Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 112

Vakar uzsisakiau si jonini dantu sepetuka 4u.gif biggrin.gif ziuresiu kas cia per stebuklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 01, 10:49)
Mačiau tą straipsnį, tai visų homeopatinių sudėtis panašis, kai kam padeda smile.gif Ne tabletės, ten trys tubelės su miltukais.

Nezinau kiek veikia placebas ir kiek ne, taciau tam tikri homeopatiniai vaistai tikrai padeda. Esu daug apie tai diskutavusi su gydytojais, tai apie Oscillococcinum jie labai geros nuomones. Pati maciau, kai gripo sezono metu, gana zymus gydytojas, pries eidamas pas pacientus, susibere kapsulyte siu milteliu i burna. As ir pati siu arba dar man patinkanciu "Aflubin" tableciu duodu tiek vaikui, tiek sau ir vyrui, vos pajutus, kad kazkas kabina. Zinoma, isisirgus jau nebepades, bet pirmomis dienomis tikrai gerai, ne karta ir ne du, vien del ju nesam susirge. Tik gydytojai man patare, kad homeopatiniu vaistuku, ypac vos pajutus pirmus ligos simtomus, reikia gerti daug. Tarkim, Aflubina pirma diena geriu po tablete kas valanda. Sake, kad tokia smugine doze ir nugali patekusi virusa. Vaikui, tai jie ir temperatura numusa.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 04 01, 12:51)
Nezinau kiek veikia placebas ir kiek ne, taciau tam tikri homeopatiniai vaistai tikrai padeda. Esu daug apie tai diskutavusi su gydytojais, tai apie Oscillococcinum jie labai geros nuomones. Pati maciau, kai gripo sezono metu, gana zymus gydytojas, pries eidamas pas pacientus, susibere kapsulyte siu milteliu i burna. As ir pati siu arba dar man patinkanciu "Aflubin" tableciu duodu tiek vaikui, tiek sau ir vyrui, vos pajutus, kad kazkas kabina. Zinoma, isisirgus jau nebepades, bet pirmomis dienomis tikrai gerai, ne karta ir ne du, vien del ju nesam susirge. Tik gydytojai man patare, kad homeopatiniu vaistuku, ypac vos pajutus pirmus ligos simtomus, reikia gerti daug. Tarkim, Aflubina pirma diena geriu po tablete kas valanda. Sake, kad tokia smugine doze ir nugali patekusi virusa. Vaikui, tai jie ir temperatura numusa.

Tada jau geriau Pou D'Arco
Atsakyti
Sveikos, ar kas bandet pakeist gydytojo skirtus antibiotikus (pvz osspamox) i pauDacro?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 04 01, 14:05)
Sveikos, ar kas bandet pakeist gydytojo skirtus antibiotikus (pvz osspamox) i pauDacro?

Jau kokius 3 metus vaikus gydau tik su Pau d'arco, isskyrus kai gulejome ligonineje su plauciu uzdegimu. Tada jau pau d'arco nepadejo, nes turime astma 4u.gif
Reikia ziureti pagal situacija, jei ji rimta, siulyciau neeksperimentuoti. Kuo anksciau pagausite liga su pau d'arco, tuo lengviau ja iveiksite, jei zadate pradeti vartoti jau isigalejus ligai, tai bus sunku, bet viskas priklauso nuo zmogaus imuniteto, konkrecios situacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 04 01, 13:05)

Siūlau pasidomėti raudėnėlio aliejumi, jis žudo net stafilokoko bakteriją. Iherb-e oregan vadinasi http://eu.iherb.com/oregano-oil .Ilgalaikis ir dideliais kiekiais Pau'darco vartojimas gali pažeisti kepenis , geriau kartais pakeisti papildus kitais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 04 01, 14:51)
Siūlau pasidomėti raudėnėlio aliejumi, jis  žudo net  stafilokoko bakteriją. Iherb-e oregan vadinasi  http://eu.iherb.com/oregano-oil .Ilgalaikis ir dideliais kiekiais Pau'darco vartojimas gali pažeisti kepenis , geriau kartais pakeisti papildus kitais 4u.gif

