QUOTE(sbo @ 2016 05 30, 10:28)
Jo, vyras sakė, rašė Delfyje, kad iškrito vaikas, labai labai baisu
Kaip tu pati jautiesi? Kaip pilvukas auga?

Aš šiąnakt sapnavau, kad laukiuosi trečio vaiko
Nuvežiau R į darželį, nieko gero, vaikas dar neprivažiavęs daržo suprato, kur važiuojam, kaip pradėjo verkt, manęs nepaleidžia, nuo auklėtojos stumiasi, žiauru

Palikau, išėjau greit, širdis plyšta, vaikštau namie ir dūsauju, jaučiuosi kalta kažkokia, kad va, palikau vaiką, kai ji nenori ten būti, o pati namie sau šiltai sėdžiu
Gaila vaiko, suprantama. Zinotum is anksto, kada tas persilauzimas ivyks, kad nebeverks, tai kitaip jaustumeisi, bet gi niekas nezinom. Bandyk guostis tuo, kad vaikui is tiesu nera ten taip blogai.
O nesake aukletoja, per kiek laiko nurimsta R? Nes man dar kazkaip svarbu atrodo, kiek laiko vaikas liudi. Jei labai ilgai, tai gaila. Bet jei paverkia tik atsisveikinimo momentu, o po to nurimes zaidzia, gerai jauciasi, tai visai viskas kitaip tada.
O as nieko, gerai. Laukiu jau savo "atostogu"

liko menuo darbuotis. Labai prastai miegu, spardo smarkiai mane vakarais, tai neissimiegojusi paskui dienas leidziu.
Su D zymiai veliau pradejau sunkiau jaustis, o dabar kazkaip viskas anksciau. Na bet nieko nepadarysi
Po savaites krikstysim D. Nesugalvojau atsarginio plano, kur fotkinsimes, jei lis lietus. Tai labai tikiuosi, kad nelis
Beje, gal skiepyjot vaikus nuo erkinio encefalito? Jau gal ir veloka, bet as kazkaip galvoju, kad skiepysiu D. Einam siand i poliklinika pasiklausti, kada galima butu gauti skiepa. Daug tu erkiu visur, tai kazkaip baisu. Idomu, kaip pernesami sitie skiepai, ar buna saltutiniu kokiu reakciju.