Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 16:19)
ane? pas mus darze yra spektakliai daromi, su siuzetu, konkreciaais personazais. tai jei yra konkretus vaidinimas apie misko zveris, tai tokia zirafa pvz vašče ne į temą. o pas jus darže kitaip?

tik nuo rugsejo pradejo lankyti smile.gif ir tai serga daugiau nei lanko , bet inti supratau smile.gif)))) reikia laukti naujako smile.gif))))) o tai tikrai galiu nepataikyti smile.gif as galvojau , kas kaip nori tas taip rengia smile.gif
Atsakyti
O dar yra temoj kas nors kas negavo mytoyso laisko ir dar tikisi gauti siuntą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 22, 16:35)
O dar yra temoj kas nors kas negavo mytoyso laisko ir dar tikisi gauti siuntą smile.gif

yra. issiusta i lietuva
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 22, 15:26)

I google iveskit juodasis kosmetikos sarasas. Paziuresite pati. Lygtai apie 100 prekiu yra
o kur perkat si geli? Nesu macius jo
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 22, 17:35)

dar negavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 22, 17:35)

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 03 22, 17:37)
yra. issiusta i lietuva

Mano taip pat jau iskeliavo i LT pagal DHL rodmenis.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 22, 17:41)
I google iveskit juodasis kosmetikos sarasas. Paziuresite pati. Lygtai apie 100 prekiu yra
o kur perkat si geli? Nesu macius jo

cia pirkau
https://www.sonnen-a...ee-gel-03120822
man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 22, 17:52)

bet ja valai tikiuos tik karta per savaite. ji yra gydomoji. cia ne paprasta dantu pasta.
Papildyta:
Gal kam reikia 10 eur voucerio? Galioja iki balandzio 3 dienos, perkant uz 49 é
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 22, 17:06)
Turiu 35proc koduką, patikrinau, jam neduoda,m gal čia ne rūbas biggrin.gif

Gal kas Vilniuje planuoja pirkti is mytoys? Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 22, 15:24)
Ne geras...kaip suprantu jie atsauke uzsakyma, negausiu nieko...

Tik dabar prisėdau normaliai apsižiūrėjau, pasirodo ir mano sustabdė pristatymą iš Mytoys. Prekių nebus. Labai tikiuosi, kad atšaukti užsakymai buvo pačios parduotuvės iniciatyva pastebėta klaida (praėjus 3 dienom po pigiųjų kainų nustatymo ir atgal kainų pakeitimo blink.gif) o ne kokio pavyduolio išreikšto nepasitenkinimo dėl nepraėjusio užsakymo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 18:02)
bet ja valai tikiuos tik karta per savaite. ji yra gydomoji. cia ne paprasta dantu pasta.
Papildyta:
Gal kam reikia 10  eur voucerio? Galioja iki balandzio 3 dienos, perkant uz 49 é

taip, tik karta, mums stomotologe rekomendavo. mazoji iki siol tik weleda pripazista, tai nors karta i sav. floro gauna. siaip man ir paciai patinka.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 22, 18:05)
taip, tik karta, mums stomotologe rekomendavo. mazoji iki siol tik weleda pripazista, tai nors karta i sav. floro gauna. siaip man ir paciai patinka.

aha aha tada ok smile.gif man irgi stomatologe liepe. bet ne nuolat, o tik kuri laika.
Atsakyti