Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas nors vartojate, ar geras sis sirupas vaikams nuo kosulio https://www.sonnen-a...-sirup-08871266
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 03 23, 12:40)
Gal kas nors vartojate, ar geras sis sirupas vaikams nuo kosulio https://www.sonnen-a...-sirup-08871266

tik tokį vaikui ir duodu. Kaip jums atsakyt ar jis geras? na kaip ir kiti umcalor preparatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 23 kovo 2016 - 11:45
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 23, 11:51)
Aciu, kad uzvedet kalba apie vertdaudet.  biggrin.gif
Ilindau is smalsumo ir radau pas save paskyroj koduka, kur minusuoja 15eur ir duoda nemokama siuntima.  bigsmile.gif
Nupirkau panai odines basutes, kainavusias 53eur, uz 16eur.  thumbup.gif Galiojo kodukas ir sale prekem.

Kas dar nepirke nei karto, galiu atsiust pakvietima, gausit nuolaida ir nemokama siuntima.  smile.gif

Sveiki. Jei galite atsiuskite man pakvietima. O kur ji vest reikia? :-) aciu!
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 23, 11:44)
tik tokį vaikui ir duodu. Kaip jums atsakyt ar jis geras? na kaip ir kiti umcalor preparatai.

Geras tada, kai padeda wink.gif Yra tokiu sirupu, kuriu visa buteliuka isgerus, kosulys nesumazeja
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 23, 11:58)
rinksiu unsere Vilniuje, gal bus norinciu prisijungti? 4u.gif

https://www.unserekleineapotheke.de/ ?
aš prisijungčiau

o gal kas nori prisijungti per PA su george/asda? siuntimui pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 03 23, 12:50)
Geras tada, kai padeda wink.gif Yra tokiu sirupu, kuriu visa buteliuka isgerus, kosulys nesumazeja

Nuomonės apie umcalor:
http://www.supermama...howtopic=569903

aš vaikui duodu, vos atsiranda ligos simtomai, padeda. Kitos skundžiasi, kad joms jokio poveikio, neva čia ne vaistas, o tik mamų įsitikinimas. Aš nuomonės kitos. Reikia pačiai išbandyt, žinosit wink.gif
Na jei jūs naudojote bet kurį Umcos preparatą ir jums pasiteisino, tai ir šis turėtų tikti.
Sirupas skirtas vaikams, saldus, maniškis pats prašosi vaistukų
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2016 03 23, 12:51)

Prie šitos vaistinės ir aš prisijungčiau. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi maniški sirguliuoja (beje gydomės tuo pačiu Umckaolabo sirupu smile.gif, tai turiu laiko paskaitinėt visas nesąmones lotuliukas.gif
Facebooke vokietės širsta dėl Mytoys bajerių, nes vežėjų kompanija Hermes visas siuntas grąžina Mytoysui. Vienos vokietės komentaras labai patiko, rašo: jūs ne sentencijas ant savo sienos rašinėkite, o bent jau atsiprašykit klientų!

Na aš mažų mažiausiai kaip atsiprašymo dovanos laukiu 50 proc. nuolaidos kodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 23 kovo 2016 - 12:25
Klaipeda. Pirkciau vertbaudet. Turiu koduka su kuriuo dar papildomai taikoma 20% nuolaida ir nuo sale kainu. Persiuntineti nenoreciau. Atsiimti salia Vetrunges. Saskaita seb. Pinigu prasyciu is karto... Priimciau 2 zmones, kad siuntimas gautus po 2 eur.
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2016 03 23, 11:15)
Gal žinot ar riedučiams myrouse taiko kokia papildomą nuolaidą? nupirkau vienus pabandyt, tai dabar abu vaikai nepasidalina doh.gif  Jei kas renkat su nuolaida gal priimsit?
Vilnius 4u.gif

Pas mane ta pati situacija lotuliukas.gif Jungčiausi ir aš su vienais riedučiais Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 23, 13:55)
aš vaikui duodu, vos atsiranda ligos simtomai, padeda. Kitos skundžiasi, kad joms jokio poveikio, neva čia ne vaistas, o tik mamų įsitikinimas. Aš nuomonės kitos. Reikia pačiai išbandyt, žinosit wink.gif

As turiu 2 nuomones apie Umcaloro geruma biggrin.gif jei butumet klause kai auginau pirma vaika, tai buciau sakiusi, kad nesamone, visiskai jokio poveikio, o dar ir alergija jam islindo biggrin.gif
Dabar auginu antra vaika, tai vaistas Nr. 1, vos pasirodzius ligos simptomams paduodu daznai ir buna net ir nesuserga, arba jei suserga tikrai padeda greiciau pasveikti biggrin.gif
Taigi, manau reikia bandyti, kad zinoti tiks ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2016 03 23, 11:15)
Gal žinot ar riedučiams myrouse taiko kokia papildomą nuolaidą? nupirkau vienus pabandyt, tai dabar abu vaikai nepasidalina doh.gif  Jei kas renkat su nuolaida gal priimsit?
Vilnius 4u.gif

pasirodykite kokisu pirkote ir kaip kokybe 4u.gif

o gal kaune pirko rieducius ar koda turi my toyes.de?
Atsakyti