kūdikiams nuo 6 mėnesių galima.

Kaip suprantu, šis yra vienas geriausių http://eu.m.iherb.co...-oz-473-ml/5028
Bet jis skirtas tik suaugusiems.. Ir dar rekomenduojama su gydytoju tartis, jeigu laukiesi arba maitini..
Prie kitų iš vis nerašo kam skirtas..
Gal galite patarti kokį imti (aš maitinu ir vaikui tuoj bus 6 mėn.)? Ačiū.
[/quote]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE][/QUOTE]
Sitas labai koncentruotas ir jame yra konservantu ir pipirmetes, bet pigiausias. Tokiam maziukui gal saugiau be jokiu priedu http://eu.iherb.com/...l-oz-474-ml/530
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2016 04 01, 15:32)
Sveikos, merginos  4u.gif
Artimam žmogui diagnozavo timomą (augliukas, pašalintų užkrūčio liauką). Diagnozavo ir atsisveikino pusmečiui, kuomet vėl tamografu tirs ir stebės, ar kas kinta  verysad.gif  Gal galėtumėte ką patirti, gal esate susidūrę? Gal koks preparatas iš iHerb pagelbėtų?... Ačiū

Sakyčiau pirmiausia reiktų pačią liauką ir tvarkyti, t.y. su: http://eu.iherb.com/...-Capsules/61828 tik jau gerčiau ne po 2 kapsules, o po 3 bent jau ar 4, norint rezultato. Šis dar irgi telpa į kreipšį: http://eu.iherb.com/...eggie-Caps/3487 šito ir taip didelė dozė, laikyčiausi nustatytų gamintojo. Šie pigūs, bet reikia irgi nemažai: http://eu.iherb.com/...0-Capsules/6128 kaip minimum 4 visas ir gerti.
Šis dar labai vertas dėmesio: http://eu.iherb.com/...0-Capsules/2223

Didelių vilčių suteikti nenoriu, bet žinau nemažai sėkmės istorijų vartojant tokio pobūdžio papildus, tik tiek, kad ne prie šitos ligos, bet analogiškai kitus liaukinius, prie kitų ligų, auglių ir t.t.
Ir be abejo, mitybą tai turi žmogus irgi pasikeisti į augalinę, išmetant visus pienus ir jo produktus, cukrus (nebent tik paliekant min. 82 proc. šokoladą kartais), miltinius, išskyrus kietagrūdžius, speltą bei rugius. O jei be mėsos negali, tai tik aukštos kokybės, iš patikimo ūkio, ne iš parduotuvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 01, 22:41)

Labai ačiū už patarimus, suprantam, kad stebuklingos tabletės nėra, bet rankų sudėjus nesėdėsi... Mitybą būtinai žiūrės, bandysim ir tai, ką pasiūlėt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu Clearance skyrelyje neblogu dalyku galima rasti 4u.gif . Hugo-Naturals produkcijos, muilu gera kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 02 balandžio 2016 - 09:03