Labukas,
QUOTE(MuseZuze @ 2016 04 05, 00:02)
ar pasveiko karalaitis? Gal nedink suvisam, nelauk kol vėl susirgs
Na va, žiūrėk, kiek ne daug laiko praėjo - lygiai 6 dienos
Neduoda man karalaitis su visam dingti, oi neduoda
Šiąnakt taip rėkė, kad tikrai maniau, kad ausų uždegimas. O kai bandžiau paklausti, kur skauda, tai tik dar labiau rėkė ir stumdėsi. Net pirštuku nesutiko parodyti. Tai kaliau lašų į ausis, ibumetino ir nurimo. Bet jau naktį pasirašiau planą, kad į darbą neisiu, nes greičiausiai teks važiuoti pas gydytoją ir rodyti ausis. Ir ką jūs galvojat? Atsikėlė beveik sveikas... pasirodo, kad naktį jam dantys skaudėjo, nes ryte irgi cypė, bet bent jau parodė, kur skauda. Žodžiu, atostogaujam balandžio mėnesį, o darželį lankys vasarą
Papildyta:
QUOTE(Sigittta @ 2016 04 08, 10:00)
Mes tai sergam
Vakar buvo viskas gerai, o siandien ryte D verkia, kad kojas skauda ir negali paeiti. Pradziai dar galvojau gal meluoja, nes jis buna pasako, kad ale pirstuka skauda, ar dar ka, noredamas, kad papusciau. Bet cia jau pasiuliau jam ant lovos pasokoneti (jis labai megsta) ir ziuriu, na is tikro vaikas negali atsistoti. Tai issigandau.
MB dabar santariskese, kad nuodugniau paziuretu tas kojytes, bet kiek poliklinikoj sake, tai kad virusinis kazkoks sanariu uzdegimas
Nuo pirmadienio galvojau as i biliuteni eisiu, bet jei visai nepaeis D, tai reikes ji daug tampyti, o as nelabai gi galiu. Na ziuresim, kazkaip susideliosim.
Nervina tie virusai, is niekur nieko kaip prisikabina..
Na kaip D? Mano draugės mergytei taip buvo. Tikrai buvo kažkoks virusas, Santariškėse kelias dienas pagulėjo ir po to viskas ok buvo. Linkiu kuo greičiau pasveikti!
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2016 04 08, 13:50)
Mes šiandien su abiem dukrytėm buvom poliklinikoj kraują tyrimams priduoti. Mažylei dėl hemoglobino, o R dėl to, kad gausiai prakaituoja miego metu, jau seniau tą pastebėjau, pasakiau gyd, tai liepė darytis tyrimus, kartu pažiūrės, ar po operacijos kraujyje nebeliko uždegimo. Taip baisu man tas jos prakaitavimas, prisigalvoju visokių baisių nesąmonių
Bet prakaituoja taip, kad lyg būtų iš dušo išlindus...
Kaip jūsų tyrimai? Tikiuosi, abi damos sveikos kaip rožės
Beje, dėl prakaitavimo aš irgi tirčiau. Dėl šventos ramybės
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2016 04 09, 17:47)
Sveikos,
aš taip užsisukusi kaip voverė, kad kompo savo reikalams nematau. Dirbu kartais nuo 6.30 ryto iki išnaktų
Tai paskaičiau ka prirašėt dabar reik pratransliuoti
O tau bandomasis jau baigėsi? Jau gal nebereikia arti iki išnaktų? Jei nesibaigė, tai dar paark