sveikos gyvos,
orai atšilo, vis rečiau prie kompų betupėsim
Savaitgalį praleidom atidarydami kepsnių sezoną + dviračių sezoną.
Apsirūpinome 3 dviračio kėdutėm, šalmais ir išvažiavom pasivažinėt po savo apylinkes. Ant MB dviračio - dvi merginos, viena priekyje kita gale, o aš kavalierių vežiausi, kuriam buvo pirma kelionė dviračiu. Buvo šiek tiek nosį suraukęs, bet visumoj neprotestavo
Ir man kaip smagu buvo paminti pėdalus, nei praeitą, nei užpraeitą vasarą nebuvo galimybių...
Šiandien tik grįžo iš darželio panos - iškart į lauką, vyresnėlė su balansiniu dviračiu skraido, o mažoji jau gan gerai įvaldė paspirtuką. Dar statesnių posūkių nepaima, bet tiesiai ar neaštriais kampais važiuoja gan greitai. Darželyje sakė vaikams nupirko kažkokį paspiriamą motociklą, tai mūsiškė jį ten uzurpavus, ir niekam daugiau neleidžia. Kaip supratau, pastovi ji ten už save, bendravimas su sese - gera treniruotė
Nors šiaip yra tokia labai švelni, miela mergytė, bet tam tikro užsispyrimo turi, kai ateina ožys, tai ragai gan ilgai įremti būna ir jokie įkalbinėjimai nepadeda. Baisi konservatorė, kas liečia rūbus - jau kažko naujo įkalbėti tai per vargus gali. Su žieminėm storiausiom pirštinėm tik prieš kelias dienas atsisveikom, kai jau drastiškai paėmiau ir paslėpiau, nes žviegia kad reikia tų pirštinių ir viskas! Su batais irgi tas pats, dabar eina su tais pačiais visur, ir į darželį, ir į kiemą, kitų nesimauna, rėkia 'Netinka!!!' , na ir nusileidžiu...
Pamperso nuimti irgi nesileidžia, nors vakar kažkaip išlaviravau, nuėmiau, tai netgi pati nuėjo į tualetą, nusimovė kelnytes ir pasisiojo į puoduką! Taip apsidžiaugiau, šiandien jau galvojau vesim į darželį be pamperso, tai niekaip ryte tėtis nesusitarė, išvedė su pampersu, o grįžo tai su trusikėliais, o po jais - pampersas, matyt ir auklėtojoms tokį patį protestą surengė
. Iš lauko į namus irgi su dūdom , nešte parsinešti tenka, būtų ko gero iki nakties. Nors šiandien tai beveik visą laiką prasėdėjo mašinoje, kol MB ratus keitė. Nieko ten neveikia ,tiesiog pasiprašė pasodinama į kėdutę, užsegama, na ir sėdi ten visą valandą
Netikėtai teko grįžti prie auklės paieškų, nes mūsiškę suviliojo pasiūlymas užsienyje. Įdėjau skelbimą, tai atsiliepė gal 8 norinčios. Kaip ir ne problema. Pagal intuiciją vieną pasikviečiau šiandien susipažinti, na ir ko gero apsistosiu ties ja, nes jos kandidatūra man +- OK. Gaila kad nevairuojanti tik. Bet tai jau ne kritinis dalykas, šiaip ji man patinka. Gan jauna mergina, kokių 27 metų, auklės patirties šiek tiek turi, bet šiaip ne pagrindinis užsiėmimas, jai tai tarpinė stotelė, turi ateičiai kitų tikslų ir planų. O kol kas bent iki rudens mėginsim padraugauti.
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2016 04 01, 15:15)
Ogogo, nieko sau
O mes toliau trankomės po Santariškes, ir vakar, ir šnd, nes kažkaip negerai gyja žaizda, bet gydytojai atsainūs, arba man jau vaidenasi
tipo viskas čia normalu, su pūliais taip būna bla bla bla, echoskopo ir to iš pradžių nenorėjo daryt, nu bet tipo ale tiek to, eikit pasidarykit jei taip norit... Kitą savaitę vėl važiuosim, bandysiu patekt pas tą gyd, kuris operavo. Gal daugiau pasakys ir "pamatys". Nes db išrašė kalio permanganatą ir viskas
Kaip R.sveikatytė?
