Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 21, 10:10)
ar būtinai generatorius, kodu kortele netinka??
aš darau pavedimus vokiečiams su kodų kortele smile.gif

tai va, generatoriaus ir aš neturiu, galvojau nebepirksiu doh.gif gal kas su kodų kortele pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 03 21, 11:10)
Kazkodel ta klaida Vokiskiems adresasm negalioja biggrin.gif diskriminacija biggrin.gif realiai turetu parduoti uz tiek kiek nurodyta

Todel, kad pries savus nori likti svarus. O lietuviai - na, va toks poziuris i mus.
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 03 21, 10:18)
Bet cia raso apie asmenis, vykdancius kokia nors ukine veikla, o ne eilini pilieti  4u.gif

Iš čia paėmiau tik citatą apie tai, kad paypal laikoma tarptautine sąskaita.
Prieš tai mano įdėtoje VMI puslapio nuorodoje niekur nėra info, kad deklaruoti prievolė kyla tik asmenims, užsiimantiems komercine veikla.
Atsakyti
Prieš keletą dienų mačiau kažkas zooplus.de rinko, bet dabar per mytoys karštinę per keliasdešimt puslapių niekaip neberandu doh.gif Gal dar nenupirkot ir priimtumėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 21, 10:20)
Todel, kad pries savus nori likti svarus. O lietuviai - na, va toks poziuris i mus.

tai vokiečiai teisiškai išsireikalautų kad jiems parduotų už tokias kainas. O galvoja lietuviai - nesicackins... Tik keista kad prisipažino jog kainų klaida.
Atsakyti
kam atsibodo FP karuseles, gal ir nieko visai sitas dalykas:) http://www.nakiki.de...projektor_rosa/
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 21, 10:04)
Galite nerasyti, nes tai buvo klaida. Atsauke uzsakymus butent de neteisingu kainu (as paklausiau, kodel buvo atsaukta ir gavau ats).

Bet tai kai kurioms ir i Lietuva jau issiunte siuntinius tokiom kainom, tai kaip cia iseina vienoms atsaukia, kitoms ne, jeigu klaida visiems turejo atsaukti.
Atsakyti
Gavau mytoys žinutę, kad mano užsakymas pakeliui thumbup.gif Pirkau į LT adresą... Pagal ką jie atsirenka kam siūsti o kam ne, neįsivaizduoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 21, 10:40)
Gavau mytoys žinutę, kad mano užsakymas pakeliui thumbup.gif  Pirkau į LT adresą... Pagal ką jie atsirenka kam siūsti o kam ne, neįsivaizduoju... g.gif

galėjo būti, kad daliai prekių tikrai buvo tokia akcija, o kitas į akciją įtraukė per klaidą.
tai žiūrint kokias prekes pirkote, gal tiesiog papuolė tos tikrai akcijinės ir užsakymą įvykdė
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 21, 10:40)
Gavau mytoys žinutę, kad mano užsakymas pakeliui thumbup.gif  Pirkau į LT adresą... Pagal ką jie atsirenka kam siūsti o kam ne, neįsivaizduoju... g.gif

gal pagal daiktu kieki sad.gif pas jus buvo daug ? gal tikrai kazkas rase, kad galejo pagalvoti , kad komercija. Mes gi tokios, jei man pavyktu , tai as apskambinciau puse draugiu, isideciau kokiu 10 poru batu , kokiu kombiu 5 vnt , ir taip toliau smile.gif)) taip pat atsauktu smile.gif tai gerai , kad nepavyko smile.gif maziau nervu
Atsakyti
Ar Windeln.de visoms issiunte micro paspirtukus? Pinigai nuskaityti 14 d, o vis dar neissiusta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 21, 11:04)
Galite nerasyti, nes tai buvo klaida. Atsauke uzsakymus butent de neteisingu kainu (as paklausiau, kodel buvo atsaukta ir gavau ats).

aciu 4u.gif teks kitakart bandyt per De adresa ir aisku daug maziau prekiu. Nors dali man raso, kad ruosia issiust, bet sekimo nuorodos iki siol nera.....
Atsakyti