QUOTE(sbo @ 2016 03 22, 22:51)
Kaaa, oho, 3 men pratinosi? Kaip ilgai
man taip sunku, kai R grįžta namo pikta mano atzvilgiu, toks jausmas lyg pyksta ant manes, kad eina i darzeli, o mes va su mažyle namie liekam... Sakė snd darželyje, kad ir valge lb mažai, ir nebendravo. Bijau, kad nepakenktu vaikui. Klausė MB del vyresneliu grupes, tai auklėtoja sakė tikrai ne, bent jau ne db, nes jai dar cia reiks is pradžių adaptuotis. Pasake vyras ir del puodo, kad pratinam, daznai sodinam, zodziu, paklausė manes, pasikalbėjo ten
O kodel pasiimi iki pietų miego? Puse dienos lanko?
tai daug sirguliavo pradžioj, savaitė darže, dvi namuose... Jis pas mane toks nedrąsus buvo ir iki tol labai retai paliekamas kažkam kitam, tai ir užtruko matyt adaptacija. Dabar matau daug pliusų dėl darželio (aišku, va vėl suslogavo smarkiai...), tikrai matau, kad į naudą pabuvimas su vaikais, aplinkos pakeitimas, vis tiek užsiima su jais, muzikos pamokos būna. Pusei dienos todėl, kad aš vis tiek namuose, tai man jau gaila būtų nematyti vaiko visą dieną būtų
Bet to jis iki šiol ilgai pietų miega, o darže jau vis tiek tas miegas ne toks, tai galvoju tegul pamiega namuose iki soties. Va jums kitaip, yra mažoj, tai tikriausiai ir į jūsų pasilikimą namuose reaguoja. Užtat norėjau, kad būtų įpratęs prie darželio, kol nėra leliuko. Mums pradžioj aiškino,kad vaikai arba pradžioj sunkiai pasilieka, arba iš pradžių labai liuks, o po kiek laiko vis tiek sureaguoja.