Įkraunama...
Įkraunama...

2014 sausinukai

sbo,dziuagiuosiu,kad jusu reikaliukai neblogi
Atsakyti
Oj, mamos, nuo penktadienio neduodam Rusnei soskės miegui, tai kažkas baisaus, nesitikėjau tokio durdomo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Būčiau žinojus, dar palaukčiau. O db nžn ką daryt. Jau pradėjom, tai negi db grįžti?? o gal visgi vertėtų "grįžti", nes nu gaila vaiko be proto, kaip kankinasi verysad.gif Vaikas antra diena nemiega pietų miego, naktimis rėkimas, isterijos, raitymaisi ir t.t. Dienomis aišku blogos nuotaikos, irzlumas, viskas ją nervina ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 04 17, 15:18)
Oj, mamos, nuo penktadienio neduodam Rusnei soskės miegui, tai kažkas baisaus

nu va 4u.gif Gal dar išvargus po ligų, užtat pikta? Maniškis kai labai lengvai sureagavo, tai net nežinau, ką patart. Bet jis turėjo ne tik soskę, bet ir miego žaisliuką (su kuriuo dabar miega būtinai), tai nebuvo taip, kad be nieko liko.
Maniškis porą savaičių paėjo į daržą ir vėl sloga... Kiti veda su tokia, auklėtoja tipo nieko negali padaryti, kaip pikta man! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2016 04 17, 17:08)
nu va  4u.gif  Gal dar išvargus po ligų, užtat pikta? Maniškis kai labai lengvai sureagavo, tai net nežinau, ką patart. Bet jis turėjo ne tik soskę, bet ir miego žaisliuką (su kuriuo dabar miega būtinai), tai nebuvo taip, kad be nieko liko.
Maniškis porą savaičių paėjo į daržą ir vėl sloga... Kiti veda su tokia, auklėtoja tipo nieko negali padaryti, kaip pikta man!  doh.gif

Oj kaip suprantu, kad pikta, man irgi lb pikta dėl tokių dalykų doh.gif

Turi R meškiukų, su kuriais miega. Bet jai ta soskė tai yra be galo be krašto svarbi. Aš sakau, kaip koks narkotikas. Ir kaip koks energijos užtaisas, kaip kad alkanas valgytų, taip ji su ta soske. Dažnai iš sesės paslapčia nugvelbia soskę ir bėga pasislėpti į savo namuką, atsigula ten ir relaksuoja su soske, žiūrėk, kad jau tylu ramu, tai viskas aišku kur ji ir ką veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 17 balandžio 2016 - 19:48
Sveikos, vis paskaitau kaip gyvenat bet parasyt laiko neatrandu; )
Mes kaip ir visi einam I darza, sergam, vel einam; ) auginam broli namuose ir tiek; )
Neramina brolio akyte. .bega puliukai tokie kaip traiskaneles, buvom pas gyd sake gali but uzsikimse asaru latakai. .gal kam buvo? Ar padeda tie masazai Ar jau reiks operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2016 04 18, 14:55)
Sveikos,  vis paskaitau kaip gyvenat bet parasyt laiko neatrandu; )
Mes kaip ir visi einam I darza,  sergam,  vel einam; ) auginam broli namuose ir tiek; )
Neramina brolio akyte. .bega puliukai tokie kaip traiskaneles,  buvom pas gyd sake gali but uzsikimse asaru latakai. .gal kam buvo?  Ar padeda tie masazai Ar jau reiks operacijos?

O kiek broliui laiko? Man rodos iki kokių 6 mėn.galima palaukt. Mano mažylei buvo, bet žiūriu tvarkosi su laiku. Bet vistiek, dažnai ašaroja akys.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 04 18, 15:22)
O kiek broliui laiko? Man rodos iki kokių 6 mėn.galima palaukt. Mano mažylei buvo, bet žiūriu tvarkosi su laiku. Bet vistiek, dažnai ašaroja akys.


Niu 27 d. Bus 2 men tiktai, bet sako reik daryt anksciau kokiu 3-4 men tada be narkozes. .
O jum tik asareles bega Ar su puliuku? Nes mum tai puliukas gelsvas toks lenda. .
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2016 04 18, 16:39)
Niu 27 d. Bus 2 men tiktai,  bet sako reik daryt anksciau kokiu 3-4 men tada be narkozes. .
O jum tik asareles bega Ar su puliuku?  Nes mum tai puliukas gelsvas toks lenda. .

