Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kiskius @ 2016 03 23, 14:02)
As turiu 2 nuomones apie Umcaloro geruma biggrin.gif jei butumet klause kai auginau pirma vaika, tai buciau sakiusi, kad nesamone, visiskai jokio poveikio, o dar ir alergija jam islindo  biggrin.gif
Dabar auginu antra vaika, tai vaistas Nr. 1, vos pasirodzius ligos simptomams paduodu daznai ir buna net ir nesuserga, arba jei suserga tikrai padeda greiciau pasveikti  biggrin.gif
Taigi, manau reikia bandyti, kad zinoti tiks ar ne  4u.gif

Mano atveju tas umkaloras nulinis. Niekam mano šeimoje jis nemačyjo.
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2016 03 23, 11:15)
Gal žinot ar riedučiams myrouse taiko kokia papildomą nuolaidą? nupirkau vienus pabandyt, tai dabar abu vaikai nepasidalina doh.gif  Jei kas renkat su nuolaida gal priimsit?
Vilnius 4u.gif

Taiko ir rieduciam smile.gif
As ,kai mazas vaikas negaliu atsitraukt nuo Mytoiso , vis dar laukiu panasiu kainu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 23, 15:06)
Mano atveju tas umkaloras nulinis. Niekam mano šeimoje jis nemačyjo.

Mums irgi visi sirupai realiai nepadeda, bet mano vaikai koseja grynai nuo slogos, sloga jiems nebėga atrodo jos nėra, o kosulys toks bronchinis kad atrodo plaučius iskoses. Tai man gelomyrtolis padėdavo tada nosis kelias dienas pabėga bet iškarto kosulys dingsta smile.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit prasau.. smile.gif kokius ZUVU TAUKUS ir is kur perkate savo vaikams? Pas mane 1, 5 ir 5 m vaikai. Gali but abiem skirtingi, bet nezinau kokiu ir kur geriau ieskoti. . sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2016 03 23, 13:27)
Mergaites,  padekit prasau.. smile.gif kokius ZUVU TAUKUS ir is kur perkate savo vaikams? Pas mane 1, 5 ir 5 m vaikai. Gali but abiem skirtingi, bet nezinau kokiu ir kur geriau ieskoti. . sad.gif

as eye q braskinius duodu ir 2 metu ir 7 metu vaikams smile.gif daviau nuo metu tuos kramtomus jaunesnei, bet 1 vnt, o vyresniam duodu po 2 kapsules smile.gif labai megsta, abu vis praso saldainiu biggrin.gif
http://www.boots.com...Capsules_29811/
Atsakyti
Sakykit, kokie siuo metu mytoys kodai yra?
Turiu -35%, bet cia tik rubams/batams sad.gif
Ar kas nors turi pvz. -20% arba -30% viskam arba bent jau sporto prekem galiojanti?
Jeigu taip, buciau dekinga, jei kam nereikia, arba prisijungciau prie ko nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 23, 10:29)
merginos, rinksiu ne unsere bet cia iki nemokamo 95 eur
https://www.sonnen-apotheke-shop.de/
Vinius, zirmunai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 23, 14:34)
as eye q braskinius duodu ir 2 metu ir 7 metu vaikams smile.gif daviau nuo metu tuos kramtomus jaunesnei, bet 1 vnt, o vyresniam duodu po 2 kapsules smile.gif labai megsta, abu vis praso saldainiu  biggrin.gif
http://www.boots.com...Capsules_29811/

mes visada geriam molers skystus su citrina, tai sakykit sie kramtomi geresni ? sory gal uz kvaila klausyma blush2.gif
Atsakyti
Gal kam nereikia mytoys 35proc batam/rubam koduko - mielai priglausciau 4u.gif
Atsakyti
Gal aks pasidalintu -35 proc koduku is mytoys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 23, 14:22)

Na aš mažų mažiausiai kaip atsiprašymo dovanos laukiu 50 proc. nuolaidos kodo  lotuliukas.gif

Aha,duos,dasivis ir dades thumbup.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Deme @ 2016 03 23, 14:31)
Klaipeda. Pirkciau vertbaudet. Turiu koduka su kuriuo dar papildomai taikoma 20% nuolaida ir nuo sale kainu. Persiuntineti nenoreciau. Atsiimti salia Vetrunges. Saskaita seb. Pinigu prasyciu is karto... Priimciau 2 zmones, kad siuntimas gautus po 2 eur.

Kur gaunat tuos kodus? g.gif

JMD,laukiu jusu Vertbaudet,pirksiu valandos begy!
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 03 23, 13:54)
mes visada geriam molers skystus su citrina, tai sakykit sie kramtomi geresni ? sory gal uz kvaila klausyma  blush2.gif

na kadangi kramtomi, jau vaikams labiau patinka, bet mano vyresnis su demesio koncentracija turintis problemu, ir siaip raidos tam tikru niuansu, tai ten neurologai juos rekomendavo jam, kadangi ir demesio susikaupimas geresnis, atminties isisavinimas (na cia jam eidavo didesnes dozes kuri laika, bet turbut sveikiems vaikuciams to nereik, uztenka standarto), maziau blaskosi, mazai serga, arba man sutapo, kai pries kelis metus pradejom juos vartot, jis nustojo tiek sirgti smile.gif zodziu man jie geriausi, mes ir suaugusiems turim, vyras geria, tai tikrai pasiteisino viskuo, nes jis i nauja darba isejo, sakau gerk, tai maziau stresuot pradejo, maziau nervavosi, atminciai gerai buvo nu ir siaip bendrai savijautai 4u.gif
Atsakyti