Kas su mažyle tvarkėsi kol jūs ligoninėje buvote?
Papildyta:
QUOTE(Sigittta @ 2016 03 29, 12:01)
* Truputeli streso apturejau, mazius dejosi i sekcijos pati kampa is visu jegu su veidu. Veidas visas kruvinas, vaikas bliauna, jau vel maniau, kad likusius dantis issibarskino, na bet cia ne dantims teko, o nosiai. Visa istino, bet neluzo, tai dar toks pusetinai sekmingas kritimas buvo, su praskelimu tik. Toks greitas tas mano vaikas, nezinau, kaip cia jis uzaugs, kiek sveiku vietu liks.
** Siandien i darzeli tik kiausini issinese, tai ten matyt ridens su vaikais. Taip jam patinka darziuke. Jau net nesinori pagalvoti apie valstybini darzeli, kai jam cia taip patinka. Na, bet valstybinio visvien laukiu, nes ir kaina kita, ir mums prie namu arti butu.
* brrr... net susiskaitė taip skaudžiai
Taip jau tiems smarkuoliams būna.. .Apdrausk tu jį nuo nelaimingų atsitikimų, ir linkiu kad draudimas neatsipirktų...
** Aš kai matau kaip mano merginoms smagu darželyje,tai irgi vis pamąstau, kaip čia reikės daryti jei netyčia gausim vietą valdiškame? Nors tikriausiai mėginsiu vis tiek, jei ką - į šitą galėsim sugrįžti manau visada...
Beje, mano vyresnėlę darželyje buvo išmetę iš šokių būrelio - dėl išdykavimų, kaprizinimosi ir trukdymo kitiems tapo nepageidaujama
Na, išmetė tai išmetė, pasakiau auklėtojoms kad ok, tegul ir nelanko (su pačia šokių mokytoja neteko progos pabendrauti). Na ir galvoju, nebelanko jau. Dabar gi gaunu el.laišką su lankomumu ir suma apmokėjimui už praeitą mėn - gi žiūriu, pas ją lankomumas 100-centinis sužymėtas
. Klausiu dukros, ar būna šokiai, ar eini į juos - nesugeba atsakyti (jau guodžiausi anksčiau, kad nieko iš jos neįmanoma išklausti apie darželį...) . Rašau mokytojai laišką, kaip čia yra, atrašo kad jo, lanko, viskas gerai - pasirodo kaltas buvo vienas berniukas , jis ten daugiausiai šposų krėsdavo, jis ten ir maniškę išprovokuodavo (čia tas pats simpatija, pas kurį prieš kurį laiką važiavo į svečius) , ji ten jo įtakoje ir išsidirbinėdavo.. . Tai pašalino iš šokių tą berniuką, na ir maniškė dabar be jokių problemų lanko, dalyvauja . Neliko su kuo kepšiotis, ir nebeišdykauja.
Papildyta:
QUOTE(Bruknytė @ 2016 04 01, 14:01)
Labukas,
likimo ironija: kai sėdžiu namie ir turiu laiko papliurpti SM, tai tada nėra su kuo pliurpti
Gerai, kad nors Sigitta parašė
ar pasveiko karalaitis? Gal nedink suvisam, nelauk kol vėl susirgs
Papildyta:
QUOTE(kaaa @ 2016 04 01, 15:40)
nu kaip gaila mažiukės, greičiau sveikit
Maniškis dar sirguliavo, nevedėm daržan, tai verčia namus aukštyn kojom visą savaitę, prieš šventes su skaudančia ausim atsikėlė, tai buvau išsigandus, kad neprasidėtų uždegimas. Išsisukom su kompresu ir lašiukais.
kaip pati , dar pukši? Sunkiausias laikas laukia