Prasom papasakot. Sudominote smile.gif O koks tas ilgalaikis? Geriame kol pasveikstame, kelias savaites. tai cia jau ilgalaikis? O kur jus radote informacijos kad pazeidzia kepenis?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Artimam žmogui diagnozavo timomą (augliukas, pašalintų užkrūčio liauką). Diagnozavo ir atsisveikino pusmečiui, kuomet vėl tamografu tirs ir stebės, ar kas kinta verysad.gif Gal galėtumėte ką patirti, gal esate susidūrę? Gal koks preparatas iš iHerb pagelbėtų?... Ačiū
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 01, 14:13)
Prasom papasakot. Sudominote smile.gif O koks tas ilgalaikis? Geriame kol pasveikstame, kelias savaites. tai cia jau ilgalaikis? O kur jus radote informacijos kad pazeidzia kepenis?

Ir jei kraujas prastai kreša negalima http://www.livestron...o-side-effects/ man susidarė įspūdis, kad saujomis ją geriat lotuliukas.gif kaip kokią panacėją rolleyes.gif Raudonėlį mačiau straipsnį, kad ir nuo astmos naudoja. Tik jis labai stiprus, reikia skiesti jei ant odos ar į vidų naudojsit. Dar nepirkau, nežinau kas geriau, nes atsiliepimuose ir apie bjaurų jo skonį rašo, gal geriau kapsulėm tada. Ir kažin kuo eterinis skiriasi nuo paprasto, bet atrodo abu naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 01, 13:21)
Tada jau geriau Pou D'Arco

Sito dar nesu bandziusi. Bet girdejau geru atsiliepimu, reikes isigyti. O nuo keliu metu juos galima vaikams duoti?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 04 01, 15:40)
Sito dar nesu bandziusi. Bet girdejau geru atsiliepimu, reikes isigyti. O nuo keliu metu juos galima vaikams duoti?

Lašiukais duoda ir visai mažiems. Aš pradėjau nuo 7 ar 8 metų. Nežinau ar dėka jų, bet nepraleido per pirmus 3 metus nė vienos pamokos dėl ligos. Kai tik matau, kad epidemija ateina arba sloguot ar kosėt pradeda paduodu kokią savaitę ir nesuserga. O paskutiniais metais jau sirgo du kartus ir antibijotikus gėrė, gal priprato, reiks bandyt raudonėlį biggrin.gif .
Prisikroviau burnos priežiūros priemonių. Visas akcijinis krepšelis thumbup.gif .
Gal esat ką veiksmingo nuo skruzdžių radusios iherbe? Užkniso, truputi atšilo, lauke dar nėra, o į namus jau eina doh.gif . Kažkada būdavo Bauhaufe (galia, kad jo nebėra ax.gif ) tokie efektyvūs miltukai, košelę padarai, ištepi palei sienas ir kokiam mėnesiui ar dviems ramu. Pernai Senukuose visokių kitokių prisipirkau, tai beveik jokio efekto doh.gif .
Atsakyti
[quote=ivetacom,2016 03 30, 19:01]
Tam tinka chlorofilas, tinka visai maziukams http://www.bionaturo...sis-kraujas.htm

Kaip įdomu! Straipsnyje rašo, kad ir maitinančioms ir kūdikiams nuo 6 mėnesių galima.

Kaip suprantu, šis yra vienas geriausių http://eu.m.iherb.co...-oz-473-ml/5028
Bet jis skirtas tik suaugusiems.. Ir dar rekomenduojama su gydytoju tartis, jeigu laukiesi arba maitini..
Prie kitų iš vis nerašo kam skirtas..
Gal galite patarti kokį imti (aš maitinu ir vaikui tuoj bus 6 mėn.)? Ačiū.
Atsakyti