QUOTE(sbo @ 2016 09 07, 21:59)
Ir kaip čia taip, kad nėra žmonių? Ar ten ne sezonas ar kaip?
Mes irgi ruošiamės atostogų su vyru 9 dienas, spalio mėnesį, į Turkiją, be vaikų, be šunų, ar įsivaizduojat?
Aš dar netikiu
sezonas, bet išsirinkau nuošalią vietą, toli nuo pagrindinių turistinių centrų, o dar kaimukas nedidelis, neturistinis - užtat ir tuščia. Aš tokios vietos ir norėjau. Vienas, artimesnis paplūdimys buvo tiesiai mums po langais, tai ten vis būdavo vienas-kitas žmogus. O mes pavažiuodavome kokius 200m į šoną, į gretimą įlankėlę, tai ten nieko nebuvo. Nors jis daug didesnis, ir krantas geresnis, vandeny - nėra jokių akmenų ar uolų. Važiuodavome su mašina, nes po to pareiti būtų reikėję į kalną, o tai reiškia kad per karštį nešti zyziančius vaikus
Geriau jau supakuot į mašiną, įjungt kondiškę ir ramiai be zyzimų grįžti
.
Buvom įkišę nosį ir į 'civilizuotus' palūdimius, tai viename net iš mašinos nelipau , užteko vaizdo pro langus, balaganas koks, kiek žmonių, grįžom relaksuot į savo laukinį tuščią
Tik žiopliai, šeimininkų nesusipratom pasiprašyti skėčio! Jau išvažiuojant ant liežuvio galo pasisuko, tas sako - jo, turim , žinoma, ko nesakėt , ir skėtį, ir paplūdimio kėdes!
Gi mes su mašina, galėjom įsimesti... Bet iš kitos pusės - MB sako, dabar tai bent užsiėmėm, su vaikais žaidėm, kiek pilių pristatėm, o tai būtų kai kas (pirštais nerodysim
) su knyga po skėčiu drybsojęs
Džiaugiuosi už jus, linkiu smagiai pailsėti!
Papildyta:
mano mažoji kad bajerį suskėlė Kipre orouoste :
einam mes su ja per visokias duty free, ji ten dairosi, vienoje parduotuvėje užsižiūri į kažkokias dekoracijas pakabintas, parodo pirštu ir taip garsiai sušunka: "kas čia per p*mpalas kabo"? Galvojau į žemę sulįsiu , tik mintyse pasidžiaugiau kad mes ne Lietuvoje, ir kad tikiuosi lietuvių aplink nedaug buvo