Įkraunama...
Įkraunama...

Franke tectonite plautuves

Turiu bet dar labai svieziai isidejusi. Spava Creme, modelis Sirius 611-78 kvadratine su padeklu. Kol kas pirmomis naudojimo savaitemis esu ja patenkinta. Bet tikrai patirciai turbut dar reikia laiko. Atrodo kaip granitine, bet lengva, valosi lengvai (kol kas kol neapsinesusi niekuo), nebijo verdancio vandens, demiu irgi neturetu igerti. Jau krito taure i ja, nesuduzo :) Labiausiai dziugina kaina, lyginant su granitinemis :)
Grazia reklama patikejau, nes manau, kad visgi Franke kaip rimtas gamintojas neleistu sau reiklamuoti nesamu kriaukles savybiu :)
Atsakyti
Kaina ir mane vilioja. Reiks matyt imt-ne karvę kainuoja :D
Atsakyti
Gal jau būtų daugiau turinčių? įdomu, kaip sekasi
Atsakyti

Gal jau būtų daugiau turinčių? įdomu, kaip sekasi

Mes turim jau daugiau nei metus juodą su padėklu, labai esam patenkinti. Viskas išsivalo ir bėdų kol kas nėra :) rekomenduoju

Atsakyti

kaip prižiūrit?

Atsakyti

Eilinė priežiūra, t.y. pavalau su frosh sodos valikliu kas kelias dienas, jei labai apsinešę ir viskas.

Atsakyti
Laukiu nuomonių ir atsiliepimų apie Franke Tectonite plautuves?
Youtubėj pilną gražių video. O kaip realybėje?
Atsakyti

Turiu jau porą mėnesių. Kol kas jokių priekaištų. Dėmės tikrai neįsigeria, buvo pakrikštyta ir su trintų braškių uogiene, krauju nuo mėsos, vaisine arbata, burokėliais. Valau kartą į dvi savaites. Kalkių nesimato, pas mane Sachara atspalvis. Puodas krito, neįskilo. Nežinau, kol kas pasiteisinęs pirkinys 

Atsakyti

Sveiki! Gal nauju atsiliepimu yra apie sias kriaukles? :)

Atsakyti

yra. Po ilgesnio naudojimo turiu pasakyt, kad nebežinau, ar dėčiau, bet nėra alternatyvos. 

Šiaip graži, atspari karščiui, produktams, kurie dažo, bet kriauklės dugnas labai greit apsineša. Kriauklę naudojam minimaliai, puodeliam, peiliam, lentelėm, mentelėm plaut, bet kriauklės dugnas tikrai nebetoks koks buvo, o dar metų nėra. Atsišveičia, negaliu sakyt, Cilit bang labai gerai išvalo, bet aš kažkaip linkus mažiau daiktams tarnaut, na bent jau to siekiu :D

Atsakyti

Ringuvos purškiamas valiklis su apelsinų žievelių ekstraktu labai neblogai išvalo! Papurškiu, palieku, šveičiu ir kažkaip ne taip greit apsineša. Nepatiko Frosch su soda.

Atsakyti
Sveikos,ar yra naudojanciu tektonines plautuves?kokie atsiliepimai,idomu isgirsti,kas jau virs metu naudoja?
Atsakyti