Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

http://www.mytoys.de...3.01.22/3677094
kazin cia realybe tokia kaina ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 13:54)
mes visada geriam molers skystus su citrina, tai sakykit sie kramtomi geresni ? sory gal uz kvaila klausyma  blush2.gif

niekas nepasakys jums smile.gif ar jie geresni , ar ne smile.gif bet jei ziureti anotacijos lapeli, tai turetu buti geresni smile.gif labia jau ten viskas subalansuota , pades ir susikaupti, ir regejimui, ir imuniniai sistemai smile.gif ir baisiai protingas turi buti ( mums peiatre rekomendavo smegenu brandinimui smile.gif ) bet ... tai zuvies taukaui, poveikio staigaus jus nepamatysite smile.gif mano vaikas geria smile.gif ir vienas ir kitas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 23, 14:02)
na kadangi kramtomi, jau vaikams labiau patinka, bet mano vyresnis su demesio koncentracija turintis problemu, ir siaip raidos tam tikru niuansu, tai ten neurologai juos rekomendavo jam, kadangi ir demesio susikaupimas geresnis, atminties isisavinimas (na cia jam eidavo didesnes dozes kuri laika, bet turbut sveikiems vaikuciams to nereik, uztenka standarto), maziau blaskosi, mazai serga, arba man sutapo, kai pries kelis metus pradejom juos vartot, jis nustojo tiek sirgti smile.gif zodziu man jie geriausi, mes ir suaugusiems turim, vyras geria, tai tikrai pasiteisino viskuo, nes jis i nauja darba isejo, sakau gerk, tai maziau stresuot pradejo, maziau nervavosi, atminciai gerai buvo nu ir siaip bendrai savijautai 4u.gif

mes taip pat turejome , su vyru gereme smile.gif ka as zinau smile.gif))))) gal per mazai isgereme ? kiek jus kursa arête ?
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 16:03)

Sita kaina jau seniai-bet dydis tik vienas ir mano supratimu kokiam pusmetinukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 23, 15:02)
na kadangi kramtomi, jau vaikams labiau patinka, bet mano vyresnis su demesio koncentracija turintis problemu, ir siaip raidos tam tikru niuansu, tai ten neurologai juos rekomendavo jam, kadangi ir demesio susikaupimas geresnis, atminties isisavinimas (na cia jam eidavo didesnes dozes kuri laika, bet turbut sveikiems vaikuciams to nereik, uztenka standarto), maziau blaskosi, mazai serga, arba man sutapo, kai pries kelis metus pradejom juos vartot, jis nustojo tiek sirgti smile.gif zodziu man jie geriausi, mes ir suaugusiems turim, vyras geria, tai tikrai pasiteisino viskuo, nes jis i nauja darba isejo, sakau gerk, tai maziau stresuot pradejo, maziau nervavosi, atminciai gerai buvo nu ir siaip bendrai savijautai 4u.gif

Aciu 4u.gif o kiek ju isgeriat per diena ? ir mano dicke 7m o mazoji 1 m, tai tie patys netinka turbut ?
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 14:03)

jo dar ir batai ziurekite kokia kaina smile.gif))) http://www.mytoys.de...1.03.17/3631325 matau vel jie pradeda erzinti smile.gif
Atsakyti
merginos, jūs visažinės. užsakiau skalbimo mašiną iš rde.lt šiandien skambina ir sako: ar jums tikrai nereikia papildomos garantijos? jei jos neperkate, sugedus mikroschemai, mes jums negalėsime padėti. mikroschema neremontuojama. galima tik pakeisti į kitą skalbimo mašiną. jei papildomos garantijos neperkat,mes kitos skalbimo mašinos negalėsime duoti. jei perkat papildomą garantiją, sugedus mikroschemai, mes jums duosim kitą skalbimo mašiną. šiaip sugedus iškvietimas būtų nemokamas tik nusipirkus papildomą garantinį. jo nepirkus, sugedus mašinai, meistrą išsikviesti kainuoja. klausimas, ar man jie čia bando prastumti papildomą garantiją? ar iš tiesų jie turėtų teisę sugedus mikroschemai pasakyti: sory, skalbimo mašina nesutvarkoma? g.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 15:06)
niekas nepasakys jums smile.gif ar jie geresni , ar ne smile.gif bet jei ziureti anotacijos lapeli, tai turetu buti geresni smile.gif labia jau ten viskas subalansuota , pades ir susikaupti, ir regejimui, ir imuniniai sistemai smile.gif ir baisiai protingas turi buti ( mums peiatre rekomendavo smegenu brandinimui smile.gif )  bet ... tai zuvies taukaui, poveikio staigaus jus nepamatysite smile.gif mano vaikas geria smile.gif ir vienas ir kitas smile.gif
Papildyta:

mes taip pat turejome , su vyru gereme smile.gif ka as zinau smile.gif))))) gal per mazai isgereme ? kiek jus kursa arête ?

tai matot mes tuos zuvu taukus irgi geriam pastoviai beveik, mano dicke labai mazai serga ( tfu tfu tfu) sakau gal tie zuvu taukai turi itakos, ir mazei pradejau duoti, dar nesirgom, net slogos rimtesnes nebuvo..tai ir galvoju ar bandyti tuos, ar pasilikti prie senuju...

