Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 22, 17:08)
Viską praktiškai veltui dalijo.  biggrin.gif  Bet pasirodo stebuklų nebūna, apsižiūrėjo sad.gif

Nu dar palaukim, gal kas dar gaus bigsmile.gif Gal i Lietuva seniau jau isveze ir gaudyk veja laukuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 22, 15:01)
censored2.gif jiem matyt giliai...Ner jinai labai klientus gerbianti parda, jau ne karta ir ne du tuom isitikinom cool.gif Lietuvoj tai remdamasisi musu istatymais tai censored2.gif uz tokius bajerius manau,o ka tu jiem...

jeigu jus perskaitytumete ju pardavimo salygas iki galo, apie garbe ir negarbe kalbetumete kitaip. remiantis ju pardavimo salygomis, pirkimo pardavimo sutartis laikoma isigaliojusia, kai prekes pasiekia klienta. jei jie siunta pereme iki pristatymo, ir jie viska atsauke, vadinasi ir pirkimas pardavimas neivyko.
Atsakyti
QUOTE(MegstuPirkti @ 2016 03 22, 15:47)
Aš gavau 3 tokius laiškus  tongue.gif
Pristatymas visų buvo numatytas šiandien antroje dienos pusėje į DE adresą  doh.gif

doh.gif doh.gif laukiu ir as meiles laiksu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 15:01)
Panos jus tikrai VISKA zinote smile.gif kas gali pagelbeti ? atsiunte man is poliklinikos Veninio kraujo tyrima automatizuotu būdu ( vaiko ) kur ta CRB ziureti ? ga lten koks zodis o ne sitos 3 raides sad.gif

CRP? bet tia jei paprastas automtizuotas hematoloqinis tyrimas, tai jo ten nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 22, 16:10)
Nu dar palaukim, gal kas dar gaus bigsmile.gif Gal i Lietuva seniau jau isveze ir gaudyk veja laukuos biggrin.gif

nesunko ir Lietuvoje juos pasigauti lotuliukas.gif bet jeigu papultu pas pirkeja , tada tikrai gaudyk veja laukuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 22 kovo 2016 - 15:17
Su usa ne karta ir ne du jcrew 6pm macius atsaukdavo uzsakymus. Na bent tikrai ne viska esu gavus ka esu uzsakius
Uk viena parde daznai po uzsakymu rasydavo kad sorry-out of stock
Cia kita situacija. Ne del kiekio cancellino o del kainos

Bet cancellinimas buna. O kad atsauktu ishsiustas prekes-pirma karta matau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2016 03 22, 12:48)
Sveikos,

Kur pigiausiai Elmex dantu pastos Vokietijoj galeciau paziurinet? Aciu 4u.gif

Nematet, kad elmex itrauktas i juodaji kosmetikos sarsa?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 22, 16:17)

nea blink.gif
Atsakyti
tada jcrew kashmyru kainos klaidingos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 22, 16:16)
nesunko ir Lietuvoje juos pasigauti  lotuliukas.gif  bet jeigu papultu pas pirkeja , tada tikrai gaudyk veja laukuos  smile.gif

Bet po to itrauks i savo klientu juodaji sarasa, jei ateity noresite kazka pirkti.
Siaip jau ir EU nesunku atsiusti lapeli su kokia skola per antstolius.
As nerizikuociau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

o jei tiksliai, tai tik elmex vaikiskas. jei neklystu del sls, t.y. medziagos del kurios ta pasta putoja.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 22, 16:21)
Bet po to itrauks i savo klientu juodaji sarasa, jei ateity noresite kazka pirkti.
Siaip jau ir EU nesunku atsiusti lapeli su kokia skola per antstolius.
As nerizikuociau schmoll.gif
drinks_cheers.gif

Bet tai jei gavai prekes i rankas. Turi uzsakymo nr. Banko israsa-kokia skola?
Cia man rodos jei jau gaus tas pigias prekes i rankas-neturetu ju atiminet
Atsakyti