Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 18:02)
bet ja valai tikiuos tik karta per savaite. ji yra gydomoji. cia ne paprasta dantu pasta.
Papildyta:
Gal kam reikia 10  eur voucerio? Galioja iki balandzio 3 dienos, perkant uz 49 é

jei is sonnen, noreciau, kaip tik kraunu krepsiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 19:02)
Gal kam reikia 10  eur voucerio? Galioja iki balandzio 3 dienos, perkant uz 49 é

Pamiršai paminėt, kad būtent Oliverio kodą siūlai biggrin.gif Ar mano nuojauta klysta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 22 kovo 2016 - 17:11
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 22, 18:10)
Pamiršai paminėt, kad būtent Oliverio kodą siūlai biggrin.gif

ot dubina lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 18:11)
ot dubina  lotuliukas.gif  doh.gif

nebereikia tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 18:07)
aha aha tada ok smile.gif man irgi stomatologe liepe. bet ne nuolat, o tik kuri laika.

as del maziukes vaziavau, pas ja ant keturiu dantuku, prie dantenu tokios kaip demeles, nu kaip pasakyti, vietom emales nera, tokie isdygo. daktare sake, galima islaikyti iki ateis laikas naturaliai keistis, bet reikia papildomos prieziuros ir palaikimo. tai as ir vyresnei valau, kartais ir sau perbraukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 22 kovo 2016 - 17:19
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 22, 17:05)
taip, tik karta, mums stomotologe rekomendavo. mazoji iki siol tik weleda pripazista, tai nors karta i sav. floro gauna. siaip man ir paciai patinka.

Gal kas perka is sios vaistines? Noreciau sio gelio. Burnos higieniste sake, kad mani dantims labai fluoro truksta, todel dantu spalva marmurine. Nebenubalinsiu ju.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 22, 18:04)
Tik dabar prisėdau normaliai apsižiūrėjau, pasirodo ir mano sustabdė pristatymą iš Mytoys. Prekių nebus. Labai tikiuosi, kad atšaukti užsakymai buvo pačios parduotuvės iniciatyva pastebėta klaida (praėjus 3 dienom po pigiųjų kainų nustatymo ir atgal kainų pakeitimo  blink.gif) o ne kokio pavyduolio išreikšto nepasitenkinimo dėl nepraėjusio užsakymo

laiska gavot ? apie pavyduolius ir as pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
pradejote apie vaistines kalbeti, rauge patare sita http://www.vaistai.l...aktas-20ml.html , Citrosept, atsiliepimai tikrai labia geri sad.gif bet radau tik viena puslapi , ir man jis panasus I reklama sad.gif Duodate toki vaikams nuo virusu, ziuriu jis pagamintas Vokietijoje, gal as spesiu prisijungti prie ko nors ? kas daro uzsakyma is vokiesku vaistiniu .
nei sonen nei cocone nei boots nera tokio stebuklo sad.gif ar kitaip kazkaip vadinasi ju rinkai jis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 22 kovo 2016 - 17:31
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 18:29)
pradejote apie vaistines kalbeti, rauge patare sita http://www.vaistai.l...aktas-20ml.html , Citrosept, atsiliepimai tikrai labia geri sad.gif bet radau tik viena puslapi , ir man jis panasus I reklama sad.gif Duodate toki vaikams nuo virusu, ziuriu jis pagamintas Vokietijoje, gal as spesiu prisijungti prie ko nors ? kas daro uzsakyma is vokiesku vaistiniu .

Mes sita intensyviai naudojam http://eu.iherb.com/...l-oz-59-ml/4211
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2016 03 22, 17:31)

Ka jis jums duoda? Man visai nepasiteisines pirkinys. Sunui pradejo kabintis sloga. Iskart pradejau girdyti GSE. Jokio efekto. Ir taip ne karta buvo. Mums tai jis kazkoks nesusipratimas
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 22, 17:36)
Ka jis jums duoda? Man visai nepasiteisines pirkinys. Sunui pradejo kabintis sloga. Iskart pradejau girdyti GSE. Jokio efekto. Ir taip ne karta buvo. Mums tai jis kazkoks nesusipratimas

Mes greipfrutu seklu ekstrakta naudojame imunitetui stiprinti, o ne tada, kai sloga jau prasidejusi. Bent jau mano vyrui ir mamai labai padejo tie lasiukai. Vaikams dar nedaviau, nes nebutu gere to kartumyno. Naudojome ne si is iherb, o Citrosept
Atsakyti
Jeigu kas pirksite su -15% naujoko nuolaida is mytoys, priimkit mus 2 mamytes su BabyBjorn gultukais, pasidalinsime siuntima wink.gif
Atsakyti