Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2016 03 23, 15:27)
Vertbaudet galioja nuolaida ir sale kainoms. Išbandyta ką tik!!!

Kur jūs tuos kodus randat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 23, 15:36)
Kur jūs tuos kodus randat  g.gif

spėju, tie kodai gauti bus už rekomendacijas (refferals) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 15:36)
eisiu ir as ziureti smile.gif o kur jus ta nuolaida matote ? jums I pasta atsiunte asmenine ? ar cia eina kalba apie pirma apsipirkima ?

reikia prašyti, kad atsiųstu kas nors iš narių smile.gif tam reikia jūsų el pašto
Atsakyti
Ilindau I my account -My order code ir radau 0039 galiojanti koda. Pabandziau pirkti 2 karta su tuo paciu, raso, jog jau panaudotas.

Uz ka gavau, nezinau, nes visi kodai kaip ir visoms buvo kuri laika dinge. O siandien kazkas parase, jog yra, radau ir as.

Pirkau be pakvietimo jau ne pirmą kartą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 23 kovo 2016 - 15:43
QUOTE(Daivija @ 2016 03 23, 15:36)
Kur jūs tuos kodus randat  g.gif

Jei kam reikia ir registruosites bei pirksite pirma karta, galiu atsiusti pakvietima http://www.vertbaude...;rid=1238105348
Gausit 15eur nuolaidos koduka 4u.gif I az el pasta rasykite kam reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 23 kovo 2016 - 15:45
QUOTE(oplia5 @ 2016 03 23, 15:42)
Ilindau I my account -My order code  ir radau 0039 galiojanti koda. Pabandziau pirkti 2 karta su tuo paciu, raso, jog jau panaudotas.

Uz ka gavau, nezinau, nes visi kodai kaip ir visoms buvo kuri laika dinge. O siandien kazkas parase, jog yra, radau ir as.

Pirkau be pakvietimo jau ne pirmą kartą smile.gif

na eisiu ir as ieskoti tada smile.gif nes jei taikys ir sale smile.gif pirma karta bent jau man taike smile.gif))) tai as labia pigiai tada apsipirkau smile.gif tai tada noriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 15:45)
na eisiu ir as ieskoti tada smile.gif nes jei taikys ir sale smile.gif pirma karta bent jau man taike smile.gif))) tai as labia pigiai tada apsipirkau smile.gif tai tada noriu smile.gif

turiu 20 procentus net du kodus smile.gif bet ten tie patys skaiciai smile.gif bet kad shippas nemokamas tai neraso sad.gif na zodziu eisiu pabandysiu )
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 23, 15:26)
Ačiū labai! Vis tiek pas juos kainos maikučių ir timpų nerealios net ir be nuolaidos (komplektų), tai jau visai dykai gausis..

Kur čia tos geros kainos ? Ar aš kažko nematau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 23, 15:48)
Kur čia tos geros kainos ? Ar aš kažko nematau ? smile.gif

As irgi nematau geru kainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 23, 15:39)
spėju, tie kodai gauti bus už rekomendacijas (refferals) ax.gif

Mano gautas uz rekomendacijas. Tik kad tas draugas senokai pirko, koda tik dabar radau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 23, 15:08)
merginos, jūs visažinės. užsakiau skalbimo mašiną iš rde.lt šiandien skambina ir sako: ar jums tikrai nereikia papildomos garantijos? jei jos neperkate, sugedus mikroschemai, mes jums negalėsime padėti. mikroschema neremontuojama. galima tik pakeisti į kitą skalbimo mašiną. jei papildomos garantijos neperkat,mes kitos skalbimo mašinos negalėsime duoti. jei perkat papildomą garantiją, sugedus mikroschemai, mes jums duosim kitą skalbimo mašiną. šiaip sugedus iškvietimas būtų nemokamas tik nusipirkus papildomą garantinį. jo nepirkus, sugedus mašinai, meistrą išsikviesti kainuoja. klausimas, ar man jie čia bando prastumti papildomą garantiją? ar iš tiesų jie turėtų teisę sugedus mikroschemai pasakyti: sory, skalbimo mašina nesutvarkoma?  g.gif dėkoju 4u.gif

jus paprašykite,kad atsiųstų pilnai garantines sąlygas. tiek perkant paprastą-tiek papildomą.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 03 23, 15:51)
As irgi nematau geru kainu smile.gif

Aš irgi nematau biggrin.gif

Ir kodų jokių nedavė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 23, 17:00)
Aš irgi nematau  biggrin.gif

Ir kodų jokių nedavė  doh.gif

Man irgi niekaip neina verysad.gif
Atsakyti