QUOTE(Sigittta @ 2016 03 24, 09:05)
Sveikos,
ka skanaus gaminsit Velykoms? As mastau, koki cia torta galima butu padaryti
Dėl mano D, tai pradejau duoti Sedalia del to mirkciojimo. Vakar siek tiek maziau mirksejo (bet aisku ne del Sedalijos), gal maziau pavarges buvo tiesiog.
Apie ligas kalbant, tai baisu su tais darzeliais. Blogiausia, kad tevai veda sergancius vaikus, tai del to taip ir yra. Niekam nesinori biliuteniu, bet jei vaikas jau sirguliuoja, tai jis visvien susirgs, o ir dar paskui save kruva susirgdins. Mums kol kas tai negalioja sitame darziuke, bet kiek is drauges paklausau, tai nu istisai serga jos mergaite. 2 savaites prabuna namie, pasveiksta, sustipreja, iseina i darzeli ir vel kazka pasigauna.
ka skanaus gaminsit Velykoms? As mastau, koki cia torta galima butu padaryti
Dėl mano D, tai pradejau duoti Sedalia del to mirkciojimo. Vakar siek tiek maziau mirksejo (bet aisku ne del Sedalijos), gal maziau pavarges buvo tiesiog.
Apie ligas kalbant, tai baisu su tais darzeliais. Blogiausia, kad tevai veda sergancius vaikus, tai del to taip ir yra. Niekam nesinori biliuteniu, bet jei vaikas jau sirguliuoja, tai jis visvien susirgs, o ir dar paskui save kruva susirgdins. Mums kol kas tai negalioja sitame darziuke, bet kiek is drauges paklausau, tai nu istisai serga jos mergaite. 2 savaites prabuna namie, pasveiksta, sustipreja, iseina i darzeli ir vel kazka pasigauna.
Aš tai nieko mandro negaminsiu, neturiu laiko, ir sąlygų. Močiutei mėsos gabalą iškepsiu. O anytai pyragą nupirksiu.
Rusnei pamenu kepdavau kas mėnesį torčiuką ar pyragą jos mėnesiukų proga kai švęsdavome, o Austėjai, gėda, dar nei karto neiškepiau pati, tuoj bus 6 mėn...
Šnd mano rytas ankstyvas. Po 6 val.teko keltis dėl R ožių ir verkimų. Neįmanoma.
Dėl darželių būtent taip ir yra, mūsų darželyje visad yra sergančių vaikų. Tik tada nesuprantu, kam sutartyse rašyti, kad sergančių nepriima, o pasveikus reik atnešt gyd pažymą, kad vaikas sveikas. Kaip buvo snargliuotų, taip ir yra ten visad snargliuotų vaikų....
Lura, sutinku, kad bus ligų lankant darželį, tiesiog kai moki už privatų 5 kartus daugiau nei už valstyb, tai tikiesi, kad bus didesnė tvarka, deja, realybė yra kitokia. O aš kai neinu į darbą kol auginu mažylę, tai belieka pasvarstyt - kas geriau, ar darželis ir ligos, ar su dviem vaikais namie, bet sveikais vaikais, ir nepražilusia galva nuo nervų Nes R kai atnešė praeitą kartą visokių brūdų, tai sirgom visi "draugiškai" įvairiausiom ligom ratuku.