QUOTE(Spyglelis @ 2016 03 23, 15:06)
Sita kaina jau seniai-bet dydis tik vienas ir mano supratimu kokiam pusmetinukui  ax.gif

aisku, per anksti apsidziaugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 14:10)
tai matot mes tuos zuvu taukus irgi geriam pastoviai beveik, mano dicke labai mazai serga ( tfu tfu tfu) sakau gal tie zuvu taukai turi itakos, ir mazei pradejau duoti, dar nesirgom, net slogos rimtesnes nebuvo..tai ir galvoju ar bandyti tuos, ar pasilikti prie senuju...
aisku, per anksti apsidziaugiau  blush2.gif

jie taip pat turi paprasta citrinu skonio http://www.boots.com...our-200ml_5053/ kas gaunasi plius minus 11 euru , tai ziurekite pagal kaina , jai jums ta pati, tai as jusu vietoje pabandyciau , ir ziureciau kas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 14:06)

na as dar negeriu, tik vyras, jau kokie 4 men gal g.gif as ir tuoj pradesiu gert, nes baigiu pusmeti gerta pantogar kursa biggrin.gif tai vyras pasijuto bent atminties prasme greit, matot, jis dirbes fizini darba, isejo dirbti protini, tai tragedija jam ten daresi nuo informacijos srauto, nesusikaupe, tai labai greit pajuto su jais.. gal kitam zmogui ir nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 14:06)
Aciu  4u.gif o kiek ju isgeriat per diena ? ir mano dicke 7m o mazoji 1 m, tai tie patys netinka turbut ?

as duodu tuos pacius vaikams kur braskiniai kramtomi 4u.gif jie vaikams nuo 3 metu, bet daviau metinukei po 1 kapsule, nes sulyginau su baby tais paciais, kad per puse mazesne doze tiesiog, tai drasiai ir daviau mirksiukas.gif 7 metu po 2 kapsules, nes raso lyg nuo 3 metu po 2 kapsules. o suaugusiems eina jau geriamos, mano 7metis nelabai praryja dar (nes suaugusiu geriami, braskiniai kramtomi) blush2.gif nors jau suaugusiu galima ir lyg nuo 3 metu, reiktu paziuret ant pakuotes g.gif tai suaugusiam po 2 kapsules irgi, ten raso ne suaugusiam, o familie, visai seimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 23 kovo 2016 - 14:19
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 23, 14:15)
na as dar negeriu, tik vyras, jau kokie 4 men gal g.gif as ir tuoj pradesiu gert, nes baigiu pusmeti gerta pantogar kursa biggrin.gif tai vyras pasijuto bent atminties prasme greit, matot, jis dirbes fizini darba, isejo dirbti protini, tai tragedija jam ten daresi nuo informacijos srauto, nesusikaupe, tai labai greit pajuto su jais.. gal kitam zmogui ir nieko g.gif
Papildyta:

as duodu tuos pacius kur braskiniai kramtomi 4u.gif jie vaikams nuo 3 metu, bet daviau metinukei po 1 kapsule, nes sulyginau su baby tais paciais, kad per puse mazesne doze tiesiog, tai drasiai ir daviau mirksiukas.gif 7 metu po 2 kapsules, nes raso lyg nuo 3 metu po 2 kapsules. o suaugusiems eina jau geriamos, mano 7metis nelabai praryja dar (nes suaugusiu geriami, braskiniai kramtomi) blush2.gif nors jau suaugusiu galima ir lyg nuo 3 metu, reiktu paziuret ant pakuotes g.gif

o po kiek vnt per diena vyras geria ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 14:18)
o po kiek vnt per diena vyras geria ?

po 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 23, 15:34)
as eye q braskinius duodu ir 2 metu ir 7 metu vaikams smile.gif daviau nuo metu tuos kramtomus jaunesnei, bet 1 vnt, o vyresniam duodu po 2 kapsules smile.gif labai megsta, abu vis praso saldainiu  biggrin.gif
http://www.boots.com...Capsules_29811/

O kaip juos siuciates? Kaip suprantu perkant 2 pakuotes siuncia nemokamai, bet muito kokio nereikes moket?
Atsakyti