Gal kas renka ETMA?
Galima paypal'u atsiskaityti?
QUOTE(Niushka @ 2016 03 22, 21:47)
As pirkau ana savaite su seb visa ir praejo puikiai. Parase kad paskambinciau patikslinti uzsakymo pristatymo UK adresa. Sekancia diena siuntinys gautas.
Kaina gera labai, gaila kad dydziai prasluoti grazesniu spalvu. Vyresnele su jais nuo gimimo - geresnio nesu macius. Mes imam visada dydziu didesni
Kaina gera labai, gaila kad dydziai prasluoti grazesniu spalvu. Vyresnele su jais nuo gimimo - geresnio nesu macius. Mes imam visada dydziu didesni
Koki dydi rekomenduotumet imti vaikui ziemai, metai bus rugsejo menesi
QUOTE(Niushka @ 2016 03 22, 21:47)
As pirkau ana savaite su seb visa ir praejo puikiai. Parase kad paskambinciau patikslinti uzsakymo pristatymo UK adresa. Sekancia diena siuntinys gautas.
As galvoju aplamai ar vyresniems verat pirkti pukini nesaltos dabar pas mus tos ziemos
Ir kitas klausimas mamyciu, einant i darzeli, tikriausiai reikia turetu 2 kombius ta prasme pasikeitimui, ar imanoma su vienu prSiversti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 23:12)
As galvoju aplamai ar vyresniems verat pirkti pukini nesaltos dabar pas mus tos ziemos
Ir kitas klausimas mamyciu, einant i darzeli, tikriausiai reikia turetu 2 kombius ta prasme pasikeitimui, ar imanoma su vienu prSiversti
as su abiem turiu po du. vienas naujas geras, kitas pirktas is ranku(pasidukimam kieme). Vienas vientisas, kitas atskiras. Realiai imanoma ir su vienu issiverst, bet man gaila ziuret kaip 3,5 m. vaikas atrodo po lauko darzelyje Plius nevisada turiu galimybe isskalbt, kad spetu isdziuti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 23:12)
bent jau mums pilnai užtenka vieno kombinezono
nors prieš kelis metus, atrodė, kad reikia 2 kombinezonų , bet kartą pabandžiau nusipirkti antrą kombinezoną ir po mėnesio supratau, kad vieno gero kombinezono visiškai mano vaikams užtenka.
aisq, priklauso ir nuo vaikų, maniškių tik batai ir pirštinės būna belekokios išvaizdos sugrįžus iš darželio.
Tai vat, as neturiu patirties ir galvoju, kaip cia bus praktikoje
ar perkat kas Otty spotter ? Galvoju, gal susigundyti Brangoka man net su nuolaida, pilnai uženka pigesnio varianto (kokio Lego Wear, kurį galima už 30-40 eur susižvejoti), bet baisiai gražus
Ar vaikai (3-4 metų) juos patys apsirengia? Tas pats Lego - žymiai daugiau užtrauktukas atsitraukia ir apsirengia be problemų. O kaip šitie?
Ar vaikai (3-4 metų) juos patys apsirengia? Tas pats Lego - žymiai daugiau užtrauktukas atsitraukia ir apsirengia be problemų. O kaip šitie?
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 22:12)
Visada perku pukini, tiek kombi, tiek striuke, man tas sinteponas nepatinka
Galima su vienu issiversti, ta prasme tureti kombinezona ir kazka dar aprengti, as visada perku dar ziemai pukini paltuka.
QUOTE(Deme @ 2016 03 22, 22:17)
as su abiem turiu po du. vienas naujas geras, kitas pirktas is ranku(pasidukimam kieme). Vienas vientisas, kitas atskiras. Realiai imanoma ir su vienu issiverst, bet man gaila ziuret kaip 3,5 m. vaikas atrodo po lauko darzelyje Plius nevisada turiu galimybe isskalbt, kad spetu isdziuti
aš vienai dukrai turiu 2 kombius, nes eina kaip tankas, keliais trinkeles trina, tai man gaila gero kombio, ir gaila vaiką tramdyt, irgi nupirkus turiu tokį po kiemą duotis, pirkau nenaują. O kitą - naują, gerą, į darželį ar kur 'po priežiūra'.
O kita dukra mažesnė ir ramesnė, tai jai pilnai užteko vieno kombio, ir tas pats kaip naujas po žiemos liko. Net nė karto neskalbtas, ir nė jokios dėvėjimo žymės
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 22, 22:25)
ar perkat kas Otty spotter ? Galvoju, gal susigundyti Brangoka man net su nuolaida, pilnai uženka pigesnio varianto (kokio Lego Wear, kurį galima už 30-40 eur susižvejoti), bet baisiai gražus
Vat as ir mastau, mastau, kad brangoka, net su nuolaida ir baigiu save atkalbeti
Papildyta:
Idomu, kaip Dare2b kombiai kaip pigi alternatyva
QUOTE(D'esire @ 2016 03 22, 23:33)
Vat as ir mastau, mastau, kad brangoka, net su nuolaida ir baigiu save atkalbeti
Papildyta:
Papildyta:
asmeniškai jų nesu pirkus, bet šiaip, kiek girdėjau, tai tik geri atsiliepimai apie juos, o ir kaina superinė http://www.amazon.de...words=lego wear
http://www.amazon.de...words=lego wear
QUOTE(amusante20 @ 2016 03 22, 22:39)
asmeniškai jų nesu pirkus, bet šiaip, kiek girdėjau, tai tik geri atsiliepimai apie juos, o ir kaina superinė http://www.amazon.de...words=lego wear
apie šitus ir kalbėjau, aš tokius perku, jau antrą žiemą atnešiojom - liux
pamatytumėt mano 4-metę, ką ji po sniegą išdarinėja , nėkart nesušalo ir nesušlapo.
gera priežiūra, įmetei vakare į skalbyklę, po to į džiovyklę, ir vėl ryte galima rengti.
Tik va bėda, kad dabar reikia jau 110d, o čia tik iki 104...
dar kas patogu - jei turi ir Lego pirštines, tai jos prisisega prie kombio - labai gerai su 1-2 metų piliečiais.