Sveikos,
ačiū, merginos, už patarimus! Gal su laiku pasikeis situacija, tikiuosi to. Nes vakar irgi grįžo iš darželio, ir vėl tas pats, neina net pasibučiuoti, slepiasi už MB... Tik jau vėliau vakare prisileido, kai ledus valgiau, ir tai dar bandė strojinti mane, paaiškinau, kad valgys ledus tik kai nusiramins ir neverks, kelis kartus teko taip raminti, kol suprato ir nusiraminus valgė kartu ledus.
Krūminiai dantys lenda, stresas dėl darželio - tai namie pikta, ištisas zyzimas, ašarojimas, irzli, naktys bemiegės pas MB, nes miega jos kambaryje. Šnd vėl su ašarytėmis MB ją paliko darželyje.
Sigitta, pas mus pampersai irgi eina pilnu tempu, mane tai nervina nerealiai. Į niekur nepasistumiam. Galvojau, darželyje situacija pagerės, bet kol kas jokio gerėjimo. Kur ten pagerės, kai grupėje pypliai mažesni už Rusnę, nėra iš ko pavyzdžio imtis, visi ten su pampersais. Perkam ir perkam tuos pampersus.
O kiek jūs darželyje paliekate vaikui pampersų, panos? Nes kažkaip įdomiai ten pas mus. Sako galit visą pakuotę palikti. Bet man rodos, palikus pakuotę, naudos pampius ir kitiems vaikams. Nes ir šiaip matau, namie tiek pampersų nesueidavo, kiek db darželyje sueina. Netikiu, kad tiek kartų keičia pampius. Ne trys vaikai grupėje; jei visiems keistų pampius po 6 kartus dienoje, tai ugdymui laiko neliktų

Be to, aš tai noriu, kad dažniau ant puodo sodintų, o ne pampius keitaliotų

Tuo labiau, kad Rusnė tikrai geranoriškai sėdasi ant puodo.
Išvis kartais pagalvoju, o jei Rusnę perkeltų į vyresnę grupę, kažin čia gerai būtų ar nelabai