Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,

Kur pigiausiai Elmex dantu pastos Vokietijoj galeciau paziurinet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 22, 11:31)
Ne nu Windeln.de tai pavaro - paspirtuko neissiunte, o atsiunte laiska, kad ivertinciau kaip jis man patinka doh.gif  lotuliukas.gif

dar gausit kad ir atsauke uzsakyma nes neturi sandeli doh.gif as jau gavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2016 03 22, 13:45)
O jūs teikiat informaciją VMI apie uždarytas ir atidarytas sąskitas jei esate atidariusias jas ir anksčiau nei 2015 m? Nes kaip suprantu, eina kalba būtent apie 2015 deklaruojamus metus.
įsakymo
Pranešimą privalo pateikti asmenys, kurie užsienio valstybių Įstaigose atidarė arba uždarė bet kokios rūšies sąskaitą (-as):
4.1. Nuolatinis Lietuvos gyventojas, GPMĮ nustatyta tvarka ir terminais teikdamas metinę pajamų mokesčio deklaraciją mokesčių administratoriui, kartu pateikia ir užpildytą Pranešimą apie per ataskaitinį laikotarpį užsienio valstybių Įstaigose atidarytą (-as) arba uždarytą (-as) bet kokios rūšies sąskaitą (-as). Ataskaitiniu laikotarpiu yra laikomi kalendoriniai metai.

mano paypal atidaryta 2006, tai man kazi reikia deklaruot ar ne
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 03 22, 12:02)
Kazin,ar dar bus imanoma kazkur pagaut odiniu basuciu iki vasaros pigiau nei 30 euru g.gif  g.gif
Reikia man mergaitisku 29 dydzio rolleyes.gif
Ar pirkt uz 30,dabar gal kaip pries sezona,skaitosi normali kaina? g.gif

Jei Kaune, pakviesciau pasimatuot:)
turiu 28 ir 29d:)
Iki vasaros jau tikrai bus per mazos
Atsakyti
Dėl paypal:

http://verslas.lryta...r-padirbeti.htm

http://www.delfi.lt/...s.d?id=70765042
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 22 kovo 2016 - 12:56
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 11:56)
dieve smile.gif padek man smile.gif pavedimas ir mokejimas banko viduje smile.gif))) cia du skirting dalykai smile.gif))) tada paklausiu kitaip smile.gif galesiu sumoketi uz mytoys jei nuspresiu pirkti ? smile.gif tuoj as ta originalia zinute idesiu smile.gif kad neklaidinti zmoniu .

Na tikrai dieve padek lotuliukas.gif

O kaip perkat sekmadieniais? Pavedimai juk irgi neatliekami g.gif

Cia paprasciausiai perspeja mus, kad kai kurios normalios salys svencia didiji penktadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 03 22, 13:53)
Na tikrai dieve padek lotuliukas.gif

O kaip perkat sekmadieniais? Pavedimai juk irgi neatliekami g.gif

Cia paprasciausiai perspeja mus, kad kai kurios normalios salys svencia didiji penktadieni biggrin.gif

samysis ten, kur nereiketu kelti bangu. kadangi Lietuva prisijunge prie SEPA, o penktadieni daugelyje ES valstybiu nedarbo diena, tai jei drysite pavedima penktadieni I kita banka, pinigai ikris tik antradieni, o pirkti internetu tai netrukdo mirksiukas.gif kaip pirkote sausio 1 diena, kaip perkate sekmadieni, taip toliau sekmingai ir galesite pirktis tiek penktadieni, tiek dauzydamos margucius 4u.gif
Atsakyti
O kokį kodą turite dabar mytoys.de ? Aš turiu 25proc, rašo galioja iki šiandien, bet yra žodis extra, tai mastau, gal netyčia ir žaislams taikytų, bet bijau tikrinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 22, 14:08)
O kokį kodą turite dabar mytoys.de ? Aš turiu 25proc, rašo galioja iki šiandien, bet yra žodis extra, tai mastau, gal netyčia ir žaislams taikytų, bet bijau tikrinti  doh.gif

po koduku, kur parasyta, iki kada galioja, turi buti nurodyta ir kam galioja wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 22 kovo 2016 - 13:16
QUOTE(elizieja @ 2016 03 22, 13:08)
O kokį kodą turite dabar mytoys.de ? Aš turiu 25proc, rašo galioja iki šiandien, bet yra žodis extra, tai mastau, gal netyčia ir žaislams taikytų, bet bijau tikrinti  doh.gif

Vienu žodžiu išsiverčiau pati, taiko rūbams ir batams ir dabar gavau 10proc iki 24d galioja beveik viskam 4u.gif
Atsakyti
O buvo kam, kad mytoys parašė, kad išsiuntė prekes su siuntinio sekimo nuoroda ir kitą dieną rašo, kad sorry, techninė klaida kainose? Kaip sunervino.. Pirkau tik striukę ir batus vaikui į DE adresą.
Atsakyti