Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(geguziuke @ 2016 03 23, 09:41)
Patikrinau 12,59 gaunasi

koki koda naudojate, gal galite pasidalinti, aciu
Atsakyti
o šita, ar labai vaikiška?
man pačiai reikia biggrin.gif

http://www.mytoys.de...1.01.03/2567059
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 23, 11:41)
Davai. aš čiuju striukę jamsiu.

Atsiuskit iki 2, pirksiu mazaja uzmigdzius ant smugio

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 23, 11:43)
Vertbaudet man patinka, bet darželyje turi būti kelnės be sagų, nes maniškis dar pats neužsisega, tai tokių kelnių Vertbaudet beveik nėra, man jų maikutės patinka tamprios, bet joms irgi nėra jokių nuolaidų dabar

Na man kaip tik ne i darzeli reik,o " iseigai"...nes i darzeli gaila man dralint normaliu kelniu...treningu maximiniu nuperku,o ziema ant pedkelniu sortus maunu darze biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot ar riedučiams myrouse taiko kokia papildomą nuolaidą? nupirkau vienus pabandyt, tai dabar abu vaikai nepasidalina doh.gif Jei kas renkat su nuolaida gal priimsit?
Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 03 23, 10:46)

Turiu 30 ir kodas mano jau ivestas , bet kolkas nieko neina pagaut smile.gif atsiranda daiktas gera kaina ir jau neber lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 03 23, 09:46)

as tuiu 35 proc iki 25 dienos, laukiu geru kainu , kombiu su 50 proc nuolaida, jei nieko gero nebus per sitas dienas , nieko ir nepirksiu . Tai jei norite, Ir niekas kitas jums neatiduos, galite man parasyti penktadieni vakare kokia 20 val, jei pati nepirksiu jums atiduosiu smile.gif
Atsakyti
O etam.com priima LT korteles? Negaliu billing adrese nurodyti LT, kaip tada uzsiregistruot pas juos? unsure.gif
Atsakyti
O is kur gaut kokiu nors verbaudet kodu?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 23, 11:39)
O is kur gaut kokiu nors verbaudet kodu?

Dabar gymboree neblogos kainos. Pora megztuku (man graziu, ne siaip bile pirkt) radau uz gera kaina, o jei dar papildomas kodukas, tai siuo metu geriau nei VB 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kad uzvedet kalba apie vertdaudet. biggrin.gif
Ilindau is smalsumo ir radau pas save paskyroj koduka, kur minusuoja 15eur ir duoda nemokama siuntima. bigsmile.gif
Nupirkau panai odines basutes, kainavusias 53eur, uz 16eur. thumbup.gif Galiojo kodukas ir sale prekem.

Kas dar nepirke nei karto, galiu atsiust pakvietima, gausit nuolaida ir nemokama siuntima. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote šį paltą?
http://www.mangooutl...n...;p=1&page=1

O kažin kaip apskritai mango vilnonių paltų kokybė? Anksčiau mango buvo gera parduotuvė, dabar jau kurį laiką suprastėjus...
Atsakyti
iš Mytoys.de nusižiūrėjau kėdę pirmokei, pigiau nei Lt, šiandien pabandžiau užsakyti, tačiau rašo, jog prekė į pasirinktą šalį dėl savo dydžio nesiunčiama.
Bet jei neklystu merginos, paspirtukus, dviračius ir t.t. parsisiunčia.
Sprendimas yra ar kėdę pamiršti? Ačiū.
Atsakyti