Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 03 23, 21:38)
o kaip atsijungt? biggrin.gif man taip reiktų maitinimui rūbų  doh.gif  doh.gif  su papildoma 50 mielai papirkčiau  biggrin.gif

Log out biggrin.gif lotuliukas.gif bet tada pirkti neduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 23 kovo 2016 - 20:48
taip , ir man tas pats, atsijungus pritaiko smile.gif o atsijungti tai paprasta, reikia kita accounta kurti smile.gif)) kad jus identifikuotu kaip nauja pirkeja:) o jei siaip norite paziureti , tai spaudziate my account, ta kaireje puseje virsuje yra log out
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 21:43)
taip , ir man tas pats, atsijungus pritaiko smile.gif o atsijungti tai paprasta, reikia kita accounta kurti smile.gif)) kad jus identifikuotu kaip nauja pirkeja:) o jei siaip norite paziureti , tai spaudziate my account, ta kaireje puseje virsuje yra log out

ačiū smile.gif
einu ir as bandyt kitu account biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 23, 19:54)
Mergaitės, o kas mokėjote mytoys.de kortele - ar jum buvo rezervuota ta suma ir paskui gavote pranešimus, kad prekių nebus, ar nuskaityta jau  g.gif

man dar kabo rezervuoti, jei nurašytu aš juos bash.gif gun_rifle.gif dar ir atsakė į mano laišką, kokius čia briedus išdarinėja su savo klientais:

"Dear Sir,

Thank you for your reply.

Immediately after the error became apparent, we started cancelling the respective items. Due to the high order volume before Easter, the process is still not complete. Therefore, more orders that are currently being processed will be cancelled, while some couldn't be called back anymore. I understand that this is very disappointing.

I hope that I have addressed your concern.

Kind regards,
Timo Reubel "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 23 kovo 2016 - 20:48
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 23, 21:46)
ačiū smile.gif
einu ir as bandyt kitu account  biggrin.gif

nepadejo doh.gif jau bandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 23, 21:47)
nepadejo  doh.gif  jau bandziau  smile.gif

net nebandyt? g.gif biggrin.gif
bet juk cekava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 23, 21:49)
net nebandyt?  g.gif  biggrin.gif
bet juk cekava  biggrin.gif

zinoma kad bandykit mirksiukas.gif nu o gal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 23, 21:47)
man dar kabo rezervuoti, jei nurašytu aš juos  bash.gif  gun_rifle.gif dar ir atsakė į mano laišką, kokius čia briedus išdarinėja su savo klientais:

"Dear Sir,

Thank you for your reply.

Immediately after the error became apparent, we started cancelling the respective items. Due to the high order volume before Easter, the process is still not complete. Therefore, more orders that are currently being processed will be cancelled, while some couldn't be called back anymore. I understand that this is very disappointing.

I hope that I have addressed your concern.

Kind regards,
Timo Reubel "

As suprantu kad atsaukimai del uzsaymu didelio kiekio g.gif o sistemos klaidu jau nera g.gif del atsaukimo laiska gavot ?
Atsakyti
mano accountas visiškai naujas, niekad nesu pirkus, vis tiek neduoda.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 23, 21:49)
zinoma kad bandykit  mirksiukas.gif  nu o gal  biggrin.gif

as irgi is dvieju bandziau, tas pats,neminusuoja tu 15eur. O kai paspaudi "place your order" irgi neduoda toliau,o raso po kaina " •Nous vous proposons l'avantage 7631" ka cia reiskia?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 23, 21:52)
zinoma kad bandykit  mirksiukas.gif  nu o gal  biggrin.gif
Papildyta:

As suprantu kad atsaukimai del uzsaymu didelio kiekio  g.gif  o sistemos klaidu jau nera  g.gif  del atsaukimo laiska gavot ?

gavau seniausiai doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti