Sveikos,
Kur pigiausiai Elmex dantu pastos Vokietijoj galeciau paziurinet? Aciu
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 22, 11:31)
Ne nu Windeln.de tai pavaro - paspirtuko neissiunte, o atsiunte laiska, kad ivertinciau kaip jis man patinka
dar gausit kad ir atsauke uzsakyma nes neturi sandeli as jau gavau
QUOTE(Eulali @ 2016 03 22, 13:45)
O jūs teikiat informaciją VMI apie uždarytas ir atidarytas sąskitas jei esate atidariusias jas ir anksčiau nei 2015 m? Nes kaip suprantu, eina kalba būtent apie 2015 deklaruojamus metus.
iš įsakymo
Pranešimą privalo pateikti asmenys, kurie užsienio valstybių Įstaigose atidarė arba uždarė bet kokios rūšies sąskaitą (-as):
4.1. Nuolatinis Lietuvos gyventojas, GPMĮ nustatyta tvarka ir terminais teikdamas metinę pajamų mokesčio deklaraciją mokesčių administratoriui, kartu pateikia ir užpildytą Pranešimą apie per ataskaitinį laikotarpį užsienio valstybių Įstaigose atidarytą (-as) arba uždarytą (-as) bet kokios rūšies sąskaitą (-as). Ataskaitiniu laikotarpiu yra laikomi kalendoriniai metai.
iš įsakymo
Pranešimą privalo pateikti asmenys, kurie užsienio valstybių Įstaigose atidarė arba uždarė bet kokios rūšies sąskaitą (-as):
4.1. Nuolatinis Lietuvos gyventojas, GPMĮ nustatyta tvarka ir terminais teikdamas metinę pajamų mokesčio deklaraciją mokesčių administratoriui, kartu pateikia ir užpildytą Pranešimą apie per ataskaitinį laikotarpį užsienio valstybių Įstaigose atidarytą (-as) arba uždarytą (-as) bet kokios rūšies sąskaitą (-as). Ataskaitiniu laikotarpiu yra laikomi kalendoriniai metai.
mano paypal atidaryta 2006, tai man kazi reikia deklaruot ar ne
QUOTE(krystiana @ 2016 03 22, 12:02)
Kazin,ar dar bus imanoma kazkur pagaut odiniu basuciu iki vasaros pigiau nei 30 euru
Reikia man mergaitisku 29 dydzio
Ar pirkt uz 30,dabar gal kaip pries sezona,skaitosi normali kaina?
Reikia man mergaitisku 29 dydzio
Ar pirkt uz 30,dabar gal kaip pries sezona,skaitosi normali kaina?
Jei Kaune, pakviesciau pasimatuot:)
turiu 28 ir 29d:)
Iki vasaros jau tikrai bus per mazos
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 22, 11:56)
dieve padek man pavedimas ir mokejimas banko viduje ))) cia du skirting dalykai ))) tada paklausiu kitaip galesiu sumoketi uz mytoys jei nuspresiu pirkti ? tuoj as ta originalia zinute idesiu kad neklaidinti zmoniu .
Na tikrai dieve padek
O kaip perkat sekmadieniais? Pavedimai juk irgi neatliekami
Cia paprasciausiai perspeja mus, kad kai kurios normalios salys svencia didiji penktadieni
QUOTE(lina0612 @ 2016 03 22, 13:53)
Na tikrai dieve padek
Cia paprasciausiai perspeja mus, kad kai kurios normalios salys svencia didiji penktadieni
samysis ten, kur nereiketu kelti bangu. kadangi Lietuva prisijunge prie SEPA, o penktadieni daugelyje ES valstybiu nedarbo diena, tai jei drysite pavedima penktadieni I kita banka, pinigai ikris tik antradieni, o pirkti internetu tai netrukdo kaip pirkote sausio 1 diena, kaip perkate sekmadieni, taip toliau sekmingai ir galesite pirktis tiek penktadieni, tiek dauzydamos margucius
O kokį kodą turite dabar mytoys.de ? Aš turiu 25proc, rašo galioja iki šiandien, bet yra žodis extra, tai mastau, gal netyčia ir žaislams taikytų, bet bijau tikrinti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 22, 14:08)
O kokį kodą turite dabar mytoys.de ? Aš turiu 25proc, rašo galioja iki šiandien, bet yra žodis extra, tai mastau, gal netyčia ir žaislams taikytų, bet bijau tikrinti
po koduku, kur parasyta, iki kada galioja, turi buti nurodyta ir kam galioja
QUOTE(elizieja @ 2016 03 22, 13:08)
Vienu žodžiu išsiverčiau pati, taiko rūbams ir batams ir dabar gavau 10proc iki 24d galioja beveik viskam