Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 23:33)
Vat as ir mastau, mastau, kad brangoka, net su nuolaida ir baigiu save atkalbeti biggrin.gif
Papildyta:
Idomu, kaip Dare2b kombiai g.gif  kaip pigi alternatyva g.gif

Pirma mintis ir man buvo pirkti, bet paskui pamasciau apie GAP pukini, jis ir smagus ir grazus ir kaina geresne tikrai imanoma nupirkti.

O del D2B, nu didesnio S.... nesu ciupinejus. jau viduje esanti medziaga tokio sintetiskumo, kad palietus isielektrino ir sulipo visas kombis... Nzn atsikraciau, pardaviau ir nebepirksiu niekada.

I MyToys tema... Vasario 26 diena pirkau autokedute ir dar 7 prekes. Visas gavau apart kedute.
Blyn nusibodo susirasineti su jais kur ji uzstrigo. Pagal sekimo koda ji pasimete cia LT. Nes DHL rodo kad issiusta i gavejo sali. Bandziau jos skambint ieskot pas mus jau, tai sake pagal toki koda neranda nieko... O Vokieciai vis siulo palaukti, nors pradedu po truputi raganeti... Nu blyn 190 eur menesi kabo, nervas ima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 22 kovo 2016 - 22:47
QUOTE(MYG @ 2016 03 22, 22:43)
Pirma mintis ir man buvo pirkti, bet paskui pamasciau apie GAP pukini, jis ir smagus ir grazus ir kaina geresne tikrai imanoma nupirkti.

O del D2B, nu didesnio S.... nesu ciupinejus. jau viduje esanti medziaga tokio sintetiskumo, kad palietus isielektrino ir sulipo visas kombis... Nzn atsikraciau, pardaviau ir nebepirksiu niekada.
I MyToys tema... Vasario 26 diena pirkau autokedute ir dar 7 prekes. Visas gavau apart kedute.
Blyn nusibodo susirasineti su jais kur ji uzstrigo. Pagal sekimo koda ji pasimete cia LT. Nes DHL rodo kad issiusta i gavejo sali.  Bandziau jos skambint ieskot pas mus jau, tai sake pagal toki koda neranda nieko... O Vokieciai vis siulo palaukti, nors pradedu po truputi raganeti... Nu blyn 190 eur menesi kabo, nervas ima...

Bet Gap tik maziukams g.gif , as jau kitai ziemai 104 ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 22:33)
Idomu, kaip Dare2b kombiai g.gif  kaip pigi alternatyva g.gif

aš turėjau mažiukui, man patiko, nors taip, jis sintetinis, ne pūkinis... pirkau antrą, bet pasitaikė mergaitiškų spalvų, tai teko parduot biggrin.gif bet pirkusi mama liko patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 22:48)

Tai pirkit atskira tada, (apie gap as cia) kelnes ir striuke, nors siais metais tai baisios spalvos gap buvo, visai nebuvo is ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 23:48)

Oi tokiam pirkciau tik atskira jau.
Plius Huppa gerom kinom buvo padare akcija gavosi po 47 eur.
O 2d juk praktiskiau, kai labai salta rengi kenes +striuke, kai silciau tik striuke. plius i parduotuve kokia nuejus vaikui kaip nusirengti norint nesukaist mautis batus ir ji nusrenginet, ar iki puses nusimaut, ir kaip tada atrodys?
Toks kombis mano akim skirtas butent buvimui lauke - kaip antrasis kombis laukui saltai ziemai...

QUOTE(wicked @ 2016 03 22, 23:49)
aš turėjau mažiukui, man patiko, nors taip, jis sintetinis, ne pūkinis... pirkau antrą, bet pasitaikė mergaitiškų spalvų, tai teko parduot biggrin.gif bet pirkusi mama liko patenkinta...

