Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2016 03 21, 10:22)
Apie tai kalbejo per Laba diena, Lietuva., tai supratau, kad visiems reikia g.gif

bet idomu g.gif pvz mano paypalas prie LT sąskaitų pririštas g.gif bet esu gavus is tukio pinigų grąžinimą ne į sąskaitą,kaip mokėjau, o į paypalą..nes ten lyg prie emailo pririštas g.gif tai man dabar irgi deklaruoti dėl to vieno pinigų įkritimo? pries kokius 3metus...
Atsakyti
Merginos, dar del mytoys. Kai atsauke dali uzsakymo, nebeliko net nuorodu tu daiktu arba atidaro, kad nebera, isparduotas dydis to daikto. O siandien ziuriu, atsirado butent atsauktu daiktu dalis nuorodu ir dydziai yra. Dar mano uzsakymas nera issiustas, raso ruosiamas. KAzin, gal rasyt jiem kad gi turit tu daiktu, idekit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 21, 09:42)
bet idomu  g.gif  pvz mano paypalas prie LT sąskaitų pririštas  g.gif  bet esu gavus is tukio pinigų grąžinimą ne į sąskaitą,kaip mokėjau, o į paypalą..nes ten lyg prie emailo pririštas  g.gif  tai man dabar irgi deklaruoti dėl to vieno pinigų įkritimo? pries kokius 3metus...

Bent jau per tv kalbejo, kas nesvarbu, ar ten kas vyksta ar ne, esme jei yra atidaryta saskaita (uzsiregistrave paypale) tai jau reikia deklaruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 03 21, 09:01)
Sveikos, visažinės  4u.gif Gal esate pirkusios iš zoofast ir mokėjusios pavedimu? Ten reikia pervesti į lenkišką banką, kiek kainuos tas pavedimas? g.gif

Pavedimas kainuos kiek ir LT, veskit per SEPA, reikalingas kodų generatorius.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 21, 10:43)
Merginos, dar del mytoys. Kai atsauke dali uzsakymo, nebeliko net nuorodu tu daiktu arba atidaro, kad nebera, isparduotas dydis to daikto. O siandien ziuriu, atsirado butent atsauktu daiktu dalis nuorodu ir dydziai yra. Dar mano uzsakymas nera issiustas, raso ruosiamas. KAzin, gal rasyt jiem kad gi turit tu daiktu, idekit?  biggrin.gif

sakys mokėkit ta kaina kaip dabar ir išsiųsim smile.gif

QUOTE(D'esire @ 2016 03 21, 10:46)
Bent jau per tv kalbejo, kas nesvarbu, ar ten kas vyksta ar ne, esme jei yra atidaryta saskaita (uzsiregistrave paypale) tai jau reikia deklaruoti 4u.gif

aišku smile.gif
Atsakyti

Galiu parinkti http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 21, 10:43)
Merginos, dar del mytoys. Kai atsauke dali uzsakymo, nebeliko net nuorodu tu daiktu arba atidaro, kad nebera, isparduotas dydis to daikto. O siandien ziuriu, atsirado butent atsauktu daiktu dalis nuorodu ir dydziai yra. Dar mano uzsakymas nera issiustas, raso ruosiamas. KAzin, gal rasyt jiem kad gi turit tu daiktu, idekit?  biggrin.gif

Galite nerasyti, nes tai buvo klaida. Atsauke uzsakymus butent de neteisingu kainu (as paklausiau, kodel buvo atsaukta ir gavau ats).
Atsakyti
Norėčiau kremo iš cocooncenter, koks Jums patiko ir tiko? Man reik sausesnei odai ir šampūną parekomenduokit, buvau pirkusi Vichy su mineralais-patiko, bet noriu kito. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 21, 09:53)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 21, 10:14)
o de ribose mytoys nemokamai nuo kokios sumos siunčia?  g.gif

nepriklausomai nuo sumos, toysas siuncia DE ribose uz 2,95 €. Jei perki 1 metu is 2 pardziu, siuntimas nemokamas, jei labai dideli ir sunkus daiktai, gali pakelti siuntima iki 5 €. Plius ivairios akcijos ir nuolaidu kodai buna.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 21, 09:53)

ar būtinai generatorius, kodu kortele netinka??
aš darau pavedimus vokiečiams su kodų kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 21, 10:04)
Galite nerasyti, nes tai buvo klaida. Atsauke uzsakymus butent de neteisingu kainu (as paklausiau, kodel buvo atsaukta ir gavau ats).

Kazkodel ta klaida Vokiskiems adresasm negalioja biggrin.gif diskriminacija biggrin.gif realiai turetu parduoti uz tiek kiek nurodyta
Atsakyti