ziuriu allegro yra delikatesai kadangi daznai girdziu, kad vaziuoja zmones maisto pirkti I PL , gal kas perka internet ? gal pasidalins kokio supermarket nuoroda, ir pakomentuos ar apsimoka aciu
ziuriu allegro yra delikatesai kadangi daznai girdziu, kad vaziuoja zmones maisto pirkti I PL , gal kas perka internet ? gal pasidalins kokio supermarket nuoroda, ir pakomentuos ar apsimoka aciu
as suskaiciavau , is boots 7 uzsakymu darytu per paskutinius 2 menesius gavau tik 2 o dar healphypeach , tai is 8 , du gauti )) su vaistinemis man sekasi
Tai kad šitas seilas labai trumpas - tiksliau, čia net ne seilas, o "velykinis pasiūlymas", kuris šiandien jau baigsis. Tai jei labai norit pirkti, patariu pirkti dabar, nes kodo sulauksit tik po to, kai kita pirkėja, pasinaudojusi jūsų kvietimu, apsipirks ir prekes jai išsiųs...
bandykit 0036 - aš kodo neturiu, bet šitas galioja, minusuoja 15, plius nemokamas siuntimas, tik man atrodo, jog Sale skyriui negalioja, reikia patikrinti dar...
as suskaiciavau , is boots 7 uzsakymu darytu per paskutinius 2 menesius gavau tik 2 o dar healphypeach , tai is 8 , du gauti )) su vaistinemis man sekasi
Healthypeach ir mane si karta pavede. Uzsakymo laukiau 4 savaites. Vis neduodavau ramybes, klausdavau kur mano prekes, prasiau, kad siuntinio koda atsiustu. Siaip ne taip vakar kurjeris atveze