Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rytem @ 2016 03 21, 10:19)
tai va, generatoriaus ir aš neturiu, galvojau nebepirksiu  doh.gif  gal kas su kodų kortele pirkot?

aš neturiu generatoriaus, bet puikiai tinka kodų kortelė
Juk tai tiesiog pavedimas, jei visus darot su kortele tai ir tą padarysit smile.gif
Atsakyti
Gal butu norinciu Kaune prisijungti prie Cocooncenter?
Atsakyti
Mano viso 11 prekių: du Columbia flysiai kombiai, du Columbia flysiniai džemperiukai, ecco batukai 3 poros, Primigi žieminukų 1 pora, Sterntaler pirštinės, name it merino vilnos smėlinukas, Columbia žieminiai 1 pora. Nedaug prekių kaip trims vaikams biggrin.gif Kitais vaikais nebebuvo laiko rūpintis - užėjau, pamačiau, staigiai negalvodama susimečiau į krepšį, nupirkau ir išlėkiau iš namų...Žinoma, būčiau turėjusi laiko daugiau, būčiau daugiau pirkusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 21, 11:04)
Galite nerasyti, nes tai buvo klaida. Atsauke uzsakymus butent de neteisingu kainu (as paklausiau, kodel buvo atsaukta ir gavau ats).

blink.gif nu nieko sau atsakymas klaida blink.gif , is triju vienas atsauktas , kiti du issiusti g.gif tai nebuvo klaida doh.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 21 kovo 2016 - 11:06
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 21, 12:49)
Ar Windeln.de visoms issiunte micro paspirtukus? Pinigai nuskaityti 14 d, o vis dar neissiusta sad.gif

2 pirkau skirtingom dienom, abu issiunte. Viena jau gavau, kitas pakeliui
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 03 21, 11:10)
Kazkodel ta klaida Vokiskiems adresasm negalioja biggrin.gif diskriminacija biggrin.gif realiai turetu parduoti uz tiek kiek nurodyta

Ir lietuvisku adresu uzsakymus issiunte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 21, 11:49)
Ar Windeln.de visoms issiunte micro paspirtukus? Pinigai nuskaityti 14 d, o vis dar neissiusta sad.gif

nuo 12 dienos neissiusta doh.gif doh.gif vyro vardu kita nupirkau 18 diena jis jau keli biggrin.gif nesuprantu as ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 21, 11:40)
Gavau mytoys žinutę, kad mano užsakymas pakeliui thumbup.gif  Pirkau į LT adresą... Pagal ką jie atsirenka kam siūsti o kam ne, neįsivaizduoju... g.gif

dar viena laimingoji thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 21, 12:11)

dar viena laimingoji  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 21, 10:49)

as net neziurejau. Sedziu laukiu , kad rytoj atves smile.gif einu paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 21, 11:11)
Ir lietuvisku adresu  uzsakymus issiunte  mirksiukas.gif

O gal kartais atšaukė užsakymus toms, kurios dar papildomai 30 proc kodą taikė ? Nes kitos gal ir be kodo pirko. g.gif
Atsakyti
mano jau LT tai ar sian ar ryt tikrai bus smile.gif
Atsakyti
Kas del paspirtuku , kiek suprantu jie melynu tiesiog neturi doh.gif todel ir nejuda siuntinukai doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 21, 12:24)
O gal kartais atšaukė užsakymus toms, kurios dar papildomai 30 proc kodą taikė ? Nes kitos gal ir be kodo pirko.  g.gif

nemanau schmoll.gif mano atsauktas be kodo smile.gif su 15 kodu praejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 21, 11:44)
galėjo būti, kad daliai prekių tikrai buvo tokia akcija, o kitas į akciją įtraukė per klaidą.
tai žiūrint kokias prekes pirkote, gal tiesiog papuolė tos tikrai akcijinės ir užsakymą įvykdė

Manau, kad tiesiog tų prekių nespėjo realiu laiku skaičiuoti, kiek nupirkta ir kiek dar likę sandėlyje. Juk ne tik iš mūsų Lietuvos pirko. Mano taip pat užsakymas jau iškeliavo, nors dar ir vakar naktidėmama mačiau po eurą disney planes maikučių, sniego batų sorel ir Columbia, tik jau po vieną dydį ir 2 vnt. bebuvo likę. Net po kurio laiko tą superinių kainų dieną po kainų pakėlimo, vakare vis koks daiktas iškrisdavo po 1 vnt ar 2 vnt., gali būti, kad laikė krepšiukuose, paskui išsivalė, grąžino.
O Columbios žieminių kombinezonų dar yra po 15 eur, kurie 100 eur kainavo, tik dydis 74 likęs., vakar ir spalvų ir dydžių buvo po kelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 21 kovo 2016 - 12:01