Nu va prasau...
gal ju rusys skiriasi?
Maniskio vidus buvo tokios medziagos kur kimba prie bet kokio nelygumo, nelygi pirsto nago odele uzsikabint net sugebejo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 22, 22:55)
Oi tokiam pirkciau tik atskira jau.
Plius Huppa gerom kinom buvo padare akcija gavosi po 47 eur.
O 2d juk praktiskiau, kai labai salta rengi kenes +striuke, kai silciau tik striuke. plius i parduotuve kokia nuejus vaikui kaip nusirengti norint nesukaist mautis batus ir ji nusrenginet, ar iki puses nusimaut, ir kaip tada atrodys?
Toks kombis mano akim skirtas butent buvimui lauke - kaip antrasis kombis laukui saltai ziemai...
Nu va prasau...
gal ju rusys skiriasi?
Maniskio vidus buvo tokios medziagos kur kimba prie bet kokio nelygumo, nelygi pirsto nago odele uzsikabint net sugebejo... blink.gif

Kad vieno atskiro reikia tai joo, bet galvoju gal i darzeli ir vientiso reikia g.gif matau, kai darzely tie vaikai lauke buna, tai galvoju, gal vientisas net patikimiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
tiek to , nusprendžiau kad apsieisim su paprastesniu kombiu, šito otty spotty kaina gaunasi >100 eur, o dar įsižiūrėjau kad neturi gumų ant kojų...? man tai jos sakyčiau 'must be', kai tokį vaiką laukan išleidi...:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 22 kovo 2016 - 23:15
Į kombių temą - pernai pirkau keturmetei (šiems metams) didriksons ištisinį, man labai patiko, šiemet atbuvo, kitiems metams bus augimo funkcija išbandyta turbūt. Tai mokėjau apie 55 eur amazonui (jei neklystu). Jų reitingai skandinavų testuose labai geri. Šiaip vieno užtenka kombio, į parduotuves ar kur su striuke vežuosi, net į daržą su striuke, kombis likdavo kabėti ten, savaitgaliui parsivežu. O kai labai šalta ir tamsu, trumpi vakarai, tai į lauką po daržo ir neidavom. Dar kitiems metams nupirkau Lego, šito nebandę, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 22, 23:23)
Į kombių temą - pernai pirkau keturmetei (šiems metams) didriksons ištisinį, man labai patiko, šiemet atbuvo, kitiems metams bus augimo funkcija išbandyta turbūt.

o kaip jis rengiasi, nesunkiai? Juk irgi nelabai daug atsisega? Pati apsirengdavo?
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 22, 22:43)
Blyn nusibodo susirasineti su jais kur ji uzstrigo. Pagal sekimo koda ji pasimete cia LT. Nes DHL rodo kad issiusta i gavejo sali.  Bandziau jos skambint ieskot pas mus jau, tai sake pagal toki koda neranda nieko... O Vokieciai vis siulo palaukti, nors pradedu po truputi raganeti... Nu blyn 190 eur menesi kabo, nervas ima...

tai gal paste bus wink.gif
Mano tos dienos uzsakymo puse irgi buvo paste. Tai gerai kad cia merginos parase, tai buciau ilgai laukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 23, 00:30)
o kaip jis rengiasi, nesunkiai? Juk irgi nelabai daug atsisega? Pati apsirengdavo?

nėra, kad kažkaip sunkiai, pati moka, bet ne visad nori, šiaip protestas buvo atėjus šaltiems orams, kad reikia kombio, nesvarbu vienos ar dviejų dalių.. Segasi standartiškai, per klešnę tai ne.

Toks modelis pas mus http://www.amazon.co..._dp_o_pC_nS_ttl

Lego pigiai http://www.amazon.co...t_dp_o_pC_S_ttl
http://www.amazon.co..._dp_o_pC_nS_ttl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 22 kovo 2016 - 23:52
Bet tai dabar pagalvojau - jei MyToys taip masiškai susigrąžina siuntinius (oj, kažkas gaus per kepurę doh.gif ) , tai turėtų nemenkai sandėliai pas juos pasipildyti? Ar nesulauksim dar vieno išpardavimo? Gal tik ne tokio mąsto? g.gif
Atsakyti