Prieš tai buvo pūliukų, traiškanojo, rytais atsikeldavo tai net tysojo per blakstienas...
O db dažniausiai tik ašarėlės, kada ne kada biškį negražiau.
Atsakyti
labas,
prisiduodu po savaitgalio, buvo įtemptas, važiavom į balių, pusbrolio jubiliejų - abejojau labai ar merginas imti (brolis tai be diskusijų buvo seneliams paliktas), bet vis tik vežėmės. Na ir nieko, davėsi, lakstė, šoko iki nugriuvimo, nesiožiavo ir ant galvų nelipo (beveik biggrin.gif) smile.gif Ypač mažoji, jau šokėja tai atsakinti - vos ant kojų laikosi, knapsi, ir vis tiek eina , stripinėja, rateliu sukasi smile.gif Mašinoje smigo abi vos pasodintos. O kad jau tame krašte buvom, tai tradiciškai - pas vieną močiutę, pas kitą, pas vieną dėdę, pas kitą... Kol per visus apsuki, tai ir pralekia savaitgalis.

Jau visa savaitė kaip pratinam mažąją be mūsų miegoti , dviese su sese lieka kambary - kol kas dar nebuvo nė nakties, kad prabudus neverktų ir nekviestų . Kai 1-2 kartus, tai dar nieko, bet kai 5 kartus kažkurią naktį, tai jau keiksnojom. Nueini, pasėdi, už rankos palaiko, vėl užmiega, ir šliauži į lovą... Nelengva, bet tęsim toliau, gal persilauš.

Sunaudotų sauskelnių skaičius mažėja, bet vis dar nesiprašo ant puoduko , tik dažnai pasodinta padaro. Naktį irgi išmiega sausu pampersu, ryte ant puoduko pasisioja. Bet momentą ne visada pavyksta pagauti, avarijų tai būna, ir didelių ir mažų....

labai giria darželyje auklėtojos, kad gero charakterio, labai visur dalyvauja, visko nori, jokių bėdų su ja. Praeitą savaitę važiavo į lėlių teatrą, nežinau ar visus jų grupės vaikus vežėsi, bet ją tai ėmė - sakė pavzdingas vaikas, jokių bėdų.

sbo , nežinau ką patarti dėl soskės - dar pakentėkit, jei išeina 4u.gif
Pas mus tai viena para sunki buvo, o dabar, po gero mėnesio - net neprisimina. Nors irgi labai reikalingas daiktas buvo.




Atsakyti
MuseZuze, jau nutarėm su vyru, kad nebepasiduosim dėl soskės, nes tiek atkentėta, būtų kvaila dabar grįžti atgal. Šiandien kol užmigo pietų miego, 1,5 val.rėkė, verkė, klykavo. Jetus jetus, kiek reik kantrybės, ir iš kur aš jos semiuosi doh.gif

Su puodu pas mus reikalai visai suprastėjo. Nebenori nei sėst ant puodo, nei tuo labiau daryt. Labai labai dėl to nusiminiau sad.gif

Na ką, buvom šnd pas gydytojus vėl, nes įtarėm R vėjaraupius, ačiū dievui nepasitvirtino. Tai db laukiam, kol ne taip smarkiai matysis bėrimas ir bandys vaikas grįžt į darželį.
Atsakyti
QUOTE(EDNET @ 2016 04 15, 20:08)
Sbo,Sigittta kaipnjusu mazyliai?


Kazkaip praleidau, kada pasiteiravai 4u.gif
Aciu, mes jau gerai. Tikiuosi, jog taip cia viskas ir liks. Kai gereme vaistus, tai irgi viskas buvo gerai, kartais tik pasakydavo, kad kojyte skauda, bet vaikscioti, sokineti galejo.
O nuo savaitgalio jau nebeduodam vaistu, na ir tfu tfu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pamečiau kas klausė dėl akytės, mellynake lyg. Tai aš savo dukrai dariau ale tą operaciją kai jai buvo 10-11 mėn, gavau iš gydytojo velnių, kad tiek ilgai laukėm. Poto viskas pasitaisė
Atsakyti