Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 22, 17:43)
Trumpai parasykite, ka vokieciai sneka? 4u.gif

Nu faktas, kad negiria customer service lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 22, 16:43)
Trumpai parasykite, ka vokieciai sneka? 4u.gif

piktinasi kaip ir jus visos
Atsakyti
as isverciau kai ka smile.gif vienas raso , kad nori kreiptis I advokata, nes negali buti klaida 2000 prekiu, kitas raso kad I vartotoju teises , nes praejo 3 dienos o jie sugalvojo , kad tai klaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 16:48)
as isverciau kai ka smile.gif vienas raso , kad nori kreiptis I advokata, nes negali buti klaida 2000 prekiu, kitas raso kad I vartotoju teises , nes praejo 3 dienos o jie sugalvojo , kad tai klaida smile.gif

man patiko treciasis komentaras, kur toysas rase 3 laiskus tam paciam klientui, vis sugalvodamas kita priezasti, pradzioje, jog neturi pakankamu kiekiu, antra, jog del techniniu priezasciu yra neteisingos kainos ir tada ant virsaus gavo trecia laiska, kad mol uzsaket nesuskaiciuojamus kiekius, matyt komerciniais sumetimais, kai tuo tarpou buvo uzsakoma 13 poziciju, skirtingu gamintoju ir dydziu.
absurdo teatras.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 17:55)
man patiko treciasis komentaras, kur toysas rase 3 laiskus tam paciam klientui, vis sugalvodamas kita priezasti, pradzioje, jog neturi pakankamu kiekiu, antra, jog del techniniu priezasciu yra neteisingos kainos ir tada ant virsaus gavo trecia laiska, kad mol uzsaket nesuskaiciuojamus kiekius, matyt komerciniais sumetimais, kai tuo tarpou buvo uzsakoma 13 poziciju, skirtingu gamintoju ir dydziu.
absurdo teatras.

Oi as manau uzkurs jiem...Vokieciai cia ne nuolankus lietuviai cool.gif
Atsakyti
mytoysas blogieciai smile.gif bet koks kostiumas fainas http://www.mytoys.de...2.19.01/3680667 naujiems metams I darzeli visai tiktu , kas zino cia rubas ? nuolaida bus? gal kas pirko zino
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 18:05)
mytoysas blogieciai smile.gif bet koks kostiumas fainas http://www.mytoys.de...2.19.01/3680667 naujiems metams I darzeli visai tiktu , kas zino cia rubas ?  nuolaida bus? gal kas pirko zino

Turiu 35proc koduką, patikrinau, jam neduoda,m gal čia ne rūbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 17:05)
mytoysas blogieciai smile.gif bet koks kostiumas fainas http://www.mytoys.de...2.19.01/3680667 naujiems metams I darzeli visai tiktu , kas zino cia rubas ?  nuolaida bus? gal kas pirko zino

jei su -35% why not biggrin.gif tik klausimas ar tikrai busi per naujaka ta zirafa biggrin.gif musu vaikai buvo pelem, kiskiais, katinais, bet zirafom neočen g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 22, 17:06)
Turiu 35proc koduką, patikrinau, jam neduoda,m gal čia ne rūbas biggrin.gif

Eben! Speilzeugkategorie - jie priskirti žaislams. Pažiūrėjau pagal prekių kategorijas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 22, 16:14)
jei su -35% why not biggrin.gif tik klausimas ar tikrai busi per naujaka ta zirafa biggrin.gif musu vaikai buvo pelem, kiskiais, katinais, bet zirafom neočen  g.gif
Papildyta:

Eben! Speilzeugkategorie - jie priskirti žaislams. Pažiūrėjau pagal prekių kategorijas.

as tikiuosi , kad per naujaka ka mama nupirks tas ir bus gerai smile.gif))))))))))))))) kol kas bent jau taip , kas traukiama is spintos, tas yra gerai smile.gif)))) bet pas mane bernas smile.gif Drauges su panom oj kaip vargsta smile.gif))))))))) man net baisu kartais darosi smile.gif negi ir manes lauks po metu sunki dalia rinktis trausus puse valandos ir kitus drabuzius smile.gif smile.gif))) smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 17:17)
as tikiuosi , kad per naujaka ka mama nupirks tas ir bus gerai smile.gif))))))))))))))) kol kas bent jau taip , kas traukiama is spintos, tas yra gerai smile.gif)))) bet pas mane bernas smile.gif Drauges su panom oj kaip vargsta smile.gif))))))))) man net baisu kartais darosi smile.gif negi ir manes lauks po metu sunki dalia rinktis trausus puse valandos ir kitus drabuzius smile.gif smile.gif)))  smile.gif)))))

ane? pas mus darze yra spektakliai daromi, su siuzetu, konkreciaais personazais. tai jei yra konkretus vaidinimas apie misko zveris, tai tokia zirafa pvz vašče ne į temą. o pas jus darže kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 17:17)
as tikiuosi , kad per naujaka ka mama nupirks tas ir bus gerai smile.gif))))))))))))))) kol kas bent jau taip , kas traukiama is spintos, tas yra gerai smile.gif)))) bet pas mane bernas smile.gif Drauges su panom oj kaip vargsta smile.gif))))))))) man net baisu kartais darosi smile.gif negi ir manes lauks po metu sunki dalia rinktis trausus puse valandos ir kitus drabuzius smile.gif smile.gif)))  smile.gif)))))

mums būna temos darželyje- miško žvėrys buvo, pasakos personažai, snaigės (mergaitės), kartais ir laisva tema- pasiseka biggrin.gif

Columbia batukus europoje perkate ar iš usa geriau būna? nemirtinas reikalas, bet vieni mytoys visai patiko, kaina ten irgi būtų gera su 35proc nuolaida, bet nekyla ranka jau pas juos pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2016 03 22, 17:22)
mums būna temos darželyje- miško žvėrys buvo, pasakos personažai, snaigės (mergaitės), kartais ir laisva tema- pasiseka biggrin.gif

Columbia batukus europoje perkate ar iš usa geriau būna? nemirtinas reikalas, bet vieni mytoys visai patiko, kaina ten irgi būtų gera su 35proc nuolaida, bet nekyla ranka jau pas juos pirkti biggrin.gif

aš pirkau UK. labai gera kaina buvo.
Atsakyti