Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Spyglelis @ 2016 03 21, 13:38)
Man atrodo si minejo  ax.gif
Aciu!

Aš tai šitą perku, dabar kaip tik 20 proc nuolaida, įsidėjus į krepšelį matosi.
Et, pražiopsojau mytoyso nuolaidas, po zagranicas keliavau, nuo SM visažinių atitrūkus buvau doh.gif , nebuvo kada prie SM prisijungt bigsmile.gif .
Atsakyti
Klausykit, gal kuri primintu europos teisma (ar kokia tai vartotoju teisiu tarnyba) kur galima kreiptis del europoje nepristatytos prekes. Pamenu duodavo merginos, bet nebuvo reikalo, reikia siek tiek info, gali man prisireikti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 21, 16:34)
Klausykit, gal kuri primintu europos teisma (ar kokia tai vartotoju teisiu tarnyba) kur galima kreiptis del europoje nepristatytos prekes. Pamenu duodavo merginos, bet nebuvo reikalo, reikia siek tiek info, gali man prisireikti. Aciu

ECC.lt
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 21, 17:24)
Aš tai šitą perku, dabar kaip tik 20 proc nuolaida, įsidėjus į krepšelį matosi.
Et, pražiopsojau mytoyso nuolaidas, po zagranicas keliavau, nuo SM visažinių atitrūkus buvau doh.gif , nebuvo kada prie SM prisijungt bigsmile.gif .

Kas gero zagranicose? smile.gif ax.gif ten gi pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 21, 12:50)
nemaišykit pajamų deklaravimo ir sasakaitu turejimo fakto deklaravima.
Sis reikalavimas yra jau seniai, o ne dabar atsiradęs
daug ką reikia žmonėms deklaruot, bet ne visi viską žino, o VMI nelabai nori daryti pranešimus kam ką deklaruot. Dažniausiai praneša tada, kai jau delspinigiai atsiranda

Kiekvoenais metais reik ja pildyt? Pirma kart girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 21, 17:36)
Kas gero zagranicose? smile.gif  ax.gif  ten gi pigiau  ax.gif

Ne pirkti važiavau, kulturintis ax.gif , Vienos operą aplankiau bigsmile.gif . Vienoj + 14 wub.gif . Grįžau į žiemą doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 21, 17:34)

http://www.ecc.lt/en
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 03 21, 11:55)
Gal butu norinciu Kaune prisijungti prie Cocooncenter?

Prisijungčiau, jei šį kartą manęs nepamirštumet biggrin.gif
Atsakyti
kažkas ieškojo violetinės suknelės pasipuošt smile.gif man kaip tik bonprix atsiuntė reklamą - visos suknios fioletavos biggrin.gif
Atsakyti
Na va info jau pasirodė dienaraščiuose:
„PayPal“ sąskaitų savininkams teks prisipažinti.
http://www.15min.lt/...dyti-662-599107
Baudos įsigalioja nuo balandžio 1 dienos su naujomis Administracinių teisės pažeidimų kodekso pataisomis. Tiesa, sąskaitas deklaruoti galima iki gegužės 1 dienos. Tie, kurie pavėluos pranešti apie turimą sąskaitą „PayPal“, grės bauda nuo 300 iki 560 eurų. doh.gif blink.gif
Valstybinė mokesčių inspekcija primena, kad pranešimą apie užsienio valstybių kredito, mokėjimo ir elektroninių pinigų įstaigose atidarytas ir uždarytas sąskaitas privalo pateikti asmenys, kurie užsienio valstybių įstaigose atidarė arba uždarė bet kokios rūšies sąskaitą (-as) įskaitant ir elektronines („PayPal“, „Webmoney“, „Skrill“ ir kt.), nepriklausomai nuo to, ar ten yra pinigų.
Taip pat rekomenduojama pranešti ir apie ankstesniais nei praėjusiais metais atidarytas sąskaitas, jei tokia prievolė nebuvo atlikta laiku.
VMI dar kartą norėtų priminti, jog šiais metais gyventojai, turintys įvairių sąskaitų užsienyje, pranešti apie jas dar turi daug laiko: tą reikia padaryti iki gegužės 2 d. (nes gegužės 1-oji – ne darbo diena).
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 21, 17:46)
Ne pirkti važiavau, kulturintis ax.gif , Vienos operą aplankiau bigsmile.gif . Vienoj + 14 wub.gif . Grįžau į žiemą doh.gif .

aaaa, gerai ten, grazu. Frankfurte penktadieni +15 buvo, sestadieni +10.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 21, 17:01)
reikia  biggrin.gif  nes gaunat ten pajamas  ax.gif

bet Paysera nėra užsienio elektroninė pinigų įstaiga, o Lietuvos, jei teisingai suprantu, reikia deklaruoti tik užsienyje atidarytas sąskaitas
Atsakyti